Cart
Shopping cart
Terveys • sunnuntai 5. syyskuuta 2021 • 3 min

Voivatko oikeat vitamiinit vahvistaa immuunijärjestelmää?

by Zinzino

Me kaikki tiedämme miltä tuntuu, kun työkiireet alkavat ottaa vallan ja lähialueen noutoruokapaikasta tulee uusi luottovalinta. Stressi, unenpuute ja liian kiireinen aikataulu urheilemista varten vievät meistä mehut takuuvarmasti. Sen varmistamiseksi, etteivät kylmien kuukausien liiankin tutut flunssaoireet pääse kolkuttelemaan ovelle, me kaikki tarvitsemme hieman lisäapua pitääksemme immuunijärjestelmämme toiminnan normaalina.

Voit voimistaa vastustuskykyäsi vitamiineilla, ja kivennäisaineita sisältävän vegaanisen monivitamiinin käyttäminen onkin hyvä apukeino useille meistä sen varmistamiseksi, että elimistö saa päivittäin tarvitsemansa ravintoaineet. Se ei kuitenkaan korvaa terveellistä ja tasapainoista ruokavaliota. Ravintolisä ei yksinkertaisesti kykene vetämään vertoja kaikille niille biologisesti aktiivisille yhdisteille, joita hyvin varustellusta ruokavarastosta saadaan. Varmista siis ennen kaikkea, että kokonaiskuva pysyy kirkkaana mielessäsi ja että kiinnität erityistä huomiota siihen, mitä lautasellesi laitat. Saat runsaasti tarvitsemiasi vitamiineja, kivennäisaineita ja muita mikroravintoaineita runsaskuituisista ruoista, kuten tummasta riisistä ja bulgurista, sekä lihasta, siipikarjan lihasta, kalasta, hedelmistä, vihanneksista, pavuista ja viljoista. Terveellisen elämäntavan noudattaminen on kuitenkin ajoittain todellista tasapainottelua. Kun sinusta tuntuu, että ravintoaineiden saannissasi on kirittävää ja tarvitset siihen lisäapua, varmista, ettet valitse vain mitä tahansa ravintolisää kaupan hyllyltä. Oikeanlaiset ja laadukkaat ravintolisät täyttävät niihin kohdistuvat tarpeet oikein ja suojaavat elimistön ensimmäistä puolustusjärjestelmää. Valitse siis sellainen ravintolisä, joka sisältää kaikki elimistösi tarvitsemat vitamiinit, kivennäisaineet ja fytokemikaalit.

Monivitamiinivalmiste, joka sisältää 23 eri vitamiinia ja kivennäisainetta yhdessä kapselissa

Jos olet kuin suurin osa meistä, aina liikkeellä ja miljoonia asioita mielessäsi, älä tee aamurutiineistasi vaikeampia kuin niiden tarvitsee olla. Valitse kaikki tarvitsemasi ravintoaineet yhdessä tuotteessa sisältävä täysin luonnollinen ravintolisä, joka tulee helposti nieltävän kapselin muodossa. Xtend on maailmanlaajuisen terveys- ja hyvinvointibrändi Zinzinon edistyksellinen ja immuunijärjestelmää monella tavalla tukeva ravintolisä, jossa on 23 eri vitamiinia, kivennäisainetta ja fytokemikaalia yhdessä tuotteessa. Moderni ruokavaliomme koostuu jopa 70-prosenttisesti erittäin prosessoiduista ruoista, joissa on vain vähän välttämättömiä mikroravintoaineita. Siksi sinun täytyisi syödä yli 3 000 kaloria kaikkein ravintoainepitoisimpia ruokia joka päivä saadaksesi tarvitsemasi ravintoaineet ruoasta! Xtend:n ainutlaatuinen yhdistelmä sisältää myös leivontahiivasta saatuja 1-3- ja 1-6-beetaglukaaneja. Yhdessä tuotteen muiden mikroravintoaineiden kanssa ne tukevat immuunijärjestelmää, luuston pysymistä terveenä sekä nivelten toimintaa.

xtend.jpeg

Kaikki elimistöt eivät ole samanlaisia

Xtend+:n sisältämät täysin luonnolliset ainesosat tekevät tästä ravintolisästä täydellisen monivitamiinivalmisteen kasvissyöjille, lihansyöjille sekä vegaaneille. Sillä kukapa ei ilahtuisi siitä, että tuotteen C-vitamiini on saatu barbadoskirsikasta, B-vitamiini tattarista, karotenoideista ja ksantofylleistä ja polyfenolit eri hedelmistä, mausteista ja vihanneksista.

Ja muista: täysin luonnollinen tarkoittaa myös sitä, ettei tämä ravintolisä sisällä lainkaan perinteisiä valmistusprosessin vaatimia paakkuuntumisenesto- tai sakeuttamisaineita. Nämä on nimittäin korvattu luonnollisilla, kookoksesta, riisistä ja perunasta saaduilla vaihtoehdoilla. Kaikki elimistöt eivät ole samanlaisia, mutta kaikki ne ansaitsevat parasta mahdollista huolenpitoa. Varmista, että valitset räätälöidyn ravintolisän, joka sopii juuri sinulle ja sinun erityisiin tarpeisiisi. Xtend+ on osa Zinzinon terveysprotokollaa, yksilöllistä ravitsemussuunnitelmaa, jossa saat vaiheittaiset ohjeet siihen, mitä ravintolisiä tarvitset solujesi, suolistosi ja immuunijärjestelmäsi tasapainottamiseksi, palauttamiseksi ja tukemiseksi.