OVER ZINZINO

Zinzino is een toonaangevend direct-salesbedrijf met vertegenwoordiging in Europa en Noord-Amerika. Zinzino verkoopt producten in twee productlijnen: Zinzino Health, met een focus op langetermijngezondheid en Zinzino Coffee, bestaande uit espressomachines, koffie, thee en accessoires.  

Zinzino biedt klanten kwaliteitsproducten met de focus op milieu, gezondheid en een gevoel van dagelijkse luxe. Hoge kwaliteit staat altijd centraal en wij werken voortdurend aan productontwikkeling en focussen ons op hechte klantrelaties. De producten worden verkocht via directe verkoop. 

Zinzino werkt over het algemeen via een dochteronderneming in elk nieuw land en is lid van de nationale direct-selling vereniging in het desbetreffende lang. Zinzino is eigenaar van het Noorse R&D-bedrijf BioActive Foods AS en de onderzoeks- en productie-eenheid Faun Pharma AS. Sinds 2005 Zinzino is algemeen agent voor het Frans-Belgische koffiehuis, Rombouts & Malongo. Het bedrijf is genoteerd als Zinzino AB op OMX Nasdaq First North (ZZ B).  Zinzino heeft 100 medewerkers in dienst Het hoofdkantoor van Zinzino is gevestigd in Gothenburg, een productie-eenheid is gevestigd in Oslo en er zijn regionale kantoren in Jupiter USA, Helsinki, Oslo en Riga.

Onze reis

Onze reis begon met Belgische/Franse Rombouts-Malongo-koffie en espressomachines. Eind 2012 voegden we Balance-producten toe via een partnerschap met Bioactive Foods AS,Noorwegen.  De Balance Testkit van Zinzino biedt mensen een eenvoudige manier aan om hun verhouding Omega 6:Omega 3 gewoon thuis te testen. Het hoogstaande laboratorium Vitas AS geeft de analyse. Door onze Balance-producten 120 dagen te gebruiken kunt u uw omega 6:3-verhouding naar een optimaal niveau brengen (zoals aanbevolen door de gezondheidsautoriteiten). 

We verkopen onze producten niet via winkels, televisie, radio of de traditionele media. Onze producten worden verkocht via duizenden Onafhankelijke partners van Zinzino en wij hechten waarde aan het persoonlijk contact tussen onze verkooppartners en onze klanten. In 2013 hebben wij ons uitgebreid van acht Noord-Europese landen naar de Verenigde Staten. Zinzino blijft zich uitbreiden en het leven van meer mensen verbeteren in elke nieuwe markt. Momenteel bieden we onze producten en diensten aan Noorwegen, IJsland, Verenigde Staten, Canada en nog eens 28 landen in de Europese Unie.

Als u contact met ons wilt opnemen of meer informatie over Zinzino wilt, benader ons dan per telefoon, post of e-mail. Hier vindt u onze contactinformatie.