BALANCETEST

Bent u in balans of uit balans? De BalanceTest van Zinzino kan u het antwoord geven. Dit is een droge bloed-spottest eenvoudig thuis af te nemen. Ons gecertificeerd laboratorium Vitas analyseert het monster om uw vetzuurprofiel te bepalen als een weerspiegeling van uw dieet. Het duurt minder dan een minuut om het te voltooien en u kunt uw resultaten na ongeveer 20 dagen anoniem online bekijken. 

De BalanceTest analyseert 11 vetzuren in je bloed. Het resultaat is 98% nauwkeurig.. U ziet uw bloedspiegels van omega-3 en uw omega 6:3-verhouding. Ook ontvangt u een gespecificeerd rapport om te helpen uw gezondheid en dieetbewustzijn te verhogen. Als uw eerste BalanceTest een omega 6:3-balans van 3:1 of minder laat zien, zal Zinzino de aankoopprijs van uw Balance Testkit terugbetalen. Meer informatie vindt u op www.ZinzinoTest.com

Nadat u de Balance Test heeft afgenomen, start u met de Zinzino Balance producten (inname zoals aanbevolen). Blijf de Balance-producten gebruiken en pas uw dieet aan zoals aanbevolen op basis van uw BalanceTest-rapport.

Als u ons drie-stappenprogramma hieronder volgt, zijn wij ervan overtuigd dat u binnen 120 balans bereikt of hierbij in de buurt komt:

  1. Eet een omega-3 rijk dieet met weinig koolhydraten. Eet vette vis, fruit, groenten, salades, noten en indien mogelijk, biologische voeding. Verminder overmatige omega-6 rijke plantaardige oliƫn, en bewerkte gemaksproducten Vergeet niet dat graan-gevoed vlees ook grote hoeveelheden omega-6 bevat.
  2. De Balance-producten van Zinzino voorzien u van omega-3 vetzuren.  De dagelijkse dosering vindt u op het etiket.
  3. Beweeg. Beweging is een cruciale factor voor een goede gezondheid.


ZINZINOTEST.COM

Nadat u de Zinzino BalanceTest hebt afgenomen en voor analyse hebt verstuurd, zullen uw resultaten beschikbaar zijn op Zinzinotest.com. Ons gecertificeerd laboratorium Vitas analyseert het monster om uw vetzuurprofiel te bepalen als een weerspiegeling van uw dieet. Uw testresultaten zullen uitwijzen of uw dieet uitgebalanceerd is of niet. 

U kunt de resultaten van uw eerste en tweede BalanceTest gemakkelijk vergelijken op zinzinotest.com. We raden aan om een tweede BalanceTest af te nemen nadat u de Balance-producten van Zinzino 120 dagen hebt gebruikt. 


WACHT U OP ANTWOORD?

Hier ziet u uw testresultaten: http://www.zinzinotest.com/

  1. Ga naar zinzinotest.com
  2. Klik op "Hier registreren" en vul uw persoonlijke gegevens in om te registreren.
  3. Indien u uw e-mailadres hebt geregistreerd bij het afnemen van de test, ontvangt u een e-mail zodra uw test is geanalyseerd. Indien u zich niet geregistreerd heeft, ga dan na ongeveer 20 dagen naar zinzinotest.com en voer uw testcode in om uw testresultaten in te zien