ZAKELIJKE KANS 

Door u aan te sluiten bij het Zinzino Team krijgt u:

Een beproefd bedrijfssysteem

Wat als u de kans had om zelf te bepalen wanneer u werkt, met wie u werkt en waar u werkt? Zinzino biedt de mogelijkheid van een inkomen waarbij u de tijd en activiteit kunt investeren die u wilt, zodat verschillende levensstijlen en levensfasen daar goed op aansluiten.

Zinzino gebruikt het direct sales als bedrijfs- en distributiemodel, een gevestigd en groeiend beroep. Binnen dit model werken ondernemers in het beproefde business-systeem van Zinzino als onafhankelijke verkooppartners.

Onafhankelijke partners profiteren van het gevestigde merk Zinzino, zijn beproefde producten en het complete systeem van opleiding en marketing. Met Zinzino kunt u uw persoonlijke ambities inzetten om uw gewenste levensstijl en levensdoelstellingen te bereiken. U kiest hoe ver u wilt gaan.

Veel mensen beginnen met een parttime inzet van 10-15 uur per week. Sommigen zijn tevreden met een aanvullend inkomen, terwijl anderen met Zinzino een carrière opbouwen waarmee ze tijd, flexibiliteit en economische vrijheid krijgen om hun dromen waar te maken.

Hoewel u werkt voor uzelf, bent u nooit alleen. Als bedrijf leggen wij en de leiders van onafhankelijke partnerleiders grote nadruk op opleiding, training en persoonlijke ontwikkeling om het succes te waarborgen voor degenen die bereidwillig en capabel zijn.

Bovendien bieden onze leiders voortdurende zorg, ondersteuning en coaching. Deze symbiotische relatie verzekert het succes van zowel de onderneming als de onafhankelijke partners.

Onderwijs van wereldklasse

Een groot deel van de Zinzino-beleving is het onderwijs. Misschien niet het onderwijs zoals u dat kent van school, maar begeleiding om de uitdagingen waar u als zelfstandige voor staat beter aan te kunnen en om uw eigen bedrijf beter te kunnen runnen.

Leiderschap speelt een belangrijke rol zowel in uw werk als in uw privéleven. In Zinzino hebben we dit onderkend en hebben leiderschap en persoonlijke ontwikkeling een sterke focus gekregen.

Elk jaar hebben we vele lokale, nationale en internationale evenementen waarop we voorlichting geven en onze successen als team vieren. In ons jaarlijkse evenementenprogramma komt zowel opstarten als leiderschap aan de orde.

We leggen ook een sterke nadruk op lezen en luisteren, en door een partner te worden krijgt u toegang tot onze Go Core-opleiding, waarin u cd's ontvangt met enkele van de beste sprekers en trainers in de branche om u te helpen de noodzakelijke vaardigheden te ontwikkelen.

Onze lijst van aanbevolen boeken is groter dan de meeste universitaire studieprogramma's en ze zijn allemaal gericht op hoe u een betere ondernemer, leider, persoon, ouder, zoon of dochter kunt worden. Een terugkerende uitspraak van onze partners is "De lessen alleen al zijn de rit waard!".

Dus sluit u aan bij de Zinzino-rit en als u meer wilt weten over ons opleidingsprogramma, neem dan gerust contact op met een van onze onafhankelijke partners, of bel Zinzino- support wij helpen u verder.

Vriendschappen voor het leven

Stel u voor dat u een bedrijf start met uw beste vrienden en al uw collega's hetzelfde zouden doen! Vriendschappen zijn vaak gebaseerd op gedeelde overtuigingen, interesses en wereldbeelden. En in Zinzino vindt u heel veel hiervan...

Door dezelfde ambities, doelen en uitdagingen te delen ontstaat een band met mensen die veel verder gaat dan het werk. Want de band die ontstaat als mensen uitdagingen en successen delen, is heel speciaal en kan een leven lang meegaan.

In de Zinzino-familie (ja we zien onszelf als een familie) ontdekt u dat mensen om elkaar geven, niet alleen in zakelijke zin, maar ook op een dieper persoonlijk niveau. We weten dat succes inspanning en kracht vereisen en we erkennen dit door elkaar steeds te helpen nieuwe doelen en mijlpalen te bereiken, zowel privé als in het werk. We weten dat deze met elkaar verbonden zijn.

Hierdoor ontstaat de basis voor vriendschappen die blijven bestaan, wat er ook gebeurt binnen of buiten de Zinzino-activiteiten.

Dus bent u er klaar voor om plezier te hebben, een verschil te maken en tegelijkertijd geld te verdienen?

Doe nu met ons mee!

Wereldwijd reizen

Reist u graag?

De meeste mensen wel en de meeste mensen kunnen niet zo vaak op reis als ze zouden willen. Zinzino biedt niet alleen de mogelijkheid om meer te reizen. We hebben ook een jaarlijkse reis naar geweldige en mooie plaatsen in de wereld (zie onze vorige bestemmingen hieronder) voor onafhankelijke partners die zich kwalificeren. 

Eerdere reizen:

 • 2006: Een cruise naar het Caribisch gebied
 • 2007: Brazilië
 • 2008: Zuid-Afrika
 • 2009: Thailand
 • 2010: Mexico 
 • 2011: Dubai
 • 2012: Dominicaanse Republiek
 • 2013: Miami
 • 2014: Marrakesh
 • 2015: Dubai
 • 2016: Tenerife