VEELGESTELDE VRAGEN OVER HOE U EEN PARTNER WORDT

Als u meer wilt weten over hoe u een onafhankelijke partner van Zinzino kunt worden, ziet u hier de meest gestelde vragen. Als u het antwoord op uw vraag niet vindt, bent u uiteraard meer dan welkom om contact op te nemen met de klantenservice van Zinzino.

Wat moet ik doen om een onafhankelijke partner van Zinzino te worden?

Iedereen van de wettelijk gerechtigde leeftijd mag zich kosteloos registreren als een onafhankelijke partner. Zinzino‘s onafhankelijke partners komen uit verschillende levensstijlen en fasen van het leven. Partners kiezen hun eigen uren en de hoeveelheid tijd die ze investeren. Zinzino biedt u de tools en voorwaarden om succes te behalen mits u op koers blijft. Hoewel het niet verplicht is, kunt u één van onze Partnerproductkits kopen met producten en basistrainingsmaterialen tegen een korting. 

Hoe word ik een onafhankelijke partner van Zinzino?

Als u al iemand kent die partner is van Zinzino, kunt u zich aansluiten bij het verkoopteam van die partner. Deze persoon kan u in Zinzino "sponsoren". Als u geen onafhankelijke partner van Zinzino kent, bent u welkom om contact op te nemen de Customer Care van Zinzino. We kunnen een onafhankelijke partner voor u vinden om u te helpen aan de slag te gaan.

Hoe ga ik aan de slag?

U kunt u inschrijven in onze partner-webshop of een bestaande partner kan u helpen u in te schrijven. U ontvangt een e-mail van Zinzino met een partner id-nummer en een wachtwoord om in te loggen bij uw persoonlijke Zinzino Online Office. Daar vindt u belangrijke informatie en tools. Vraag daarnaast aan degene die u in Zinzino heeft “gesponsord” naar toegang tot teamtraining en -activiteiten.

Hoe kan ik Zinzino als bedrijf beoordelen?

U kunt zich kosteloos aanmelden als onafhankelijk partner van Zinzino en het is ook niet verplicht om producten te kopen. Zinzino is een 'klantgerichte' organisatie die van zijn partners vraagt klanten rechtstreeks bij Zinzino te registreren. Wij betalen niet voor het werven van verkoopmedewerkers.

Hoewel onafhankelijke partners niet verplicht zijn om producten te kopen om in aanmerking komen voor de vergoedingsregeling van Zinzino, kopen de meeste partners producten voor hun persoonlijk gebruik en om deze te gebruiken als roulerende voorraad het inschrijven van klanten bij Zinzino. Partners kunnen deze producten met korting kopen als Partner Product Kits.

Daarom vragen wij dat u Zinzino te beoordelen op de waarde die u ontvangt voor de prijs die u prijs betaalt voor de producten die u koopt. Wij hebben onze producten geprijsd zodat u een enorme waarde met een bescheiden winst waarmee wij als bedrijf en zakelijke gemeenschap kunnen groeien en bloeien.

Daarnaast doen we ons uiterste best om een klimaat van onderwijs, opleiding en ondersteuning te scheppen om uw succes te verzekeren. Echter, uw succes is ook afhankelijk van uw investering van tijd, inspanningen, demografie, levensomstandigheden enz. ~ zaken waar Zinzino geen invloed op heeft.

Dus wij vragen iedereen in de Zinzino-gemeenschap ~ bedrijf, onafhankelijke partners en u ~ om de verantwoordelijkheid te dragen die van hen is. Wij zijn van mening dat we het bedrijf en maar ook de wereld tot een betere plek kunnen maken.

Tot slot pleit Zinzino voor een open en eerlijke directe verkoop. Ons bedrijf is lid van nationale direct selling-verenigingen in Zweden, Noorwegen, Finland, Denemarken, Estland, Letland, Litouwen en Nederland. Wij streven een dergelijk lidmaatschap ook na in de Verenigde Staten, Duitsland, Polen en alle nieuwe markten.Hieronder vindt u links naar de verenigingen waarvan wij lid zijn, alsmede een directe link naar de gedragscode.

Direct selling-verenigingen zien wij als een waarborg van kwaliteit en professionaliteit. Deze verenigingen beschermen de consument, bevorderen eerlijke handel bevorderen en promoten een positieve standaard voor zowel direct selling-bedrijven als onafhankelijke direct selling-medewerkers. Direct selling-verenigingen hebben een ethische code voor deelnemende bedrijven en hun onafhankelijke verkoopmedewerkers.

Onze onafhankelijke partners worden ook verplicht ethisch te handelen met inachtneming van het beleid & de procedures van Zinzino. Degenen die dat niet doen worden daarop gewezen wanneer dit onder de aandacht van Zinzino is gebracht. Als ze zich dan niet houden aan het beleid en de procedures, worden strengere acties ondernomen inclusief om op te nemen maar niet beperkt tot beëindiging van het onafhankelijke partnerschap van Zinzino, waarna ze tot 90 dagen na beëindiging of schorsing het beleid nog moeten volgen.

Wij nodigen u uit om ons te helpen de hoogste normen aan te houden voor de Zinzino-gemeenschap. Het is ons doel om een hoge norm aan te houden voor de gehele direct sales-gemeenschap.

Dit is namelijk ons bedrijf en alles onder onze hoge normen vermindert onze waarde. Dank u voor uw hulp om ons en uzelf de beste te laten worden.

Hoe is het om een onafhankelijke partner van Zinzino te zijn?

Elke onafhankelijke partner heeft zijn of haar eigen ervaring. Wij kunnen u echter wel een paar voorbeelden geven wat betreft tijdsinvestering, ondersteuning en resultaten.

Veel mensen beginnen met een parttime inzet van 10-15 uur per week. Sommigen zijn tevreden met een aanvullend inkomen, terwijl anderen met Zinzino een carrière opbouwen waarmee ze tijd, flexibiliteit en economische vrijheid krijgen om hun dromen waar te maken.

Hoewel u werkt voor uzelf, bent u niet alleen. Zinzino en zijn onafhankelijke partnerleiders leggen grote nadruk op opleiding, training en persoonlijke ontwikkeling om het succes te waarborgen voor degenen die bereidwillig zijn en in staat zijn om op koers te blijven.

Bovendien zorgen de leiders van onze onafhankelijke partners voor voortdurende zorg, ondersteuning en coaching. Deze symbiotische relatie verzekert het succes van zowel de onderneming als de onafhankelijke partners.

Zinzino is voor veel onafhankelijke partners hun eerste ervaring in het bedrijfsleven. Elk beroep kost tijd om onder de knie te krijgen en de beginner zal flink zijn best moeten doen. Echter, door vast te houden aan onze beproefd bedrijfssysteem zult u meer voldoening en succes krijgen.

Hoe kan ik mijn contract als onafhankelijke partner opzeggen?

VS en Canada: U moet dat schriftelijk melden aan onze Customer Care. U hebt 90 dagen om ongeopende, ongebruikte en onbeschadigde producten veilig terug te sturen voor een terugbetaling van de aankoopprijs minus 10% herbevoorradingsvergoeding. Verzendkosten worden niet terugbetaald. Product gekocht als onderdeel van een kit zal worden terugbetaald tegen een gereduceerde prijs ter weerspiegeling van de oorspronkelijke korting, minus 10% herbevoorradingsvergoeding. Zie het onafhankelijke beleid & de procedures van Zinzino voor een volledige beschrijving van het annulerings- en retourbeleid.

Europa: U moet dat schriftelijk melden aan onze Customer Care. U hebt 30 dagen om ongeopende, ongebruikte en onbeschadigde producten veilig terug te sturen. Verzendkosten worden niet terugbetaald. Zie het onafhankelijke beleid & de procedures van Zinzino voor een volledige beschrijving van het annulerings- en retourbeleid.