EVENWICHTIGE GEZONDHEID

De nieuwe kijk van de wetenschap heeft betrekking op de verhouding tussen essentiële vetzuren omega-6 en omega-3. Zowel omega-6 als omega-3 is essentieel voor de vitale functies in ons lichaam. Het probleem is het gebrek aan balans veroorzaakt door veranderingen in onze voeding. Teveel omega-6 zorgt voor onbalans. Te weinig omega-3, in het bijzonder EPA en DHA, zorgt voor onbalans. Doe de BalanceTest van ZInzino om te ontdekken of uw verhouding in evenwicht is en geniet dan van onze BalanceOil en de BalanceShake om uw omega 6:3-ratio aan te passen voor een optimaal balansniveau. * 


Zinzino‘s BalanceTest is eenvoudige droog bloed-spottest die eenvoudig thuis af te nemen is. Onze gecertificeerde laboratoria in Scandinavië analyseren het monster om uw vetzuurprofiel te bepalen als een weerspiegeling van uw dieet. Meer informatie vindt u op www.ZinzinoTest.com.

Breng uw lichaam in evenwicht, haal alles uit het leven

Een auto heeft brandstof en olie nodig. Het is precies hetzelfde voor ons lichaam – ze hebben de juiste ingrediënten nodig om optimaal te functioneren. Drink water! Beweeg! Eet gezond! We doen ons best, maar welke nieuwe ontdekking onthult de wetenschap?
 

Neem een diepere kijk om balans te vinden

Het diepere inzicht van de wetenschap in balans heeft betrekking op de verhouding essentiële vetzuren omega-6 en omega-3. Ontdek of uw ratio in balans is met de BalanceTest van ZInzino en geniet dan van onze BalanceOil en de BalanceShake om uw omega 6:3-verhouding aan te passen voor een optimaal balansniveau. *
 

Een groeiend bewustzijn

Het voedsel dat wij eten en de manier waarop we eten, is in de afgelopen 60 jaar dramatisch veranderd. Wetenschappers en gezondheidsautoriteiten luiden steeds vaker de noodklok over het gebrek aan balans in onze inname van vetzuur. Specifiek de overmatige consumptie van omega-6 (plantaardige oliën en moderne bewerkte voedingsmiddelen) ten opzichte van omega-3 vetzuren (uit vette vis).
 

Balans vs. Onbalans

Balans verwijst naar de verhouding omega-6 en omega-3 vetzuren. Zowel omega-6 als omega-3 is essentieel voor de vitale functies in ons lichaam. Het probleem is het gebrek aan balans veroorzaakt door veranderingen in onze voeding. Teveel omega-6 zorgt voor onbalans. Te weinig omega-3, in het bijzonder EPA en DHA, zorgt voor onbalans. Vóór 1960 was de verhouding omega 6:3 in de westerse wereld 4:1 of minder. Toonaangevende gezondheidsautoriteiten (met inbegrip van het Noorse Ministerie van gezondheid) raden een verhouding van 5:1 of minder aan voor balans. Momenteel is in Europa het gemiddelde 15:1 en vaak 25:1 of hoger in de Verenigde Staten. Zelfs mensen die Omega-3 supplementen innemen, zijn niet in balans met verhoudingen van respectievelijk 20:1 en 7:1 in de VS en Europa. Zelfs de meest gezondheidsbewuste mensen ontdekken dat ze uit balans zijn.
 

Kwaliteit + synergie = resultaten

BalanceOil is meer dan alleen maar visolie. Onze wetenschappers hebben BalanceOil geformuleerd voor optimale resultaten. Dit omvat de soorten vis met aandacht voor het gehalte aan EPA en DHA (bio-actieve omega-3 essentiële vetzuren), een synergetische combinatie met een speciale, kwalitatief hoogwaardige olijfolie met een hoog polyfenolengehalte. Deze formulering, plus het gebruik zoals aanbevolen, is de reden dat BalanceOil en BalanceShake helpen de verhouding omega-6:3 aan te passen tot een optimaal balansniveau. * En onze gegevens tonen overtuigend een balans aan (in de buurt van 3:1) binnen 120 dagen. (Zie Bewijs van balans op deze pagina.)
 

Wilde-visolie

Onze wilde-visolie bevat sardines, ansjovis en makreel. De fabrikant van BalanceOil voldoet aan alle voorschriften voor de productie en volgt GMP´s (Good Manufacturing Practices) voor voedsel en geneesmiddelen. Onze producten zijn GGO-vrij (dat wil zeggen vrij van genetisch gemodificeerde organismen).
 

Kwaliteitsolijfolie

BalanceOil bevat een speciale koudgeperste, extra vergine olijfolie bekend om zijn hoog gehalte aan polyfenolen. Geraffineerde oliën die uit olijfvruchten zijn gehaald door warmte of oplosmiddelen, hebben niet dezelfde kwaliteit. Het anti-oxidantgehalte van BalanceOil helpt het beschermen tegen de destructieve oxidatie wanneer dit blootgesteld wordt aan zuurstof in de lucht. Dit synergetisch mengsel draagt ook bij aan maximale absorptie en profijt.*
 

Bewijs van balans in 120 dagen

Vitas AS is een toonaangevend particulier laboratorium in Europa met cGMP-normen, dat heeft geholpen bij het publiceren van tientallen onderzoeken.  Vitas AS in Noorwegen en toonaangevende laboratoria hebben meer dan 140.000 Balance Tests verwerkt (juni 2016).Vitas AS in Noorwegen en toonaangevende laboratoria hebben meer dan 140.000 Balance Tests verwerkt (Juni 2016). De gemiddelde verhouding Omega 6:3 voor degenen die geen Omega-3 supplement namen, was 24:1 (VS) en 12:1 (Europa). De verhouding was 15:1 (VS) en 7:1 (Europa) voor mensen die een Omega-3 supplement namen. Gebruikers van BalanceOil (120 dagen) hebben een gemiddelde verhouding van 4:1 (VS) en 3,5:1 (Europa). 

Bron: BioActive Foods, Noorwegen.

 
* Deze producten zijn niet bedoeld voor diagnose, behandeling, genezing of het voorkomen van ziektes.