HOE U EEN KLANT WORDT

We bieden onze klanten producten met de focus op rond kwaliteit, milieu, gezondheid en een gevoel van dagelijkse luxe. De producten van Zinzino kunt u elke maand met of zonder abonnement in onze webshop kopen. Zinzino zorgt voor persoonlijke banden tussen onze verkooppartners en klanten, en we zullen altijd ons aanbod blijven evalueren en verbeteren naar wens van de klanten.

Zinzino verkoopt twee productlijnen:

Zinzino Health

Onze gezondheidsproductlijn richt zich op langetermijngezondheid bestaande uit Balance-, Immune- en gewichtscontroleproducten. De Balance-producten van Zinzino helpen uw lichaam de juiste omega-6/omega-3-balans te bereiken in slechts 120 dagen, dankzij onze BalanceOil. De Zinzino BalanceTest controleert uw vetzuur profiel. De gewichtsbeheersingsproducten van Zinzino kunnen u helpen extra gewicht te verliezen of een gezond lichaamsgewicht te behouden. De Immune-producten van Zinzino zijn ontworpen om uw immuunsysteem optimaal te laten functioneren.

Zinzino Coffee 

Wij houden van koffie en met de Zinzino-espressomachine kunt u gemakkelijk uw eigen latte, espresso of cappuccino maken. Ons koffie-assortiment omvat ook biologische Fairtrade-koffie en thee. Fairtrade-producten houden rekening met arbeidsomstandigheden, milieu, en kwaliteit in de gehele productie. Met accessoires zoals kopjes, glazen, zoetwaren en melkopschuimers kunt u in uw eigen huis een complete koffiebeleving creëren. (Alleen beschikbaar voor aankoop in Zweden, Noorwegen, Denemarken, de Faeröer eilanden, Finland, IJsland, Estland, Letland en Litouwen)

Neem om u te registreren of voor meer informatie contact op met een van onze partners of onze klantenservice en wij zullen een partner vinden bij u in de buurt. wij hopen dat u net zoals ons zult genieten van onze producten zoals wij dat doen!