Our website have detected that you are using an outdated browser that will prevent you from accessing certain features. Klik voor meer info.
Cart
Uw winkelwagen
BEDRIJFSINFORMATIE

Zinzino Nordic AB werd in 2009 overgenomen. Deels door een gerichte aandelenemissie voor aandeelhouders van Zinzino Nordic AB en deels door inschrijving van aandelen in een claimemissie door Zinzino Nordic AB in december 2009. Hiermee kreeg Zinzino AB het beheer over 97% van de stemmen en over 92% van het kapitaal van Zinzino Nordic AB. Tot 31 december 2014 nam het bezit tot 93% van het kapitaal toe.

MANAGEMENT EN BESTUUR

De bedrijfsactiviteiten van Zinzino AB begonnen in het najaar van 2007. De voornaamste activiteiten van het bedrijf zijn het ontwikkelen en in bezit krijgen van direct marketing bedrijven en aanverwante ondernemingsactiviteiten.

MANAGEMENTTEAM
List View

Dag Bergheim Pettersen
CEO

Geboren: 1970
Heeft managementfuncties vervuld bij El-giganten, Alcatel en heeft als Senior Vice President gewerkt bij NetCom, een dochteronderneming van TeliaSonera. Dag heeft veel ervaring in strategisch leiderschap binnen groeiende bedrijven en werkt sinds 2012 CEO bij Zinzino.

Aantal aandelen: 1.460.488 klasse B-aandelen
List View

Henrik Schultz
Product Manager

Geboren: 1961
Henrik Schultz vervult al lang managementfuncties bij verschillende internationale en commerciële bedrijven. Hij heeft een goede basis omdat hij een Master of Business Administration degree heeft en functies heeft bekleed zoals sales chief, marketing chief en CEO. Henrik is in 2007 bij Zinzino gekomen en daarvoor werkte hij bij Libro Gruppen AB.

Aantal aandelen: 64.490 B-aandelen
List View

Fredrik Nielsen
CFO

Geboren: 1977
Fredrik Nielsen heeft een Master of Business Administration behaald en heeft veel ervaring in managementfuncties in de financiële wereld. Hij werkt al sinds 2009 voor Zinzino en daarvoor was hij chief financial officer bij Gymnasium Sportcenter AB.

Aantal aandelen: 45.000 B-aandelen meer dan 15.000 inschrijfopties
List View

Jakob Spijker
COO Europe

Geboren: 1968
Jakob Spijker heeft verschillende logistieke, transport en magazijnfuncties bekleed in Zweden en Nederland. Hij werkt sinds 2012 bij Zinzino. Hiervoor was hij verantwoordelijk voor logistiek bij Mediatec Solutions AB.
 
Aantal aandelen: 15.000 B-aandelen meer dan 10.000 inschrijfopties
List View

Katriin Laanep
Head of Support

Geboren: 1973
Katriin heeft vele jaren ervaring met klantenservice en meer dan 10 jaar ervaring met direct sales. Ze is in 2012 bij Zinzino gekomen als supportmedewerker en is opgeklommen tot Director Support en Leader Council Support. Meest recent heeft ze gewerkt als hoofd Partner Support voordat ze tot Head of Support werd gepromoot.

Aantal aandelen: 0
List View

Daniel Vennerstrand
CTO

Geboren: 1976
Daniel Vennerstrand heeft een Master degree in Computer Engineering en werkt sinds 2001 met systeemontwikkeling en management van softwareontwikkeling bij productbedrijven. Daniel heeft hiervoor als development manager gewerkt bij Intermail. Hij werkt sinds april 2018 bij Zinzino.

Aantal aandelen: 0
List View

Henrik Hammargren
Head of Business Control

Geboren: 1980
Henrik Hammargren heeft een MBA en heeft sinds 2006 gewerkt als controller in senior functies bij verschillende bedrijven, waaronder Autoliv, Elanders en Resia. Hij werkt sinds november 2018 bij Zinzino.

Aantal aandelen: 0
List View

Gabriele Helmer
CMO

Geboren: 1977
Gabriele Helmer heeft een Master of Science in Business and Economics degree. Ze heeft sinds 2001 verschillende functies vervuld op het gebied van marketing bij internationale bedrijven zoals Lufthansa, Beiersdorf, General Mills en Specsavers en heeft ook ervaring in de reclamewereld. Ze is in maart 2019 bij Zinzino komen werken.

Aantal aandelen: 3500 klasse B-aandelen.
List View

Linda Johnsson
HR Manager

Geboren: 1975
Linda Johnsson heeft een bachelor's degree (BA) in human resources met vele jaren ervaring in strategisch werk, business development, leiderschap, HR en duurzaamheid in verschillende senior functies. Linda heeft ervaring met zowel Zweedse als internationale bedrijven zoals Lionbridge, Entrematic (ASSA ABLOY Entrance Systems) Latour Investment AB en Ligula Hospitality Group.  Werkzaam bij Zinzino sinds juni 2021.

hey

BOARD OF DIRECTORS
List View

Hans Jacobsson
Voorzitter

Geboren: 1967
Hans Jacobsson, MBA Werkte als CEO bij Rootfruit Scandinavia AB. Heeft voorheen o.a. als Finance & Supply Chain Director bij General Mills Scandinavia AB, als partner bij CR&T Ventures (venture capital bedrijf in Buresfären) en als Investment Manager bij Investment AB Bure gewerkt. Heeft uitgebreide ervaring in acquisities en desinvesteringen, beursnoteringen en structurele transacties. Daarnaast heeft hij veel ervaring met voedsel- en consumptieproducten. Hans Jacobsson is sinds 2007 lid van de Board of Directors en is sinds 2009 voorzitter.

Hoeveelheid aandelen: 471.215 klasse B-aandelen
List View

Staffan Hillberg
Lid

Geboren: 1964
Studeerde elektrotechniek aan de Chalmers University of Technology en heeft zijn MBA behaald bij INSEAD. CEO bij Wood & Hill Investment AB en CEO bij portfoliobedrijf Heliospectra AB. Hij heeft veel ervaring opgedaan in internationale uitvoerende posities en in de financiële sector. Voorheen was hij CEO bij Yield AB en bij Scandinavian Financial Management AB, voormalig Managing Partner van MVI, partner bij CR&T Ventures AB (participatiemaatschappij in Buresfären), CEO bij AppGate AB, CEO bij Bonnier Online, hoofd van Bonnier Medialab, Product Manager bij Apple Computer Inc. in Frankrijk en de VS. Staffan Hillberg is sinds 2007 lid van de Board of Directors.

Hoeveelheid aandelen: 251.414 klasse B-aandelen
List View

Pierre Mårtensson
Lid

Geboren: 1972
Pierre Mårtensson is een MBA van de BI Norwegian Business School en heeft veel ervaring opgedaan bij internationale multinationals. Pierre Mårtensson werkte bij Eniro Norway, voordat hij bij ons begon en werkte voorheen bij Oriflame Group als CEO voor de Chinese markt, waar hij verantwoordelijk was voor 17 kantoren. Voorheen was hij ook CEO van Lux Singapore en Zuid-Afrika. Daarvoor werkte Pierre drie jaar voor Zonavi AS, de interactieve businessunit voor TV binnen Telenor AS en twee jaar als management consultant.

Hoeveelheid aandelen: 0 +100.000 warrants
List View

Ingela Nordenhav

Ingela is ingenieur bij Chalmers University of Technology en heeft een lange carrière bij Volvo Cars en Trucks. Haar laatste positie was Global Marketing Manager bij Volvo Trucks waar ze onder andere verantwoordelijk was voor de veranderingen in het imago en de digitalisering van het bedrijf. Ze heeft ervaring in zowel productontwikkeling, kwaliteit, verkoop en aftermarket. Zij heeft op verschillende plekken in het buitenland gewoond en gewerkt, in Nederland en in de Verenigde Staten. Ingela heeft uitgebreide ervaring met internationaal werk, strategisch business management en business development. Zij heeft een breed cross-functioneel bewustzijn door haar expertise met klanten, marketing- en merkontwikkeling. Sinds het begin van het jaar heeft ze haar eigen consultancy bedrijf, gespecialiseerd in strategische marketing.
List View

Anna Frick
Lid

Anna Frick, Geboren 1968
Master of Business Administration aan de Stockholm School of Economics. Anna heeft gewerkt met communicatie en digitale transformatie en is momenteel lid van de raad van bestuur van Fortnox AB (publ), Cell Impact AB (publ), Leo Vegas AB (publ), Lohilo Foods AB (publ), Odd Molly International AB (publ), Svea Ekonomi AB, Above Agency AB en de War Child Foundation.