Our website have detected that you are using an outdated browser that will prevent you from accessing certain features. Klikkaa tästä, jos haluat lisätietoja.
Cart
Ostoskorisi

RAKENNA HUOMISESI JO TÄNÄÄN

Zinzino Partnerina edustat yksinoikeudella Zinzinon kansainvälisiä, korkeatasoisia tuotteita. Sinulla on välittömästi mahdollisuus aloittaa liiketoiminta hyvin pienin taloudellisin riskein. Liiketoiminnan aloittaminen on täysin ilmaista ja saat alennusta heti ensimmäisestä tuotetilauksestasi. Mikä onkaan parempi tapa ansaita osa-aikaisesti tai kokopäiväisesti tuloja kuin suositella ja myydä tuotteita, joita rakastat? Sinä päätät kuinka paljon haluat tehdä ja kuinka pitkälle haluat päästä - ja me olemme täällä tukeaksemme sinua matkasi varrella.

LUOKKANSA PARHAAT TUOTTEET,
SE ON TOSIASIA

Zinzinossa tarjoamme laatuluokkansa parhaita, korkeatasoisimpia ja räätälöityjä tuotteita, jotka perustuvat uusimpaan farmakologiseen ravintotieteeseen, jossa ruoan aktiivisia ravintoainesosia käytetään taistelemaan modernin elämäntavan tuomaa epätasapainoa vastaan. Verkkokaupan sivuilta voit lukea lisätietoa tuotefilosofiastamme ja tuotteista.

TODISTETUSTI TEHOKAS LIIKETOIMINTAMALLI

Työskentele sen verran kuin itse haluat. Tienaa sen verran kuin itse haluat. Me kutsumme sitä vapaudeksi. Itsenäisenä Partnerina saat käyttöösi tunnetun brändimme, todistetusti laadukkaat tuotteemme sekä koulutus- ja markkinointijärjestelmämme. Zinzinossa pääset hyödyntämään omaa kunnianhimoasi saavuttaaksesi haluamasi elämäntavan ja tavoitteet. Monet partnerit aloittavat osa-aikaisena 10-15 tunnin viikoittaisella panostuksella. Voit työskennellä missä tahansa ja valita joustavasti aikatauluusi sopivat työtunnit. Jotkut ovat tyytyväisiä saadessaan sivutuloja, kun taas toiset tekevät Zinzinosta uran, joka antaa heille aikaa, joustavuutta ja taloudellisen vapauden elää toiveidensa mukaista elämää. Lue lisää menestystarinoistamme.

MAAILMANLUOKAN KOULUTUSTA

OLE PARAS. OPI PARHAILTA.

Vaikka olet mukana liiketoiminnassa itseäsi varten, et koskaan ole yksin. Yrityksenä, me ja itsenäisten partnereiden leaderit, korostamme koulutusta, valmennusta ja henkilökohtaista kasvua varmistaaksemme onnistumisen heille, joilla on siihen halua ja kykyä. Järjestämme useita paikallisia, kansallisia ja kansainvälisiä tapahtumia kouluttautuaksemme sekä juhliaksemme yhteisten tavoitteiden saavuttamista tiiminä. Fokusoimme vahvasti lukemiseen ja kuunteluun. Aloittamalla partnerina, pääset hyödyntämään Go Core koulutusohjelmaa. Auttaaksemme sinua kehittämään tarvittavia taitoja, saat koulutusta alan parhaimmistoon kuuluvilta puhujilta ja kouluttajilta. LUE LISÄÄ »

HOUKUTTELEVA AUTOETU

MENESTYKSEKÄS MATKA OMASSA MUSTASSA AUTOSSASI. Aktiivisena Diamond-tason partnerina ja sitä ylemmällä tasolla pätevöidyt ainutlaatuiseen zCar-autoetuohjelmaamme. Auton tulee olla musta, alle kuusi vuotta vanha ja siinä tulee olla hopeiset Zinzino-tarrat molemmissa kyljissä. Siinä se! Tiedämme, että useimmilla on toiveissa juuri se oma suosikkiauto ja haluammekin, että voit itse valita millä ajoneuvolla ajat. Tämä mahtava bonus on tavoittelemisen arvoinen. Yli 500 partneria on jo kvalifioitunut autoetuun ja joka kuukausi syntyy uusia Diamondeja, jotka saavuttavat tämän upean bonuksen.

ELINIKÄINEN YSTÄVYYS

Kuvittele, että perustat liiketoiminnan lähimpien ystäviesi kanssa ja että kaikki työkaverisi tekevät samoin! Ystävyyssuhteet perustuvat usein yhdessä jaettuihin ajatuksiin, kiinnostuksen kohteisiin ja maailmankatsomukseen. Jakamalla samat pyrkimykset, tavoitteet ja haasteet, solmit ihmissuhteita, jotka ulottuvat liiketoimintaa syvemmälle tasolle. Zinzino perheessä - Kyllä, kutsumme itseämme perheeksi, - tulet huomaamaan, että ihmiset välittävät toisistaan ei ainoastaan liiketoiminnan kannalta, vaan syvemmin henkilökohtaisella tasolla

LUE LISÄÄ»