Our website have detected that you are using an outdated browser that will prevent you from accessing certain features. Klikkaa tästä, jos haluat lisätietoja.
Cart
Ostoskorisi

LENE & IB NIELSEN

Kaikki alkoi tavoitteesta. Pienten askelten menestystarina!

Vuonna 1998 aloitin unelmatyössäni - työssä, jota todella rakastin - hälytysteknikkona. Mutta kun vuonna 2004 saimme kolmannen lapsemme vaimoni Lenen kanssa, aloimme keskustelemaan siitä, millaisen elämän oikeasti haluaisimme. Kuten useimmat vanhemmat, halusimme viettää enemmän aikaa lastemme kanssa. Lene halusi jäädä pidemmäksi aikaa kotiin heidän kanssaan, kun he olivat pieniä. Koska palkkani oli pieni, aloin etsiä jotain, jonka avulla voisin saada lisätuloja perheellemme.

Vuonna 2005 kuulin Zinzinon liiketoimintamahdollisuudesta ja päätin antaa itselleni vuoden aikaa saavuttaa lisätuloja niin, että vaimollani olisi ollut varaa jäädä kotiin lasten kanssa.

Tammikuussa 2007 - samoihin aikoihin, kun saimme neljännen lapsemme, olin saavuttanut Zinzinossa tason, joka mahdollisti ensimmäisen tavoitteen täyttymisen. Se muutti kaiken. Meillä oli ollut joka aamu pelko siitä, pysymmekö päivittäisessä aikataulussa. Nyt olimme tilanteessa, jossa pystyimme nauttimaan perheenä mm. aamuista, joka oli päivämme suosikkihetkiä - ne olivat rauhallisia hetkiä, joista pystyimme nauttimaan yhdessä lastemme kanssa. LUE LISÄÄ »

ANITA & MIKKO JARRAH

Todellinen unelma-taistelu-voitto -tarina!
Suoraan sydämestäni...

Kun aloitin Zinzinossa , olin ollut sarjayrittäjä 13 vuoden ajan. Vuonna 2011 kävin läpi kaksi konkurssia. Minulla oli satojatuhansia euroja velkaa ja tulot eivät millään pystyneet kattamaan menoja. Kaiken lisäksi suhteeni puolisooni Anitaan oli lähellä loppua. Me olimme erossa kyseisellä hetkellä ja asuimme eri osoitteissa.

Kesäkuun alussa vuonna 2011 menin ensimmäiseen Zinzinon esittelyyn. Hyvä ystäväni Manu Rekola oli päättänyt, että tämä oli se mahdollisuus, joka muuttaisi hänen perheensä talouden; hän luotti asiaan ja oli päättänyt rakentaa ison liiketoiminnan sekä Suomeen että kansainvälisesti. Hänen tarttuvan energiansa vuoksi, tuli vastauksestani yksinkertainen.

Lainasin rahaa tädiltäni päästäkseni alkuun ja ainoa tavoitteeni oli maksaa hänelle rahat takaisin ensimmäisen 30 päivän aikana. Saavutettuani sen, seuraavaksi tavoitteekseni muodostui auttaa ystäviäni saavuttamaan saman. Muistan olleeni hereillä öisin ja unelmoineeni: Kun vain pystyisin saavuttamaan tittelin Crown - se antaisi minulle riittävästi tuloja olla omillaan. Samaan aikaan ymmärsin, että 1000 kilometrin juoksu alkaa ensimmäisestä askeleesta. LUE LISÄÄ »

KINE & ØYVIND LIEN

Rakkaudella ja huolenpidolla. Askel askeleelta.

Oltuani yrittäjänä yli vuosikymmenen ja koettuani huikean kasvukauden rakennusyrityksessäni, löysin itseni laskusuhdanteesta, kun Norjaan iski taloudellinen kriisi vuonna 2008. Samoihin aikoihin Kine taisteli terveysongelmien kanssa, hänellä oli ollut nivelreuma lapsesta asti. Hänen terveytensä alkoi olla niin huono, ettei hän pystynyt työskentelemään täysipäiväisesti.

Tehtyäni pitkiä päiviä töissä Oslossa ja vietettyäni tunteja työmatkoihin - olin uupunut ja ymmärsin, että tarvitsen muutosta. Tunsin, että elämäni oli tyhjää ja koostui ainoastaan työstä ja työmatkoista. Olin erittäin turhautunut ja tunsin etten ollut oma itseni.

Muistan erään myöhäisen illan, kun keskustelin Kinen kanssa. Me halusimme epätoivoisesti muutosta. Halusimme elämämme takaisin. Koin ahaa -elämyksen, kun vaimoni sanoi yht’äkkiä: Øyvind, haluan mieheni takaisin.... Totuus oli, että hän oli oikeassa. Halusin itseni takaisin. Halusin elämälleni merkitystä ja tehdä jotain sellaista, joka inspiroi minua muutenkin kuin vain juoksemaan välillä A ja Z pysyäkseni kiinni taloudellisissa aikatauluissa. LUE LISÄÄ »

KERSTIN & THIM ÖHMAN

Matka on vasta alkanut.
Meillä on vielä paljon tehtävää!

KERSTIN:
Työskenneltyäni 20 vuotta sairaalassa Ruotsissa, tajusin yhtäkkiä, että en elänyt unelmaani. Ensimmäiset 10 vuotta rakastin sitä mitä tein, mutta joka vuosi rakkaus työtäni kohtaan väheni, kun stressi kasvoi. Joka päivä potilaslistani kasvoivat ja joka päivä minulla oli vähemmän aikaa potilasta kohden. Kaiken lisäksi minusta tuntui ettei minulle maksettu sitä minkä arvoinen olin. Aikani oli kortilla ja energiatasoni matalat. Halusin epätoivoisesti saada enemmän ja antaa enemmän. Vuonna 2005 löysin ratkaisun. Minulle esiteltiin Zinzino, mahdollisuus tehdä jotain uutta - tiimissä - jossa voisin kehittää itseäni ja lisäksi kasvattaa tulojani.

THIM:
Oltuani 17 vuotta kirjanpitäjänä, myin yritykseni vuonna 2006. Ensimmäiset 10 vuotta työ oli innostavaa, mutta sitten kyllästyin siihen, että aina keväisin, parhaaseen aikaan vuodesta, tein 60-100 tunnin työviikkoja. Suunnitelmani oli luoda passiivisia tuloja kehittämällä kiinteistönvälitysliiketoimintaani ja oppimalla enemmän sijoittamisesta. Muutaman vuoden jälkeen sijoittaminen tuli melko kalliiksi oppimiskokemukseksi. Tuosta kokemuksesta oli todella vaikea päästä yli, mutta se on silti aikaa, jota en vaihtaisi pois. Silloin opin, kuinka selvitä taloudellisista haasteista. LUE LISÄÄ »

MIIKKA PEURAVIRTA
& MIIA ROIHAS

Haluamme auttaa ihmisiä saamaan enemmän vapaa-aikaa ja terveellisemmän elämän!

MIIKKA:
Vuonna 2011 työskentelin myyntijohtajana media- ja mainosyrityksessä. Palkattuna työntekijänä tutkin vaihtoehtoja kokoaikaisesta yrittäjyydestä.

Kun minulle kerrottiin Zinzinosta, sanoin itseasiassa ‘ei kiitos’ viisi kertaa, kunnes lopulta tutustuin yritykseen tarkemmin ja ymmärsin, että tätä mahdollisuutta ei kannata ohittaa ja minun tulisi ainakin kokeilla sitä. Yksi suurimmista muutoksista elämässäni, joita Zinzino on saanut aikaan, on henkilökohtainen kasvu. Läheiseni sanovat, että minusta on tullut parempi ystävä, aviomies, isä ja liiketoiminnan johtaja.

MIIA:
Työskentelin lastentarhassa, tein töitä liikaa, mutta ansaitsin liian vähän rahaa. Lisäksi halusin viettää enemmän aikaa oman lapseni kanssa. Tuohon aikaan meillä oli melko tavallinen perhetilanne, eli ei kovinkaan paljon vapaa-aikaa tai ylimääräistä rahaa matkusteluun. Minulle kerrottiin Zinzinosta 2011, mutta olin alussa todella skeptinen. Kuitenkin vuonna 2012 päätin aloittaa kokopäiväisesti tällä alalla, koska olin nähnyt mitä Zinzino todellisuudessa oli seuratessani mieheni työskentelyä sen parissa yhdeksän kuukautta. LUE LISÄÄ »