Cart
Uw winkelwagen
BEDRIJFSINFORMATIE

Zinzino Nordic AB werd in 2009 overgenomen. Deels door een gerichte aandelenemissie voor aandeelhouders van Zinzino Nordic AB en deels door inschrijving van aandelen in een claimemissie door Zinzino Nordic AB in december 2009. Hiermee kreeg Zinzino AB het beheer over 97% van de stemmen en over 92% van het kapitaal van Zinzino Nordic AB. Tot 31 december 2014 nam het bezit tot 93% van het kapitaal toe.

MANAGEMENT EN BESTUUR

De bedrijfsactiviteiten van Zinzino AB begonnen in het najaar van 2007. De voornaamste activiteiten van het bedrijf zijn het ontwikkelen en in bezit krijgen van direct marketing bedrijven en aanverwante ondernemingsactiviteiten.

MANAGEMENTTEAM
List View

Dag Bergheim Pettersen
CEO

Geboren: 1970
Senior posities bij Elgiganten en Alcatel en Senior Vice President van TeliaSonera, dochtermaatschappij van NetCom.
Dag heeft veel ervaring op het gebied van strategisch leiderschap in groeiende bedrijven en is sinds 2012 CEO bij Zinzino.

Hoeveelheid aandelen: 1.460.488 klasse B-aandelen
List View

Michael Perry
COO USA

Geboren: 1953
Michael Perry heeft een schat aan ervaring in senior posities bij verschillende bedrijven. Hij heeft zijn MBA en heeft o.a. als Sales Manager, Chief Operating Officer en CEO gewerkt. Hij heeft uitgebreide ervaring in de direct sales. In maart 2013 is Michael bij Zinzino begonnen als COO voor de Amerikaanse markt.

Hoeveelheid aandelen: 0 + 100.000 warrants
List View

Henrik Schultz
Product Manager

Geboren: 1961
Henrik Schultz heeft jarenlang senior posities vervuld bij internationale en commerciële ondernemingen.  Hij is hoofdzakelijk een MBA en heeft posities vervuld als sales manager, marketing director en CEO. Zinzino nam Henrik in 2007 in dienst. Daarvoor werkte hij bij Libro Gruppen AB.
                           
Hoeveelheid aandelen: 55.000 klasse B-aandelen
List View

Fredrik Nielsen
CFO

Geboren: 1977
Fredrik Nielsen heeft zijn MBA en heeft ruime ervaring op senior posities in de financiële sector. In dienst bij Zinzino sinds 2009. Daarvoor was hij CFO bij Gymnasium AB.

Hoeveelheid aandelen: 45.000 klasse B-aandelen
List View

Jakob Spijker
VP Sales & Partner Relations

GEBOREN: 1968
Jakob Spijker heeft zowel in Zweden, als in Nederland, meerdere posities vervuld in logistiek, transport en opslag. In dienst bij Zinzino sinds 2012. Daarvoor was hij hoofd logistiek bij Mediatec Solutions AB.

Hoeveelheid aandelen: 15.000 klasse B-aandelen
List View

Katriin Laanep
Head of Support

Geboren: 1973
Katrin heeft veel ervaring in de customer service en meer dan tien jaar ervaring in de direct sales. In 2012 is ze bij Zinzino gestart als support medewerker om later te worden bevorderd naar zowel de Director Support- als de Leader Council Support afdeling. Tot voor kort werkte ze als Partner Support manager totdat ze promotie maakte. Nu is ze hoofd Support waar ze verantwoordelijk is voor de afdelingen Customer Service, Partner-, Director- en Leader Council Support.
List View

Daniel Vennerstrand
CTO

Geboren: 1976
Daniel Vennerstrand heeft een Master of Science in Computer Engineering en heeft sinds 2001 gewerkt met het beheer in softwareontwikkeling en systeemontwikkeling. Hij heeft veel ervaring in de zakelijke dienstverlening, meest recentelijk bij Intermail waar hij als Hoofd van Ontwikkeling werkte.
List View

Henrik Hammargren
Head of Business Control

Born: 1980
Henrik Hammargren - Head of Business Control, Henrik Hammargren is a business economist and has since 2006 been working as a Controller in senior positions at several companies, including Autoliv, Elanders and Resia. Employed at Zinzino since November 2018.

Number of shares: 0
List View

Gabriele Helmer
CMO

Born: 1977
Gabriele Helmer is an MSc in International Marketing and Economics and has since 2001 worked with marketing at several different companies, including Lufthansa, Beiersdorf, General Mills, Specsavers and has experience from the advertising industry. Employed at Zinzino since March 2019.

Number of shares: 2150 Class B-aktier
List View

Geir Smolan
MD Faun

Geboren: 1961
Geir heeft een Master in exacte wetenschappen en heeft brede ervaring met management systemen voor kwaliteit en alsmede voedselveiligheid en gezondheid en veiligheid. Hij is ook auteur van verschillende boeken op dit gebied. Hij begon te werken bij Zinzino in 2014 als kwaliteitsmanager en in September 2017 is hij MD van Faun Pharma geworden.

hey

BOARD OF DIRECTORS
List View

Hans Jacobsson
Voorzitter

Geboren: 1967
Hans Jacobsson, MBA Werkte als CEO bij Rootfruit Scandinavia AB. Heeft voorheen o.a. als Finance & Supply Chain Director bij General Mills Scandinavia AB, als partner bij CR&T Ventures (venture capital bedrijf in Buresfären) en als Investment Manager bij Investment AB Bure gewerkt. Heeft uitgebreide ervaring in acquisities en desinvesteringen, beursnoteringen en structurele transacties. Daarnaast heeft hij veel ervaring met voedsel- en consumptieproducten. Hans Jacobsson is sinds 2007 lid van de Board of Directors en is sinds 2009 voorzitter.

Hoeveelheid aandelen: 471.215 klasse B-aandelen
List View

Staffan Hillberg
Lid

Geboren: 1964
Studeerde elektrotechniek aan de Chalmers University of Technology en heeft zijn MBA behaald bij INSEAD. CEO bij Wood & Hill Investment AB en CEO bij portfoliobedrijf Heliospectra AB. Hij heeft veel ervaring opgedaan in internationale uitvoerende posities en in de financiële sector. Voorheen was hij CEO bij Yield AB en bij Scandinavian Financial Management AB, voormalig Managing Partner van MVI, partner bij CR&T Ventures AB (participatiemaatschappij in Buresfären), CEO bij AppGate AB, CEO bij Bonnier Online, hoofd van Bonnier Medialab, Product Manager bij Apple Computer Inc. in Frankrijk en de VS. Staffan Hillberg is sinds 2007 lid van de Board of Directors.

Hoeveelheid aandelen: 251.414 klasse B-aandelen
List View

Pierre Mårtensson
Lid

Geboren: 1972
Pierre Mårtensson is een MBA van de BI Norwegian Business School en heeft veel ervaring opgedaan bij internationale multinationals. Pierre Mårtensson werkte bij Eniro Norway, voordat hij bij ons begon en werkte voorheen bij Oriflame Group als CEO voor de Chinese markt, waar hij verantwoordelijk was voor 17 kantoren. Voorheen was hij ook CEO van Lux Singapore en Zuid-Afrika. Daarvoor werkte Pierre drie jaar voor Zonavi AS, de interactieve businessunit voor TV binnen Telenor AS en twee jaar als management consultant.

Hoeveelheid aandelen: 0 +100.000 warrants
List View

Ingela Nordenhav

Ingela is ingenieur bij Chalmers University of Technology en heeft een lange carrière bij Volvo Cars en Trucks. Haar laatste positie was Global Marketing Manager bij Volvo Trucks waar ze onder andere verantwoordelijk was voor de veranderingen in het imago en de digitalisering van het bedrijf. Ze heeft ervaring in zowel productontwikkeling, kwaliteit, verkoop en aftermarket. Zij heeft op verschillende plekken in het buitenland gewoond en gewerkt, in Nederland en in de Verenigde Staten. Ingela heeft uitgebreide ervaring met internationaal werk, strategisch business management en business development. Zij heeft een breed cross-functioneel bewustzijn door haar expertise met klanten, marketing- en merkontwikkeling. Sinds het begin van het jaar heeft ze haar eigen consultancy bedrijf, gespecialiseerd in strategische marketing.