Our website have detected that you are using an outdated browser that will prevent you from accessing certain features. Klikkaa tästä, jos haluat lisätietoja.
Cart
Ostoskorisi

TUTKIMUS JA TUOTEKHEHITYS TERVEEN ELÄMÄN PUOLESTA

Alkuperäinen artikkeli
Lataa PDF

Zinzino on perustamisvuodestaan 2005 lähtien kasvanut nopeasti. Göteborgissa sijaitseva yritys jatkaa kasvuaan saavuttaakseen tavoitteensa parantaa vähintään miljoonan asiakkaan terveyttä ja hyvinvointia vuoteen 2020 mennessä. Zinzino on juuri saavuttanut yhden virstanpylväistään, 100 000 asiakasta.

Tasapainoinen ruokavalio on avain terveelliseen ja pitkään elämään. On ollut jo pitkään tiedossa, että kalasta saatava Omega-3, on yksi parhaimmista ravintoaineista, jolla keho voidaan pitää tasapainossa. Viime vuosikymmenten aikana ruokavaliomme on radikaalisti muuttunut, mikä on vaikuttanut myös kehomme rasvahappotasapainon muuttumiseen.

Zinzino on kehittänyt hienon ratkaisun oikean rasvahappotasapainon saavuttamiseksi. Yrityksen konsepti sisältää Balance Testin, joka tarjoaa asiakkaille kätevän keinon varmistaa verestä mitattuna välttämättömien rasvahappojen välinen suhde. Zinzino on kehittänyt Balance Testin yhteistyössä Norjalaisen Bioactive Foodsin kanssa. Testi, joka on helppo tehdä kotoa käsin, lähetetään analysoitavaksi sertifioituun laboratorioon. Testitulosten perusteella asiakas näkee tarkalleen, millä tasolla hän on. Testitulosten pohjalta asiakas pystyy mukauttamaan Omega-3 annoksensa vastaamaan omaa tarvettaan, kertoo Dag Bergheim Pettersen, Zinzinon CEO, ja jatkaa: - Testiä täydentämään Zinzino tarjoaa valikoiman erilaisia tuotteita. Kuluttajia voidaan auttaa saavuttamaan suositeltu rasvahappotasapaino käyttämällä joko öljyä tai kapseleita.

Yritys kokee tuotekehityksen olevan yksi kasvun ja laajenemisen avaintekijä. Zinzinon viimeisin innovaatio, BalanceOil AquaX on ainutlaatuinen tuote - öljy, joka sekoittuu veteen. Kun öljy sekoitetaan veteen, se liukenee sitruunanmakuiseksi juomaksi, ilman jälkimakua tai öljyistä tuntumaa. - Tämä on merkittävä läpimurto, josta olemme erittäin ylpeitä. Olemme kehittäneet tuotteen, jota on helppo käyttää ja joka auttaa vahvistamaan immuunijärjestelmää. Se, että onnistuimme luomaan kaavan, minkä avulla öljy ja vesi sekoittuvat keskenään, on äärimmäisen kiehtovaa. Nyt odotamme innolla, mitä voimme teknologian avulla saada tulevissa kehitysvaiheissa aikaiseksi, sanoo Dag Bergheim Pettersen.

Viime kesänä yhtiö avasi markkinat 19:ssä uudessa maassa. Kiitos omalle tutkimus-, kehitys- ja tuotantotoiminnalle, Zinzino pystyy takaamaan erittäin korkean laadun kaikilla tasoilla - kun taas tuotantokustannukset pystytään pitämään matalana. - Markkinapotentiaalimme on valtava. Uskon vakaasti, että valikoimissa olevien tuotteiden avulla voimme saavuttaa tavoitteemme. Asiakkaidemme ja partnereidemme tulisi kokea, että kehitymme nopeasti ja tarjoamme parhaat tuotteet, tiivistää Dag Bergheim Pettersen. Zinzino on yksi Euroopan johtavista suoramyyntiyhtiöistä. Yritys markkinoi ja myy kahta tuoteryhmää; Zinzino Health, joka keskittyy terveyteen pitkällä aikavälillä ja Zinzino Coffee, joka koostuu espressokeittimistä ja tarvikkeista. Zinzino on edustettuna koko EU:n alueella, Norjassa, Islannissa sekä Yhdysvalloissa ja Kanadassa - kokonaisuudessaan 33 maassa. Tällä hetkellä yrityksessä työskentelee jo yli 100 työntekijää, joista 70 pääkonttorissa Göteborgissa. Zinzino on kasvanut sen perustamisesta, vuodesta 2005 lähtien, nopeasti. Göteborgissa sijaitseva yritys jatkaa kasvuaan saavuttaakseen tavoitteensa parantaa vähintään miljoonan asiakkaan terveyttä ja hyvinvointia vuoteen 2020 mennessä. Zinzino on juuri saavuttanut yhden virstanpylväistään, 100 000 asiakasta. Tutkimusta ja tuotekehitystä terveen elämän puolesta. Dag Bergheim Pettersen, CEO Zinzino.

Alkuperäinen artikkeli
Lataa PDF