Cart
Shopping cart

We stimuleren persoonlijke klantervaringen

We stimuleren persoonlijke klantervaringen

Direct sales is ongeëvenaard als zakelijk model, want het heeft altijd om mensen gedraaid. Een bedrijf is slechts zo sterk als haar relaties. Gedurende bijna 200 jaar hebben direct sales-vertegenwoordigers hun business opgebouwd, door de kracht van persoonlijke connecties.

Deze klantbenadering is de basis van het succesverhaal van Zinzino en vormt de kern van onze missie om de persoonlijke gezondheids- en welzijnsruimte te stimuleren.

Direct sales geeft de toekomst van het winkelen vorm

Tegenwoordig is het elimineren van tussenpersonen en rechtstreeks contact met klanten op basis van wie ze zijn, hoe ze leven en wat voor hen belangrijk is, de beste methode om ervoor te zorgen dat de producten aan de verwachtingen voldoen, hun doel dienen en merkloyaliteit opbouwen.

Persoonlijke vertrouwensrelaties smeden via mond-tot-mondreclame is de oudste vorm van marketing die de mens kent en de ruggengraat van directe verkoop. Tegenwoordig is het een game-changer geworden op een verzadigde markt.

Directe verkoop distributeurs aangeboren vermogen om te netwerken en productervaringen te delen in hun gemeenschappen vormt de kern van het levensonderhoud van social media influencers. Persoonlijke aanbevelingen zorgen voor een buzz met een veel grotere impact dan welke zorgvuldig georkestreerde advertentiecampagne dan ook. Merken in alle sectoren worstelen om moderne mond-tot-mondreclame te krijgen om hun producten en diensten te promoten.

92% van de consumenten vertrouwt het advies van vrienden en familie boven elke andere vorm van reclame

Bron: Nielsen audience insights, data and analytics report

De sterkste winkeltrend van onze tijd, en de toekomst van voeding, stimuleren

Consumenten willen tegenwoordig op maat gemaakte producten die worden aanbevolen door mensen die ze vertrouwen of naar wie ze opkijken.

Gezondheid is een persoonlijke zaak geworden en mensen willen diëten en trainingsprogramma's op maat.

Producten verkopen door persoonlijke aanbevelingen is waar direct sales om draait.

Onze aanpak om klanten voorop te zetten loopt synchroon met de groei in persoonlijke gezondheid

Het bedrijfsmodel van direct sales

Niet langer een wildcard in de detailhandel

We geven het tijdperk van gepersonaliseerde voeding vorm

En onze Partners wijzen we weg

Het Zinzino Partner Support team staat klaar voor jou!