Our website have detected that you are using an outdated browser that will prevent you from accessing certain features. Klikkaa tästä, jos haluat lisätietoja.
Cart
Ostoskorisi

OPTIMAALINEN TERVEYS

Alkuperäinen artikkeli
Lataa PDF

Liiallinen Omega-6:n saanti ja liian vähäinen Omega-3:n saanti voi olla haitallista terveydellesi ja näiden kahden välttämättömän rasvahapon välisen tasapainon saavuttaminen voi olla vaikeaa. Zinzino on keksinyt tähän ratkaisun. Balance Initiative, jota kehitetään yhdessä norjalaisen Bioactive Foodsin kanssa, tarjoaa asiakkaille yksinkertaisen tavan osoittaa heille, kumpaa he tarvitsevat enemmän tai vähemmän. BalanceTest sisältää kotona tehtävän testin, joka lähetetään sertifioituun laboratorioon analysoitavaksi. Kun asiakas saa testituloksensa, hän näkee tarkasti, mitkä hänen rasvahappojensa tasot ovat ja näin hän pystyy sovittamaan Omega-3:n ja Omega-6:n saannin itselleen sopivaksi. Testiä täydentämään Zinzino tarjoaa valikoiman tuotteita, kuten esimerkiksi öljyä ja kapseleita, auttaakseen kuluttajia saavuttamaan suositellut rasvahappotasot.

Dag Pettersen, Zinzinon CEO, kertoo, että testi on osoittautunut erittäin suosituksi Euroopan ja Amerikan markkina-alueilla. “Sillä on iso vaikutus ihmisten elämään. Se on upeaa. Tähän mennessä olemme analysoineet Omega-3 ja Omega-6 -rasvahapot noin 145 000 ihmiseltä ja meillä on nyt tietokanta, jonka pohjalta tiedämme tarkalleen, kuinka nämä luvut eroavat eri maiden ja eri markkina-alueiden välillä. Tämä auttaa meitä kehittämään tuotteita tietyille maantieteellisille alueille. “Zinzino perustettiin 2005 tavoitteenaan pyrkiä inspiroimaan kaikkia ihmisiä parempaan terveyteen ja hyvinvointiin. Pääkonttori sijaitsee Ruotsissa. Zinzinon ydintuotteet ovat yhtiön sisällä kehitettyjä ja ne kaikki perustuvat tieteeseen.


Pääasiallisena tarkoituksena tuotteilla on välttämättömien rasvahappojen terveellisen käytön lisääminen. Jakelumalli perustuu suoramyyntiin, joka tarjoaa mahdollisuuden yksilöllisempään otteeseen. Asiakastapaamiset toteutetaan henkilökohtaisesti, ryhmässä tai kotikutsujen avulla. Viime vuosikymmenen aikana Zinzino on onnistunut rakentamaan vankan itsenäisten partnereiden verkoston, jonka toimesta se jatkaa tietoa näistä elämänlaatua parantavista tuotteista. Dag on ollut yrityksessä mukana yli 5 vuotta ja tänä aikana hän on nähnyt liiketoiminnan kasvavan merkittävästi. “Tämä on ollut hieno matka”, hän kertoo.

“On olemassa paljon yrityksiä, jotka on kasvaneet nopeasti, mutta olen tyytyväinen kertoessani, että meidän kasvumme on ollut tasaista. Meillä on ollut mahdollisuus palauttaa rahaa takaisin osakkeenomistajille ja silti investoida tulevaisuuteemme. Nykyään meillä on oma tehdas ja kehitämme itse omat tuotteemme, kun taas aiemmin toimimme jälleenmyyjinä toisten yritysten tuotteille. Olen innokas jatkamaan tätä positiivisen kasvun kehityskaarta, jota kuljemme tällä hetkellä; se on yksi yrityksemme kulmakivistä. Kasvu on meidän DNA:ssamme ja se antaa meille etuja, kuten mahdollisuuden tarjota tuotteita parempaan hintaan ja työskennellä laajemmassa mittakaavassa. Zinzinon tämänhetkinen painopiste on maantieteellinen laajentuminen ja uusien tuotteiden kehitys. “Olemme tällä hetkellä viemässä eteenpäin visioitamme näillä osa-alueilla ja tämä pohjustaa menestyksemme tulevaisuudessa”, Dag jatkaa. “Tavoitteenamme on kasvaa ja teemme kaikkemme sen eteen. Kolme vuotta sitten lanseerasimme Zinzinon Yhdysvalloissa ja aiemmin tänä vuonna jatkoimme Saksan markkinoille. Tämä on ollut hyvä alku. Seuraava askel on laajentua jokaiseen Euroopan maahan, eli lisätä markkina-alueeseen 18 uutta maata niiden neljäntoista maan joukkoon, joissa jo toimimme".


"Tuotekehitys on toinen iso asia meille. Viimeisin innovaatiomme on kalasta saatu välttämätön rasvahappo, joka sekoittuu veden joukkoon ja maistuu sitruunalle. Siinä ei ole lainkaan kalan jälkimakua. Tämä tulee olemaan seuraava iso asia meille; se on hieno läpimurto ja olemme siitä erittäin ylpeitä.“ Dag sanoo olevansa erittäin intohimoinen tutkimus- ja tuotekehitystoiminnan suhteen ja ymmärtää, että tuodakseen tehokkaimman tuotteen asiakkaiden saataville, hänen tiiminsä ja itsenäisten partnereiden on saatava riittävä määrä koulutusta. Koulutus on merkittävä osa liiketoimintaa ja vaatii siksi runsaasti huomiota. “Meidän täytyy keskittyä alan koulutukseen, varmistaa, että meillä on oikeat markkinointimateriaalit, käytämme oikeita sanamuotoja tuotteistamme ja että emme lupaa mistään liikoja. On kyse sen selvittämisestä, kuinka yli 25 eri osa-aluetta toimii täydellisesti yhdessä. Aivan kuten kauniisti tehty Swiss-kello, jos sen muotoilussa yksi osa-alue ei toimi, se ei ehkä toimi lainkaan. Meillä hinnoittelu, koulutus, tuotteet ja markkinoinnin hinta sekä kilpailijat tarkistetaan huolellisesti jo tuotekehitysvaiheessa. Olen todella iloinen, että meillä on hyvä henkilökunta, koska se auttaa paljon. Olemme luoneet hyvän työmoraalin koko yritykseen ja jokainen ymmärtää oman roolinsa tärkeyden Zinzinon menestyksen kannalta. Yrityksen kulttuuri on avoin ja epämuodollinen, missä työntekijöitä rohkaistaan puhumaan, kun heillä on idea tai he haluavat antaa palautetta. Koko henkilökunta on valmis uudistumaan ja on avoin kaikelle."

Kasvu on meidän DNA:ssamme ja se antaa meille etuja, kuten mahdollisuuden tarjota tuotteita parempaan hintaan ja työskennellä laajemmassa mittakaavassa.


-Dag Pettersen

“Me pyrimme jatkuvasti parempaan”, Dag jatkaa. “En pelkää muuttaa mitään, jos se johtaa liiketoiminnan parantumiseen. En koskaan halua asettua paikoilleni. Jos jotain täytyy muuttaa, teemme sen heti.“ Kun Dag astui yrityksessä johtavaan asemaan, hän esitteli päästrategiat, joilla yritystä viedään eteenpäin. Joka vuosi suunnitelmaa arvioidaan uudelleen, jotta se pysyy ajantasaisena ja toimintatavoitteita kehitetään, jotta liiketoimintaa voidaan arvioida pari vuotta eteenpäin. “Olen todella strategiakeskeinen”, Dag sanoo. “Kehitämme ja toteutamme strategiaamme päivittäin. Lähes jokaisessa puheessa, mainitsen strategian ja siihen liittyvän toiminnan. Vuonna 2016, ensimmäinen toimintatavoite on avata uusia markkina-alueita. Toinen tavoitteemme on kehittää uusia tuotteita. Olemme lanseeranneet jo yhden uuden tuotteen tänä vuonna ja tarkoituksemme on lanseerata vielä kaksi lisää. Yritämme rakentaa yrityksen kulttuurin strategian ympärille; Olen painottanut tämän tärkeyttä viimeisten viiden vuoden aikana. Jokainen näkee mitä olemme saavuttaneet ja sen, että yrityksen CEO:na pidän lupaukseni”.

“Zinzinon yleinen visio on Inspire change in life. Yhtiö haluaa levittää tätä filosofiaa mahdollisimman monelle ihmiselle ja on hyvässä vauhdissa kohti tavoitetta saavuttaa miljoona asiakasta ennen vuotta 2020."


Alkuperäinen artikkeli
Lataa PDF