Our website have detected that you are using an outdated browser that will prevent you from accessing certain features. Klik voor meer info.
Cart
Uw winkelwagen

LENE & IB NIELSEN

Het begon met een doel. Een succesverhaal met een gouden randje!

In 1998 begon ik aan mijn droombaan - een baan die ik echt leuk vond - als alarmtechnicus. Nadat we in 2004 ons derde kindje hadden verwelkomd, raakten mijn vrouw Lene en ik aan de praat over wat we nu echt met ons leven wilden. Zoals de meeste ouders, wilden we graag meer tijd doorbrengen met onze kinderen. Lene wilde eigenlijk graag thuis blijven, zolang de kinderen nog klein waren. Aangezien mijn inkomen destijds te laag was, begon ik om me heen te kijken naar iets dat wat extra geld zou opleveren voor ons gezin.

In 2005 deed de gelegenheid bij Zinzino zich voor en ik besloot mezelf een jaar de tijd te geven om genoeg inkomsten te genereren, zodat we het ons konden veroorloven dat Lene thuis bleef bij de kinderen.

In januari 2007 - toen we ons vierde kindje verwelkomden, bereikte ik een commissieniveau bij Zinzino, dat ons hielp ons eerste doel te behalen. Dat veranderde alles. Voorheen moesten we ons iedere ochtend haasten om alle deadlines te halen. Nu hadden we echter alle tijd om te genieten van ons gezin, waarbij de ochtenden zo‘n beetje favoriet waren - het waren rustige momenten, waar we samen met onze vier kinderen van konden genieten. LEES MEER »

ANITA & MIKKO JARRAH

Van worsteling naar overwinning !
Recht vanuit mijn hart ...

Toen ik in 2012 met Zinzino begon, had ik gedurende 13 jaar al heel wat ondernemingen gehad. In 2011 kreeg ik twee faillissementen te verwerken. Ik had honderden duizenden euro‘s aan schulden en mijn maandelijkse uitgaven waren vele malen hoger, dan wat ik mij kon permitteren. Daar kwam nog bij dat mijn relatie met mijn verloofde, Anita, op springen stond. Op dat moment waren we uit elkaar en woonden we niet meer samen.

Begin juni 2011 woonde ik mijn eerste Zinzino presentatie bij. Mijn goede vriend, Manu Rekola, was tot de conclusie gekomen dat dit de kans was, die de financiële situatie van zijn gezin zou veranderen en hij was vastbesloten om een groot bedrijf op te zetten, zowel in Finland als in de rest van de wereld. Daar had hij dan ook alle vertrouwen in. Zijn energie werkte besmettelijk en mijn antwoord was duidelijk.

Ik leende geld van mijn tante om bij Zinzino te starten, met als enige doel, haar binnen 30 dagen terug te betalen. Nadat ik dat had bereikt, was mijn volgende doel, mijn vrienden te helpen om hetzelfde te doen. Ik herinner me nog dat ik ‘s nachts wakker lag en droomde: Als ik nu eens de Crown-status zou kunnen bereiken bij Zinzino, dan zou ik genoeg inkomen genereren om quitte te spelen. Tegelijkertijd realiseerde ik me, dat 1000 km lopen begint met de eerste stap. LEES MEER »

KINE & ØYVIND LIEN

Liefde en toewijding. Stap voor stap.

Nadat ik al meer dan tien jaar ondernemer was en mijn bouwbedrijf een geweldige groei doormaakte, werd ik ineens geconfronteerd met een enorme daling van inkomsten, toen de crisis in 2008 in Noorwegen toesloeg. Om die financieel zware tijd te overleven, accepteerde ik een baan als sales manager. In diezelfde tijd worstelde Kine heel erg met haar gezondheid; sinds haar puberteit heeft ze artritis. Haar gezondheid holde zo hard achteruit, dat ze niet meer fulltime kon werken.

De lange werkdagen in Oslo en de enorme reistijden begonnen me op te breken en ik besefte dat er iets moest veranderen. Mijn leven voelde leeg en bestond alleen nog maar uit werken en vaststaan in het verkeer. Ik raakte gefrustreerd en was mezelf niet meer.

Ik herinner me nog dat Kine en ik ‘s avonds laat een keer aan de praat raakten. We waren heel hard aan verandering toe. We wilden ons leven terug. Ik kreeg een “aha“ moment toen mijn vrouw ineens zei: Øyvind, ik wil mijn man terug... Om eerlijk te zijn, had ze volkomen gelijk. Ik wilde mezelf terug. Ik wilde mijn leven meer betekenis geven en iets doen, dat me inspireerde in plaats van alleen maar in no time van A naar B rennen om financiële deadlines te halen. LEES MEER »

KERSTIN & THIM ÖHMAN

De reis is nog maar net begonnen
en er is nog zoveel meer te doen!

KERSTIN:
Na 20 jaar als orthoptist te hebben gewerkt in een Zweeds ziekenhuis, realiseerde ik me plotseling dat ik niet het leven leidde waarvan ik droomde. De eerste tien jaar hield ik echt van mijn werk, maar met ieder jaar dat verstreek, nam de stress toe. Iedere dag nam het aantal patiënten toe en iedere dag had ik steeds minder tijd voor mijn patiënten. Bovendien had ik het gevoel dat ik meer verdiende, dan wat ik betaald kreeg. Ik had weinig vrije tijd en mijn energieniveau was laag. Ik wilde vreselijk graag meer krijgen en meer geven. In 2005 vond ik de oplossing. Ik kwam in aanraking met Zinzino, een kans om iets voor mezelf te doen - in een team - en zowel mezelf te ontwikkelen als mijn inkomen te verhogen.

THIM:
Na 17 jaar als accountant te hebben gewerkt, verkocht ik in 2006 mijn bedrijf. De eerste tien jaar waren inspirerend, maar op een gegeven moment werd ik het spuugzat om 60-100 uur per week te werken en dan ook nog in het voorjaar - de beste tijd van het jaar. Mijn escape plan was om een creatief inkomen te creëren door mijn onroerend goedbedrijf te ontwikkelen en meer te weten te komen over beleggingen. Na een aantal jaar bleek mijn beleggingsopleiding een nogal dure leerschool. Het was een hele zware tijd, die ik echter niet had willen missen, want het was een buitengewone kans om mijn financiële overlevingsvaardigheden in praktijk te brengen. LEES MEER »

MIIKKA PEURAVIRTA
& MIIA ROIHAS

We willen echt mensen helpen bij het krijgen van meer vrije tijd en een gezond leven!

MIIKKA:
In 2011 was ik werkzaam als een Sales Director in een media en reclame bedrijf. Als werknemer op zoek naar een verandering om een fulltime ondernemer te worden.

Zinzino werd mij geïntroduceerd en ik heb vijf keer 'nee dank je' gezegd, voordat ik eindelijk mijn onderzoek deed over het bedrijf en begreep dat dit een gelegenheid was en dat ik het op zijn minst een poging moeten wagen. Een van de grootste veranderingen in mijn leven nadat Zinzino in mijn leven kwam, is hoe ik gegroeid als persoon. Tegenwoordig hoor ik mensen dicht bij mij zeggen dat ik een betere vriend, echtgenoot, vader en zakelijke leider ben geworden.

MIIA:
Ik werkte op een kleuterschool en werkte teveel, maar ik verdiende niet genoeg. Ook wilde ik meer tijd doorbrengen met mijn eigen kind. Op dit moment hadden we een normale familie situatie waar we niet veel vrije tijd hadden of extra geld om te reizen. Ik werd geïntroduceerd in Zinzino in 2011, maar ik was zeer sceptisch in het begin. Echter, in 2012 besloot ik om full-time te werken met dit bedrijf: ik realiseerde mij hoe het echt zat met Zinzino nadat ik mijn man 9 maanden had zien werken voor dit bedrijf. LEES MEER »