Our website have detected that you are using an outdated browser that will prevent you from accessing certain features. Klik voor meer info.
Cart
Uw winkelwagen

BOUW VANDAAG AAN JE TOEKOMST

Als Zinzino Partner vertegenwoordig je uitsluitend Zinzino‘s internationaal baanbrekende producten. Je kunt direct en met minimale financiële risico‘s, met je onderneming beginnen. Het staat je vrij om deel te nemen en je krijgt korting op je eerste order. Wat is nou een mooiere manier van parttime of fulltime geld verdienen, dan met de verkoop van je favoriete producten? Je beslist zelf, hoeveel je doet en hoe ver je gaat - wij zijn er om jou de support te bieden die je nodig hebt.

TOPKLASSE PRODUCTEN,
DAT IS ZEKER

Bij Zinzino bieden we optimale, geavanceerde en op maat gemaakte producten naar de nieuwe wetenschap van de farmaco-voeding. Deze wetenschap maakt gebruik van actieve nutriënten uit voeding om de disbalans in onze huidige levensstijl te lijf te gaan. Lees meer over onze product filosofie en producten in onze webshop

BEPROEFD BEDRIJFSSYSTEEM

Werk zoveel je wilt. Verdien zoveel je wilt. Wij noemen dat vrijheid. Als onafhankelijk partner profiteer je van ons gevestigde merk, onze beproefde producten en het complete aanbod van training en marketing. Bij Zinzino kun je jouw persoonlijke ambities optimaal benutten om je levensdoelen te bereiken en het leven te leven dat jij wilt. Veel partners starten met 10 à 15 uur per week. Je kunt werken waar je wilt en de uren, die jou het beste uitkomen. Sommigen nemen genoegen met wat extra inkomsten, terwijl anderen een Zinzino-carrière opbouwen die hen tijd, vrijheid en inkomsten oplevert, waardoor ze hun ideale leven kunnen leven. Lees meer over onze succesverhalen.

TRAINING VAN WERELDKLASSE

WORD DE BESTE EN LEER VAN DE BESTE.

Hoewel je voor jezelf werkt, ben je nooit alleen. Als bedrijf benadrukken wij en de leidinggevenden van onze onafhankelijke Partners, het belang van opleiding, training en persoonlijke ontwikkeling, om het succes van degenen die willen en kunnen, te verzekeren. We organiseren veel lokale, nationale en internationale evenementen om je te informeren en onze successen als team te vieren.  We besteden veel aandacht aan lezen en luisteren. Zodra je Partner wordt, krijg je dan ook toegang tot ons Go Core opleidingsprogramma. Via dit programma krijg je training van ‘s werelds beste sprekers en trainers op dit gebied, om je te helpen de benodigde vaardigheden verder te ontwikkelen. LEES MEER »

AANTREKKELIJK AUTO-PROGRAMMA

EEN GESLAAGDE RIT. IN JE EIGEN ZWARTE AUTO. Als actieve Diamond partner en hoger, kom je in aanmerking voor ons exclusieve autoprogramma. Je auto moet zwart en niet meer dan zes jaar oud zijn. Verder moet de auto aan de zijkant voorzien zijn van de zilveren Zinzino strip. Dat is het! We weten dat de meesten van jullie wel een favoriete auto bovenaan je wensenlijst hebben staan en we willen dat je zelf bepaalt in welke auto je zou willen rijden. Deze lucratieve bonus is het streven waard. Meer dan 500 partners hebben zich al gekwalificeerd en iedere maand komen er nieuwe Diamonds bij, die deze droombonus bereiken.

VRIENDSCHAPPEN VOOR HET LEVEN

Stel je eens voor dat je een bedrijf kunt opstarten met je beste vrienden en dat je collega‘s hetzelfde doen! Vriendschappen zijn vaak gebaseerd op gemeenschappelijke opvattingen, interesses en wereldbeelden. Door dezelfde ambities, doelen en uitdagingen te delen, ontstaat er een verbintenis met mensen die veel verder gaat dan werk. In de Zinzino familie - ja, we noemen onszelf een familie - zul je merken dat mensen om elkaar geven,

LEES MEER»