Cart
Shopping cart

“We zijn op zoek naar leiders, pioniers en baanbrekers”

Hilde Rismyhr Sæle, oprichter van Zinzino

Geef de toekomst van voeding samen met ons vorm

Probeer het. Deel het. Sluit u aan bij onze gemeenschap

Klaar om te beginnen in 3 makkelijke stappen

1 - Sluit u aan

Word gratis lid van onze gemeenschap of selecteer onze Ultimate Partner Kit en kom in aanmerking voor een volledige Loyaliteits-terugbetaling.

2 - Opbouwen

Vergroot uw klantenbestand, ontvang commissies over direct sales en gratis producten.


3 - Groei

Begin uw eigen team samen te stellen en vergroot de kans op een hogere commissie.

Waarom wij? Luister naar onze Partners van over de hele wereld

Thim & Kerstin Öhman, Ambassadors

“We vinden het geweldig dat we niet alleen een bedrijf voor onszelf opbouwen. We bouwen met Zinzino aan een beweging doormiddel waarvan we mensen een kans op een beter leven geven, één succesverhaal per keer.”

Vibecke Steinsvik Parr, Ambassador

“Ik geloof oprecht in visionair leiderschap en ik vind het geweldig om bij inspirerende mensen te zijn die dezelfde droom en mijn liefde voor preventieve gezondheid delen!”

Sluit u aan bij onze gemeenschap

Meer dan 20.000 vrienden wachten op u

Werk zoveel als u wilt

…en waar u maar wil

Bekijk onze Digital Tool Kit

De Zinzino Hub

Houd alle touwtjes in handen en werk proactief samen met nieuwe klanten. Ons systeem voor het beheren van contacten biedt u een compleet overzicht van uw groeiende bedrijf.

De Zinzino Mobile App

Een essentiële wervingstool om contact te krijgen en te houden met uw teamleden, potentiële en bestaande Klanten en toekomstige Partners. Ideaal voor wanneer u onderweg bent en vanaf uw telefoon moet werken.

De Zinzino GoCore App

Verken nieuwe, inzichtelijke content elke maand, inclusief motiverende video’s en inspirerende voordrachten. Ons interne educatieve platform is opgezet om de algehele persoonlijke groei te stimuleren en uw leiderschapskwaliteiten te verbeteren zodat u een netwerk marketing professional wordt.

Help ons om preventieve gezondheidszorg wereldwijd op de agenda te zetten

Wij zijn de pioniers van gepersonaliseerde voeding, geworteld in een bedrijfstak die de drijvende kracht is achter de toekomst van winkelen. We geloven in het opbouwen van duurzame bedrijven met blijvend succes en in de juiste dingen doen voor de juiste redenen.

Dat beetje extra geven loont bij ons altijd de moeite

Wij geloven in echte incentives die hard werken, doorzettingsvermogen en passie erkennen en belonen. Van onmiddellijke erkenning door middel van titels en het vieren van prestaties op onze evenementen, tot bonussen in de vorm van auto’s en reizen rond de wereld. Drie keer per jaar bieden we de kans om in aanmerking te komen voor onze exclusieve, volledig betaalde bonusreizen naar luxe, exotische bestemmingen die speciaal voor ons geselecteerd zijn.

Zaken en plezier mengen is dat ook

We zijn toegewijd aan het behalen van onze levensdoelen en het werkelijk maken van onze dromen. We vieren successen en leren van onze fouten. We groeien samen, we inspireren en leren van elkaar. We doen dit samen. Waarom? Omdat het leven zoveel aangenamer is op die manier.

Nog vragen?

We zorgen dat u in een mum van tijd aan de slag kan. Meld u aan en word gratis lid van onze community of selecteer onze Ultimate Partner Kit en kom in aanmerking voor een volledige Loyaliteits-terugbetaling. Bouw uw bedrijf op en vergroot uw klantenbestand, ontvang commissie over direct sales en gratis producten. Laat uw bedrijf groeien terwijl u uw eigen team samenstelt en vergroot de kans op een hogere commissie.

Ultimate Partner Kit

U ontvangt commissies over direct sales, een terugkerend inkomen en gratis producten via ons Rewards-programma. Het is eveneens een snelle weg richting lifestyle rewards en exclusieve incentive reizen. U ontvangt onmiddellijke erkenning door middel van titels en een kans om uw prestaties te vieren tijdens onze evenementen. Drie keer per jaar bieden we de kans om in aanmerking te komen voor onze exclusieve, volledig betaalde bonusreizen naar luxe, exotische bestemmingen die speciaal voor ons geselecteerd zijn.

Iedereen van 18 jaar en ouder is welkom om zich gratis aan te melden als Independent Partner. Er zijn allerlei soorten Zinzino Independent Partners. U kiest uw eigen uren en de hoeveelheid tijd die u bereid bent om te investeren. Zinzino biedt u de tools en infrastructuur om succes te behalen, mits u het systeem volgt. Alhoewel het niet verplicht is kunt u, met korting, één van onze Partner Product Kits aanschaffen, die producten en simpele trainingsmaterialen bevatten.

Ja. Er zijn geen ontmoedigende opstartkosten, geen gedoe met logistiek, klauteren naar de juiste prospectietools, promotiemateriaal of digitale bronnen om aan de slag te gaan. Dat regelen wij allemaal. Je kunt ervoor kiezen om gratis deel uit te maken van onze community, of je kunt onze Ultimate Partner Kit selecteren en in aanmerking komen voor een volledige loyaliteitsterugbetaling.

De maandelijkse kwalificatie om een actieve Partner te zijn is vier (4) persoonlijke klantpunten. Daarnaast heeft u 20 credits op maandelijkse basis nodig van uw persoonlijke klanten en uw eigen productbestellingen.

Wilt u dat het mogelijk is? Dit is echt een loopbaan waarbij u de limiet bepaalt. Er is ongelooflijk veel flexibiliteit. U bepaalt uw eigen uren en besluit hoeveel tijd u wilt investeren. Sommige Partners zijn blij met dit als bijverdienste, terwijl anderen er hard aan werken om van Zinzino een carrière te maken die hen de tijd en financiële vrijheid geeft die nodig zijn om een droomleven te leiden. Zinzino is een bekend, wereldwijd gezondheids- en welzijnsmerk en u zult zich aansluiten bij een community van Partners met exclusieve rechten om onze op testen gebaseerde, wetenschappelijk bewezen producten te delen met een wereld die meer en meer gericht is op een betere gezondheid. Er is een systeem om uw bedrijf op te bouwen en u te voorzien van training, opleiding, inspiratie, digitale verkooptools en marketingmateriaal.

Als u erin geïnteresseerd bent in om samen met ons de toekomst van voeding vorm te geven en tegelijkertijd uw bedrijf op te bouwen, lees hier dan meer over hoe u een Independent Partner van Zinzino kan worden.

U kunt zich aansluiten bij een wereldwijde community van gezondheidsadviseurs die het tijdperk van gepersonaliseerde voeding vormgeven door u de weg te wijzen naar een gezondere manier van leven en een beter leven voor iedereen.

Als Independent Partner speel je een beslissende rol in het verlenen van die service door persoonlijke aandacht te bieden, supplementen op maat te leveren en individueel schriftelijk te bewijzen dat onze producten hun werk doen.

Op onze Kans-pagina kunt u meer informatie krijgen.

Het Zinzino Partner Support team staat klaar voor jou!