Our website have detected that you are using an outdated browser that will prevent you from accessing certain features. Klikkaa tästä, jos haluat lisätietoja.
Cart
Ostoskorisi

PORTAAT, PORKKANA, TAVOITE, VISIO!

Zinzinon Palkkiojärjestelmä** on yksi kilpailukykyisimmistä palkkiojärjestelmistä suoramyyntialalla. Itsenäisillä partnereillamme on mahdollisuus saavuttaa palkkioita monilla eri tavoilla. He voivat pätevöityä luksusmatkoille sekä edetä 17-tasoisessa uraportaikossamme saavuttaen arvostettuja titteleitä.

Liiketoimintasi alkaa siitä hetkestä, kun olet rekisteröinyt ensimmäisen Premier kit -asiakkaasi. Ensimmäisestä asiakasmyynnistäsi ansaitset 10 %. Kun kasvatat Premier Kitin hankkineiden asiakkaiden määrää, nousee asiakashankinnasta saatavan palkkiosi osuus aina 30% asti.

Lataa Palkkiojärjestelmä

ALOITA TÄNÄÄN

Tänään on hyvä päivä aloittaa oman liiketoiminnan rakentaminen. Saat heti Zinzino-partneruutesi ensimmäisenä päivänä käyttöösi ilmaisen, henkilökohtaisen verkkosivuston. Sivusto sisältää helppokäyttöisen, mutta monipuolisen verkkokaupan. Näin ollen voit aloittaa Zinzino-tuotteiden myymisen välittömästi. Pääset samantien back officessasi olevaan Zinzino Akatemiaan. Sieltä löydät työvälineet, materiaalit ja koulutusvideoita, joita voi käyttää ja joista voit ammentaa oppia.

Zinzinon partnerina olet tervetullut viikoittaisiin tapaamisiin, niin verkossa kuin kasvotusten. Sponsorisi aloittaa kanssasi Get Started -koulutukset välittömästi ja auttaa sinut alkuun liiketoiminnassasi. Näin ollen olet jo hyvässä vauhdissa rakentamassa uutta liiketoimintaasi, sillä välin kun odotat, että Zinzino Kittisi tuotteet saapuvat.

ALOITA JO TÄNÄÄN

NOPEAN ALOITUKSEN TOIMINTASUUNNITELMA

ZINZINO SYSTEEMI

30-60 PÄIVÄN TAVOITTEET

Paljon etuja! Vain 30-60 päivän jälkeen! Olemme laatineet ensimmäisen 30-60 päivän ajalle Express Start -ohjelman. Katso video ja lue lisää jokaisesta bonuksesta ja terminologiasta, jota käytämme Palkkiojärjestelmässämme**. Sinulla on mahdollisuus pätevöityä myös myöhemmin alle listattuihin etuihin saavuttaessasi korkeampia titteleitä, mutta saavuttamalla edut heti urasi alussa, liikut nopeammin palkkiotasoilla eteenpäin.
SMART BRONZE - 30 PÄIVÄN PÄTEVÖITYMISAIKA
Edut: Pätevöityminen 5-10% Mentor Bonukseen ja Smart Bronze -bonukseen: 100 Pay Pointia
  • Rekisteröi oma Zinzino4free kit AutoOrderin kautta.
  • Rekisteröi neljä (4) asiakasta, jotka ostavat Premier Kitin.
FAST SILVER - 30 PÄIVÄN PÄTEVÖITYMISAIKA
Edut: Pätevöityminen Fast Silver -bonukseen: 150 Pay Pointia ja 100% Enrollment Credit Bonus (ECB)*
  • Rekisteröi oma Zinzino4free kit AutoOrderin kautta.
  • Rekisteröi neljä (4) asiakasta, jotka ostavat Premier Kitin.
  • Saavuta 375 credittiä tasapainossa. (Enintään kaksi kolmasosaa (2/3) hyväksi luettavista crediteistä voi tulla suuremmasta tiimistäsi)
  • *Säilyttääksesi ECB:n, sinun tulee olla aktiivinen Silver tai ylempi (750 cr tai enemmän tasapainossa) tai sinulla tulee olla X-Team.
XTEAM EXPRESS - 60 PÄIVÄN PÄTEVÖITYMINEN
Edut: Pätevöityminen X-Team Express Bonukseen: 150 Pay Pointia ja 100% Enrollment Credit Bonus (ECB)*
  • Rekisteröi oma Zinzino4free kit AutoOrderin kautta.
  • Rekisteröi kymmenen asiakasta, jotka ostavat Premier Kitin.
  • *Säilyttääksesi ECB:n, sinun tulee olla aktiivinen Silver tai ylempi (750 cr tai enemmän tasapainossa) tai sinulla tulee olla X-Team.

**Zinzino ei takaa tuloja itsenäiselle partnerille millään tasolla. Zinzinon partnereiden todelliset tulot vaihtelevat riippuen jokaisen partnerin taidoista, aktiivisuudesta ja ajankäytöstä - nämä vaikuttavat suoraan myyntivolyymiin.