Cart
Shopping cart

Tutustu Brand Ambassadoreihimme

Tasapainoinen elämä vapauttaa loputtomasti potentiaalia. Jokainen brändiämme edustavista huippusuoriutujistamme on tästä elävä esimerkki. Tässä on heidän henkilökohtaiset tarinansa.

Windsurfer Sebastian Kornum has his sights set on the 2024 Olympics.

Ammattilaispurjelautailija tähtää olympialaisiin yksi aalto (ja yksi BalanceShot) kerrallaan.

Vaikka vesiurheilulajit eivät ole Pohjoismaissa, kuten Tanskassa, suosituimpien lajien joukossa, Sebastian Kornumin purjelautailu vei mennessään. Kun yhdistetään surfaus, purjehdus, vesihiihto, lumilautailu ja upeat maisemat, saadaan purjelautailu.
Vesillä viihtyvä Sebastian tähtää olympialaisiin – ja siellä hän pääsisi ensimmäisten joukossa kisaamaan purjelautailussa sen uudessa muodossa kantosiipipurjehduksessa. Hänellä on siis tuulta purjeissa.

LUE TARINA

Sebastianin suosikkituotteet

Mariell on voittanut kultaa potkunyrkkeilyn World Cupissa.

Potkunyrkkeilijä Mariell Gaassand Straum vastustaa ehdottomasti sukupuoleen perustuvia stereotypioita

Kuka väittää, että potkunyrkkeily olisi vain ”pojille”? Ei ainakaan Mariell Gaassand Straum, 23-vuotias potkunyrkkeilijä Norjasta. Veljiensä Patrickin ja Raymondin kanssa (molemmat ammattilaisia) he muodostavat kolmikon, joka murskaa ennätyksiä kaikkialla. Täyden kontaktin potkunyrkkeily on toki raju laji, mutta se vaatii myös keskittymistä ja vauhtia. Zinzinosta on tullut yksi Mariellin suurimmista voimavaroista kehässä.

LUE TARINA

Mariellin suosikkituotteet

Ingvild Brattekleiv on saanut tunnustusta niin Ruotsin kuin Norjan mestaruuskilpailuissa

Ingvild Brattekleivin uusi omega-6:3-suhde on yksi hänen suurimmista voitoistaan

Ingvild Brattekleiv sijoittui 47:nneksi naisten maantieajon Norjan kansallisissa mestaruuskilpailuissa vuonna 2020. Tämä 29-vuotias seikkailija on yksi niistä, jotka ovat syntyneet olemaan ulkona ja luonnon keskellä. Häntä ei kuitenkaan voi lokeroida vaan yhden nimikkeen alle. Hän on nimittäin myös esimerkiksi personal trainer, liikuntatieteilijä, hiihtäjä ja Zinzinon puolestapuhuja.

LUE TARINA

Ingvildin suosikkituotteet

Ruotsalainen ammattijalkapalloilija Emil Krafth, joka pelaa tällä hetkellä Newcastle Unitedissa

Emil Krafth löysi keinon olla voitokas niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin

Emil Krafth, tällä hetkellä oikeana laitapuolustajana Newcastle Unitedissa pelaava ruotsalainen ammattijalkapalloilija, on omistautunut lajilleen koko elämänsä ajan ja tietää, että tämä on karu totuus, joka vain täytyy hyväksyä. Tai näin Emil Krafth ainakin luuli, ennen kuin hän alkoi käyttää yksilöllisiä ravintolisiä terveytensä ylläpitämiseen.

LUE TARINA

Emilin suosikkituotteet

Suomalainen lentopalloilija ja rantalentopalloilija Riikka Lehtonen

Suomalainen rantalentopallotähti Riikka Lehtonen on esimerkki siitä, että koskaan ei kannata luovuttaa

Häntä ylistetään Suomen menestyneimmäksi naispuoliseksi lentopalloilijaksi, ja hän on näyttänyt taitonsa useissa Euroopan ammattilaisseuroissa. Hän pelasi lentopalloa ammattilaistasolla 14 vuotta, kunnes hänen uransa lähti todella nousukiitoon rantalentopallossa.

LUE TARINA

Riikan suosikkituotteet

Eteläafrikkalainen rugbypelaaja Carel Greeff, joka pelaa nykyään Rovigo Deltassa

Mielenmuutos avasi ainutlaatuisen tilaisuuden rugbypelaaja Carel Greeffin elämässä

Carel Greeff päätti 23-vuotiaana jättää rugbyn ja alkaa tavoitella muita asioita elämässään. Vuotta myöhemmin eräs hänen vanhoista valmentajistaan kuitenkin otti häneen yhteyttä, ja pian tämän jälkeen Carel Greeff kutsuttiinkin ammattirugbyn pariin. Nykyään tämä eteläafrikkalainen tienaa elantonsa tällä urheilulajilla, jota hän ei koskaan malttanut täysin jättää jälkeensä. Ja tähänastisten saavutustensa pohjalta hän voi todellakin olla tyytyväinen elämää mullistavaan ratkaisuunsa.

LUE TARINA

Carelin suosikkituotteet

Liettualainen nopeuslaskija Ras Sarunas Rasalas

Kehon ja mielen vahvistaminen antaa Ras Sarunas Rasalasin nopeuslasku-uralle vauhtia

Ras Sarunas Rasalasin ”maine” nopeuslaskun ammattilaisrullalautailijana on legendaarinen, mutta lisäksi hänen intohimoinen elämänasenteensa tekee hänestä myös inspiroivan roolimallin. ”Maailman onnettomimpia ihmisiä ovat ne, joilla ei ole rohkeutta uneksia.” Tätä elämänkylläistä filosofiaa tarvitaan niin nopeuslaskussa kuin elämässä muutenkin.

LUE TARINA

Rasin suosikkituotteet

Tšekkiläinen IFBB:n ammattikehonrakentaja Lukas Osladil

Kehonrakennuksen raskassarjalainen Lukas Osladil edustaa täydellisessä tasapainossa

Zinzino Brand Ambassador Lukas Osladil tuli heti ensimmäisissä mestaruuskilpailuissaan vuonna 1996 neljänneksi ja on sen jälkeen vakiinnuttanut asemansa yhtenä maailman parhaista kehonrakentajista. Jokainen vuosi tuo tullessaan uuden palkinnon, kun Lukas uurastaa pysyäkseen huipulla. Hän on saavuttanut urallaan ”ensimmäisen sijan” useissa kilpailuissa. Näitä ovat esimerkiksi Arnold Classic Brazil, Vancouver ja Toronto Pro sekä IFBB:n Europa Phoenix Pro.

LUE TARINA

Lukasin suosikkituotteet

Australialainen BMX-maailmanmestari ja painonnostaja Des'ree Barnes

Des’ree Barnes, teini-ikäinen BMX-racingin maailmanmestari ja painonnostaja

Des’ree Barnes on täysin omaa luokkaansa. Des’ree voitti ensimmäisen Challenge Class -luokan maailmanmestaruutensa UCI:n järjestämissä BMX:n maailmanmestaruuskilpailuissa ollessaan vasta kuusivuotias. Sittemmin tämä lempinimellä ”Desi Racer” tunnettu urheilija on voittanut vielä neljä muutakin maailmanmestaruutta.

LUE TARINA

Des'reen suosikkituotteet

Liettualainen paralympiauimari Edgaras Matakas

Sokea uimari Edgaras Matakas kultakannassa sekä altaassa että elämässä ottamalla menestymisensä omiin käsiinsä

Liettuan Kaunasista kotoisin olevasta Edgaras Matakasista tuli 17-vuotiaana maansa ensimmäinen sokea paralympiauimari, vain kaksi vuotta sen jälkeen, kun hän menetti näkökykynsä lopullisesti. Kun hänen silmänsä eivät enää kyenneet näyttämään suuntaa, hän löysi lohdun altaasta. Uimisesta tuli Edgarasille jotain, mitä ilman hän ei voinut elää, ja tämä palo siivitti hänet vapaauintikultaan parauinnin maailmanmestaruuskilpailuissa.

LUE TARINA

Edgarasin suosikkituotteet

Ammattivoimamies ja maailman toiseksi vahvin mies Morten Aamodt

Morten Aamodt, maailman luonnollisesti toiseksi vahvin mies, ”huomaa eron entiseen” käyttäessään Zinzinon tuotteita

Voimamiehistä löytyy myös yllättävä, luonnollinen puoli. Toisin kuin kehonrakennuksessa, jossa keskitytään massan kasvattamiseen esteettisistä syistä ja johon liittyy paljon öljyttyjen käsivarsien pullistelua, voimamieskilpailuissa, kuten maailman luonnollisesti vahvin mies -kilpailussa, kyse on fyysisestä voimasta – siitä kuka jaksaa nostaa eniten, ei siitä, kuka näyttää parhaalta lavalla.

LUE TARINA

Mortenin suosikkituotteet

Latvialainen vesijetteilijä ja vuoden 2018 maailmanmestari Krista Uzare

Vesijetteilyn maailmanmestari Krista Uzare

Vesijetteilyn maailmanmestari ei kuulosta lainkaan hullummalta työltä. Latvialainen Krista Uzare aloitti vesiskootterilla ajon isänsä, joka on niin ikään voittanut kisoja vesiskootterin selässä, kannustamana. Krista on valloittanut meriä eri puolilla maailmaa vuodesta 2010 lähtien. Vasta 25-vuotiaan Kristan menestystarina kertoo ennen kaikkea periksi antamattomuudesta.

LUE TARINA

Kristan suosikkituotteet

Triathlonisti ja nykyisin myös triathlonin personal trainer sekä luennoitsija Clas Björling

Mikään vuori ei ole liian korkea kiivettäväksi ammattitriathlonisti ja seikkailu-urheilija Clas Björlingille

Yhden lajin valitseminen ei välttämättä ole urheilijalle helppoa. Sellaista valintaa ei ole kyennyt tekemään myöskään Clas Björling, joka rakastaa pyöräilyä, uimista ja juoksemista. 30 kilometrin maastojuoksukilpailu… 90 kilometrin hiihtokisa… kolmen kilometrin avovesiuinti tai 300 kilometrin pyöräily. Kaikista näistä syttyy Clas, ammattitriathlonisti ja seikkailu-urheilija.

LUE TARINA

Clasin suosikkituotteet

Gunn-Rita Dahle Flesjå, vuoden 2004 olympialaisten kultamitalisti ja 10-kertainen maailmanmestari

Maastopyöräilyn 19-kertainen kultamitalisti, Gunn-Rita Dahle Flesjå

Hän on saavuttanut jokaisen ammattiurheilijan unelman: olympiakullan. Hän on pyöräillyt kuusivuotiaasta saakka, ja rakkaus pyöräilyyn sai hänet siirtymään maastopyöräilyyn 22 vuoden iässä. Gunn-Ritan ura on enemmän kuin rakkautta lajiin: hän ihailee vuoria ja löytää niistä luontaisen, eteenpäin ajavan voiman elämäänsä.

LUE TARINA

Gunn-Ritan suosikkituotteet

K1-ammattilaisthainyrkkeilijä Rain Brandt

Ammattilaisthainyrkkeilijä Rain Brandt taistelee optimismilla (ja Zinzinolla)

Ammattilaisnyrkkeily ei ole erityisen ystävällinen laji keholle. Rain Brandt on ammattilaisthainyrkkeilijä ja ikuinen optimisti. Hänelle parhaat tavat välttää loukkaantumisia ovat hyvä syöminen ja oikeiden tuotteiden käyttö.

LUE TARINA

Rainin suosikkituotteet

Alppihiihtäjä Sara Hector, viisinkertainen maailmanmestari ja kaksinkertainen olympiavoittaja.

Sara Hectorin uran pelastanut Zinzino-kokemus

Maailman kymmenen parhaan alppihiihtäjän joukkoon kuuluvan Sara Hectorin ura oli päättyä ennenaikaisesti. Hän oli 27-vuotiaana alansa huipulla, voitettuaan lukuisia palkintoja ja kilpailtuaan viidesti maailmanmestaruuskisoissa ja kahdesti olympialaisissa.

LUE TARINA

Saran suosikkituotteet

Jernej Simončič, professional sim racer from Slovenia.

How to make the A-list of E-sport race car driving by Jernej Simončič

While the rest of the world was slowing down, Slovenian e-sportsman Jernej Simončič did the opposite, speeding into #1 Formula Sim Racing World Champion position. His long track record of driving feats embodies a new kind of athlete, especially in the “everything is remote” era. Although Jernej isn’t physically bumping against other cars, racing around a circuit, he needs the same amount of mental stamina and agility that accelerates his mind into balance.

READ THE STORY

Jernej's favorite products

Ole yhteyksissä Brand Ambassadoreihimme Zinzino Blogin kautta