Cart
Shopping cart

Maak kennis met onze brand ambassadors

Een leven in balans zal eindeloze mogelijkheden ontketenen. Elk van onze toppresteerders die ons merk uitdraagt, is daar een waar bewijs van. Dit zijn hun persoonlijke verhalen.

Windsurfer Sebastian Kornum has his sights set on the 2024 Olympics.

De windsurfer op weg naar de Olympische Spelen, één golf (en BalanceShot) per keer

Alhoewel watersporten niet erg populair zijn in Scandinavische landen zoals Denemarken, blies windsurfen Sebastian Kornum letterlijk omver. Combineer surfen, zeilen, waterskiën, snowboarden en schitterende landschappen en je hebt windsurfen.
Sebastian, die zich thuis voelt op het water, heeft koers gezet richting de Olympische Spelen, om zijn naam te vestigen in een nieuwe variant van de sport: windfoilen. Hoog vliegen is echt het hoogst haalbare.

LEES HET VERHAAL

De favoriete producten van Sebastian

Mariell heeft goud gewonnen bij de Wereldbeker kickboksen.

Als kickbokser stelt Mariell Gaassand Straume gender-stereotypen aan de kaak

Wie zegt dat kickboksen voor ‘kerels’ is? Mariell Gaassand Straum, de 23-jarige full-contact kickbokser uit Noorwegen in ieder geval niet. In goed gezelschap met haar broers Patrick en Raymond (beiden professionals) breekt het trio records. Hoewel full-contact kickboksen een grote impact heeft, vereist het eveneens diepe focus en flow. Voor Mariell is Zinzino één van haar grootste pluspunten in de ring geworden.

LEES HET VERHAAL

De favoriete producten van Mariell

Ingvild Brattekleiv heeft veel prijzen gewonnen op Zweedse en Noorse kampioenschappen

Ingvild Brattekleiv’s nieuwe Omega-6:3 verhouding is één van haar grootste overwinningen

Ingvild Brattekleiv werd 47e bij de wielerwedstrijden voor vrouwen tijdens de Noorse Nationale Kampioenschappen 2020. Deze 29-jarige avonturierster is een van die bijzondere zielen die thuishoort in de vrije natuur. Maar ze kan niet in één hokje gestopt worden. Ze draagt meerdere petten (eigenlijk helmen) zoals 'personal trainer', 'sportwetenschapper', skiër en ambassadeur van Zinzino.

LEES HET VERHAAL

De favoriete producten van Ingvild

Zweeds professioneel voetballer Emil Krafth, die op dit moment voor Newcastle United speelt

Emil Krafth heeft ontdekt hoe hij zowel op het veld als daarbuiten kan scoren

De Zweedse professionele voetballer, die op dit moment rechtsachter speelt voor Newcastle United, is al zijn hele leven gek op sport en weet dat de harde waarheid is dat je met blessures om moet leren gaan. Dat is tenminste wat Emil Krafth vroeger dacht, voordat hij supplementen op maat toevoegde aan zijn dieet.

LEES HET VERHAAL

De favoriete producten van Emil

Finse volleybalster en beachvolleybalster Riikka Lehtonen

Beachvolleybalster Riikka Lehtonen uit Finland is een doorzetter en een voorbeeld voor velen

Riikka Lehtonen wordt geprezen als de meest succesvolle volleybalster in Finland en heeft haar talenten met verschillende profclubs in heel Europa gedeeld. Ze speelde 14 jaar professioneel voordat haar carrière echt een hoogtepunt bereikte met beachvolleybal.

LEES HET VERHAAL

De favoriete producten van Riikka

Zuid-Afrikaanse rugbyspeler Carel Greeff, die op dit moment voor Rovigo Delta speelt

Deze verandering bleek de kans van zijn leven voor rugbyspeler Carel Greeff

Op 23-jarige leeftijd besloot hij rugby achter zich te laten en het leven een nieuwe wending te geven. Een jaar later benaderde een voormalige coach hem en werd Carel Greeff al snel een professionele rugbyspeler. Tegenwoordig verdient deze Zuid-Afrikaan zijn brood met de sport waar hij nooit afscheid van heeft kunnen nemen. En afgaande op zijn staat van dienst tot nu toe, kan hij wel behoorlijk tevreden zijn met zijn levens veranderende beslissing.

LEES HET VERHAAL

De favoriete producten van Carel

Downhill skateboarder uit Litouwen Ras Sarunas Rasalas

Het versterken van lichaam en geest hebben de carrière van downhill skateboarder Ras Sarunas Rasalas in versnelling gebracht

Terwijl zijn straat‘reputatie’ van professioneel downhill skateboarder Ras Sarunas Rasalas legendarisch is, is hij ook een inspirerend rolmodel door zijn gepassioneerde kijk op het leven. “De meest ongelukkige persoon is degene die niet durft te dromen.” Het is een live-fast filosofie die niet alleen nodig is voor het downhill skateboarden.

LEES HET VERHAAL

De favoriete producten van Ras

IFBB Professional bodybuilder uit de Tsjechische Republiek Lukas Osladil

Zwaargewicht Lukas Osladil tilt zich in perfecte balans een weg naar de top

Na het behalen van de vierde plaats tijdens zijn eerste kampioenschap in 1996, heeft Zinzino Brand Ambassador Lukas Osladil zijn positie als een van 's werelds beste bodybuilders bevestigd. Elk jaar markeert een nieuwe prijs, terwijl Lukas zich een weg tilt naar de eerste plaats. Enkele van zijn 'eerste plaats' medailles zijn Arnold Classic Brazil, Vancouver en Toronto Pro, en de IFBB Europa Phoenix Pro.

LEES HET VERHAAL

De favoriete producten van Lukas

BMX-wereldkampioen en gewichtheffer uit Australië Des'ree Barnes

Des’ree Barnes, wereldkampioen BMX-racer, gewichtheffer en ze is nog maar een tiener

Des’ree Barnes tart alle normen. Toen ze slechts zes jaar oud was, won ze haar eerste Challenge Class World Title op het UCI BMX World Championship. Sindsdien heeft ‘Desi Racer’ (een bijnaam die ze toen ook kreeg) nog eens vier wereldtitels gewonnen.

LEES HET VERHAAL

De favoriete producten van Des'ree

Litouws paralympisch zwemmer Edgaras Matakas

De blinde zwemmer Edgaras Matakas behaalde goud door zelf te oriënteren, zowel in het water als in het leven

Toen hij 17 jaar oud was werd Edgaras Matakas uit Kaunas, Litouwen, de eerste blinde paralympische zwemmer in zijn land, slechts twee jaar nadat hij zijn gezichtsvermogen volledig had verloren. Toen zijn ogen hem niet langer de weg konden wijzen vond hij troost in het zwembad. Voor Edgaras werd zwemmen een gevoel waar hij niet meer zonder kon en het gaf hem de kracht om te freestylen tot aan het goud op het wereldkampioenschap paralympisch zwemmen.

LEES HET VERHAAL

De favoriete producten van Edgaras

Professioneel krachtpatser en de op één na sterkste man van de wereld, Morten Aamodt

Morten Aamodt, de op een na sterkste man van de wereld, “voelt het verschil” dankzij Zinzino

Deze krachtpatser is verrassend natuurlijk. Anders dan bodybuilden, dat focust op spieren, esthetische aantrekkelijkheid en veel flexen met geoliede armen, gaat krachtpatser en natuurlijk sterkste man van de wereld zijn over fysieke kracht: wie kan het meest tillen, niet wie ziet er het best uit op een podium.

LEES HET VERHAAL

De favoriete producten van Morten Aamodt

Letse jetski-racer en 2018 wereldkampioen Krista Uzare

Krista Uzare, wereldkampioen jetskiër

Een professionele jetskiër staat bovenaan de lijst van 'coolste banen ter wereld'. Krista Uzare uit Letland is begonnen met aquabike-racen, aangemoedigd door haar vader die zelf een skikampioen is. Sinds 2010 doet Krista mee aan wedstrijden over de hele wereld. Ze is pas 25 jaar maar haar succes is het bewijs van een geweldige 'alles-is-mogelijk'-houding.

LEES HET VERHAAL

De favoriete producten van Krista

Triatleet en nu personal triatlon-trainer en spreker Clas Björling

Er is geen berg hoog genoeg, voor professioneel triatleet en racer, Clas Björling

Voor sommige sporters is het moeilijk om slechts één passie te kiezen. Clas Björling bijvoorbeeld heeft een passie voor fietsen, zwemmen en hardlopen. Een crosscountry hardloopwedstrijd van 30 kilometer hier ... een skiwedstrijd van 90 kilometer daar ... drie kilometer zwemmen in open water en 300 kilometer fietsen. Dat is waar Clas, een professioneel triatleet en racer, voor leeft.

LEES HET VERHAAL

De favoriete producten van Clas

Gunn-Rita Dahle Flesjå, winnares van een gouden medaille op de 2004 Olympische Spelen en tienvoudig wereldkampioen

19-voudig winnaar van goud in mountainbiken, Gunn-Rita Dahle Flesjåå

Gunn-Rita Dahle Flesjåå heeft veel moeite moeten doen om de droom van een professionele sporter te bereiken: een gouden medaille op de Olympische Spelen in mountainbiken. Ze fietst sinds haar zesde jaar– een passie die op haar 22ste overging op mountainbiken. Voor Gunn-Rita gaat haar carrière verder dan haar liefde voor de sport, de bewondering voor de bergen is haar natuurlijke brandstof.

LEES HET VERHAAL

De favoriete producten van Gunn-Rita

Professioneel K1 Thaiboxer Rain Brandt

Professioneel Thai-bokser, Rain Brandt vecht met optimisme (en met Zinzino)

Professioneel vechten is geen sport die bijzonder goed is voor het lichaam. Maar voor de eeuwige optimist en professionele Thai-bokser, Rain Brandt, is goed eten en de juiste producten gebruiken de beste manier om blessures te voorkomen.

LEES HET VERHAAL

De favoriete producten van Rain

Alpineskiër Sara Hector, winnaar van vijf wereldkampioenschappen en twee Olympische Spelen

De loopbaan reddende ervaring met Zinzino van Sara Hector

Als één van de 10 beste alpineskiër ter wereld was de loopbaan van Sara Hector bijna vroegtijdig beëindigd. Toen ze 27 jaar oud was, stond ze boven op de berg met een reeks prijzen op zak, waaronder vijf wereldkampioenschappen en twee opeenvolgende Olympische Spelen.

LEES HET VERHAAL

De favoriete producten van Sara

Jernej Simončič, professional sim racer from Slovenia.

How to make the A-list of E-sport race car driving by Jernej Simončič

While the rest of the world was slowing down, Slovenian e-sportsman Jernej Simončič did the opposite, speeding into #1 Formula Sim Racing World Champion position. His long track record of driving feats embodies a new kind of athlete, especially in the “everything is remote” era. Although Jernej isn’t physically bumping against other cars, racing around a circuit, he needs the same amount of mental stamina and agility that accelerates his mind into balance.

READ THE STORY

Jernej's favorite products

Maak contact met onze Brand Ambassadors op de Zinzino blog