RECHTSTREEKSE VERKOOP

Direct selling, of directe verkoop, omvat persoonlijke introductie van producten en diensten buiten retailinstellingen zoals winkels of internet. Direct sales-verkoop introducties zijn één op één, in een groep of "homeparty‘s".

Persoonlijke ontmoetingen - de essentie van rechtstreekse handel

Een persoonlijke ontmoeting door middel van rechtstreekse verkoop verschilt van de meer traditionele gelegenheden zoals winkels. Misschien is de meest voorkomende manier voor directe verkoop de zogenaamde homeparty. Bij een homeparty nodigt de verkoper de potentiële klant uit om de tentoongestelde producten uit te proberen of hij bezoekt de klant in zijn/haar huis. De persoonlijke relatie is de sleutel, van de ontmoeting met de klant tot de persoonlijke follow-up en het contact met het bedrijf.

Wij noemen onze vertegenwoordigers "Onafhankelijke Partners". Een partner kan ervoor kiezen om alleen te werken met het aanbevelen van producten aan klanten. Zinzino heeft een duidelijke visie waarbij de focus op de klant is gericht. Als een partner dat wil, kan hij of zij er ook voor kiezen om samen met andere onafhankelijke partners te werken aan een netwerk van onafhankelijke partners. We streven naar een langdurige samenwerking met onze Partners, en als we door verschillende stadia van het leven lopen, is onze kans is nog steeds flexibel om met die veranderingen mee te gaan. We willen Zinzino opbouwen als een levenslange partnerschap - samen.

Als een partner in Zinzino kiest u uw eigen werkuren en intensiteitsniveau. Direct selling trekt mensen aan van verschillende levensstijlen en achtergronden. Het biedt dynamische en spannende ontmoetingen over de grenzen heen, en gelijke mogelijkheden voor iedereen.

De onafhankelijke partner heeft toegang tot een gevestigd merk, een systeem voor training en marketing, evenals toegang tot goed ontwikkelde en exclusieve producten van zeer hoge kwaliteit, zonder grote voorraden te moeten kopen.

De eigen klanten van de partner en het persoonlijke netwerk vormen de basis van het partnerbedrijf. Als een bedrijf staat Zinzino achter zijn onafhankelijke partners en zal het hun zakelijke activiteiten in de toekomst steunen. Zinzino biedt de tools en de vereisten voor onafhankelijke partners om hun eigen succes te creëren volgens persoonlijke ambities, levensstijl en doelstellingen. Er zijn geen grenzen aan wat mogelijk is!

Zinzino - trotse leden van de vereniging voor direct selling

Zinzino is lid van de Zweedse vereniging voor direct selling-bedrijven en werkt al jaren actief voor een open en eerlijke direct selling-branche. Zinzino is lid van nationale direct selling-verenigingen in Zweden, Noorwegen, Finland, Denemarken, Estland, Letland, Litouwen en Nederland. Zinzino meldt zich aan bij de direct selling-verenigingen in alle nieuwe markten die worden opengesteld en is op het moment proeflid in de VS, Duitsland en Polen. Hieronder vindt u links naar de verenigingen waarvan wij lid zijn, alsmede een directe link naar de gedragscode.

Lidmaatschap van de Association of Direct Selling Companies (vereniging van direct selling-bedrijven) is een goedkeuringswaarmerk voor Zinzino als bedrijf. De primaire taak van de vereniging van direct selling-bedrijven is het beschermen van de consument, het promoten van goede bedrijfspraktijken en het bevorderen van een goede reputatie voor directe verkoop als een distributiemodel en voor zijn beoefenaars. Zij werken ook aan het bevorderen van bewustzijn en toepassing van de gedragscode van de branche, en om ervoor te zorgen dat verkopers en distributeurs goed worden opgeleid. De vereniging van direct selling-bedrijven is het overlegorgaan voor alle wetgeving die van invloed is op direct selling.

Direct selling is goed voor een miljardenomzet

De direct selling-branche is sterk over de hele wereld. De nationale vereniging van direct selling-bedrijven is lid van de FEDSA (Federation of European Direct Selling Associations). FEDSA vertegenwoordigt zo’n 25 Europese nationale direct selling-verenigingen en – direct of indirect – door middel van haar bedrijfsgeassocieerde leden, meer dan 1.000 direct selling-bedrijven met een totale jaaromzet van meer dan 20 miljard euro en met meer dan zeven miljoen rechtstreekse verkopers. Van deze zijn bijna zes miljoen vrouwen. De omzet in de mondiale industrie in 2014 was maar liefst 182,823 miljoen USD met bijna 100 miljoen actieve rechtstreekse verkopers.

Lidmaatschap van de Zweedse vereniging van directe selling-bedrijven is een goedkeuringswaarmerk voor Zinzino als bedrijf.