Cart
Shopping cart

Haal het beste uit jezelf
Gebruik de kracht van geteste voeding.
Doe mee.

Delen
Sluit u aan bij een werkwijze die uw manier van leven zal veranderen

Wilt u meer uit het leven halen?? Bent u op zoek naar de vrijheid om met uw tijd te doen wat u echt wilt? Dan bent U in goed gezelschap.

Tienduizenden mensen over de hele wereld hebben hun stap al gezet. Bouwen aan duurzaam zakelijk succes en een beter leven in een mondiale gemeenschap van onafhankelijke ondernemers, visionairs en game-changers.

Wij zijn Zinzino. Een wereldwijd gezondheidstechnologiebedrijf uit Scandinavië. We zijn genoteerd aan de Nasdaq en zorgen al bijna twintig jaar voor testgebaseerde voeding en duurzame sociale verkoop met gestage organische groei. In 2012 ontdekten we een gezondheidsprobleem dat 97% van de wereldbevolking aangaat, en een baanbrekende innovatie om dit op te lossen. Vandaag de dag zet ons productportfolio de nieuwe standaard voor de persoonlijke gezondheid.

Word één van ons!!
Onze onafhankelijke Partners komen uit alle lagen van de bevolking. Ze volgen hun droom om precies dezelfde redenen waarom u dit vandaag leest. U kunt hier ook een bedrijf van maken door de boodschap over onze baanbrekende biotechnologie in uw gemeenschappen te verspreiden. Het is gratis om lid te worden en er zijn al best practices beschikbaar. Volg eenvoudigweg een systeem met bewezen succes; decennialang getest en geperfectioneerd. We geven u exclusieve rechten om onze voedingssupplementen en vertrouwelijke gezondheidstests te promoten. Iedereen wil weten of zijn gezondheid de goede weg volgt. Onze uitgebreide laboratoriumrapporten bieden schriftelijk bewijs.

Dit is uw tijd om uw echte potentieel aan het licht te brengen en het leven ten volle te leven. Werk samen met ons aan het creëren van een betere toekomst door het giswerk uit het gezondere leven van vandaag weg te nemen. We willen u graag ontmoeten.

Uw Zinzino Team

Wat heb ik eraan?

Persoonlijke gezondheidstesten

+

Bouw uw bedrijf op door de boodschap over onze baanbrekende biotechnologie in uw gemeenschappen te verspreiden. Wij geven u exclusieve rechten om ons assortiment voedingssupplementen en vertrouwelijke gezondheidstests (DBS) te delen. Als u klanten onze tests aanbiedt, wordt dit uw belangrijkste verkoopinstrument. We willen allemaal weten of onze gezondheid de goede weg volgt.

Een Nasdaq-genoteerd bedrijf

+

Zinzino is een wereldwijd gezondheids- en welzijnsmerk uit Scandinavië, dat baanbrekend is op het gebied van op testgebaseerde voeding en de toekomst van persoonlijke gezondheid. Als u besluit om bij ons aan de slag te gaan, helpen wij u bij elke stap. U werkt samen met ons bedrijfsmanagementteam, wetenschappers en product specialisten, wereldwijde partner- en klantenservice en een volledig bemand verkoop- en marketingteam.

Start meteen met geld verdienen

+

Aanmelden is gratis en u bent actief vanaf uw allereerste bestelling: Geen opstartkosten, overheadkosten of logistiek. U krijgt gepersonaliseerde toegang tot de Zinzino-website, waar u onze baanbrekende producten promoot en een korting krijgt voor elke verkoop die u doet. Beheer alle verzendingen en afhandelingen goed en lever elke bestelling rechtstreeks aan uw klanten vanuit magazijnen over de hele wereld.

Een uniek betalingsplan

+

Dit is uw bedrijf en u bepaalt hoeveel u wilt verdienen. Ons dubbele beloningsplan beloont u voor het promoten van onze producten bij uw persoonlijke klanten en voor het helpen van andere ondernemers om hieruit een bedrijf op te zetten. De keuze is altijd aan u.

Een bewezen bedrijfsmodel

+

Bij directe verkoop draait het om slimmer werken, niet harder. Best practice bestaat al. Laat uw bedrijf groeien door de magie van duplicatie onder de knie te krijgen, een systeem dat al tientallen jaren wordt getest en geperfectioneerd. U krijgt uw eigen mentor en een heel team mensen om u heen die alle training, begeleiding en ondersteuning bieden die u nodig heeft om te slagen.

Werk op een wereldmarkt

+

Bouw lokaal en groei mondiaal. Alles binnen één ecosysteem. Wanneer u uw klantenbestand uitbreidt via het Zinzino-platform, zorgt u ervoor dat de zon nooit ondergaat voor uw bedrijf. Letterlijk. Meer dan 40 officiële markten, 5 continenten en meer dan 100 verzendmarkten wereldwijd zijn slechts één klik verwijderd.

HOE WERKT DIT?

Delen
HOE WORD IK BETAALD?

Delen

Een van de meest aantrekkelijke rewards-programma’s op het gebied van direct sales


Ons concept van balans
Ondersteund door de wetenschap.
Aangedreven door de natuur


Ons concept van balans
Ondersteund door de wetenschap.
Aangedreven door de natuur

“Samen geven we vorm aan de toekomst van voeding”

Örjan Sæle, oprichter van Zinzino

Waarom direct sales?

De essentie van gepersonaliseerd winkelen

De huidige sociale verkoop is gebaseerd op tientallen jaren succes op het gebied van direct sales. Mensen samenbrengen door geweldige productervaringen te delen. Wij helpen u er ook een bedrijf van te maken.

OVER DIRECT SALES

Een wereldwijde gemeenschap van gelijkgestemde mensen

Onze manier van werken past als gegoten bij de sterk groeiende, persoonlijke gezondheidstrend. Samen delen we onze wederzijdse passie voor een beter leven met de wereld. Mensen begeleiden op hun gezondheidsreis met harde feiten, oplossingen op maat en blijvende resultaten.

> 20.000

Zinzino Independent Partners wereldwijd

18 jaar

duurzame sociale verkoop

100 +

markten op vijf continenten

Veelgestelde vragen

Directe verkoop is relatieverkoop op zijn best: oprecht, persoonlijk en op maat gemaakt. De essentie van mond-tot-mondreclame, waarbij u de tussenpersonen uitschakelt en de macht verplaatst om klanten van de winkels naar het veld te lokken. Als onze Partner bent u zelf een ondernemer en bouwt u uw bedrijf op door de boodschap over onze voedingssupplementen en gezondheidstests te verspreiden in uw gemeenschappen, online of face-to-face. Wij geven u krediet voor elke verkoop die het resultaat is van uw persoonlijke steunbetuigingen.

Aanmelden is gratis en u bent actief vanaf uw allereerste bestelling: Geen opstartkosten, overheadkosten of logistiek. Wij beheren alles zodat u zich kunt concentreren op waar u goed in bent: netwerken. Bij directe verkoop is uw woord uw belofte, de sleutelfactor voor succes. Daarom begint u altijd met het aanbevelen van onze producten aan mensen die u al kennen, uw waarden delen en op uw oordeel vertrouwen. De rest volgt vanzelf.

Als u zich eenmaal heeft aangemeld als partner, kunt u het beste een van ons worden door sociaal u sociaal op te stellen! Neem deel aan het gesprek met andere Partners op Instagram en Facebook. Zorg ervoor dat u uw eerste ontmoeting met uw sponsor boekt, leer uw team en upline kennen en woon regionale evenementen bij in de buurt. Bovenal! Verzeker uzelf van een ticket voor de happening van het jaar waar de hele Zinzino-gemeenschap met vlag en wimpel verschijnt - ons geweldige Annual Event!

Doe gezellig met ons mee

@zinzinoofficial

Het Zinzino Partner Support team staat klaar voor jou!