Cart
Shopping cart
Health • søndag 5. september 2021 • 3 min

Kan de riktige vitaminene styrke immunforsvaret mitt?

av Zinzino

Vi vet alle hvordan det er når det blir hektisk med jobb, og før vi vet ordet av det har vi blitt litt for glad i det lokale take-away-stedet. Stress, søvnmangel eller for liten tid til å gå på treningsstudio tar ofte overhånd. For å sikre at forkjølelsen ikke kommer, trenger vi alle en hjelpende hånd fra tid til annen for å opprettholde et normalt immunforsvar.

Å velge å ta et multivitamin med mineraler for å gi kroppen din de nødvendige, daglige næringsstoffene, er noe de fleste av oss har godt av. Men det er ikke ment å erstatte et sunt og velbalansert kosthold. Et kosttilskudd kan ganske enkelt ikke matche alle de biologisk aktive forbindelsene som man får i seg ved et balansert kosthold. Derfor er det viktig å fokusere på det større bildet og særlig på det som er på tallerkenen din. Du får rikelig med vitaminer, mineraler og andre mikronæringsstoffer du trenger gjennom fiberrike matvarer som brun ris og bulgur samt kjøtt, fjærkre og fisk, frukt, grønnsaker, bønner og korn. Men det er til tider en balansegang å holde en sunn livsstil, og når du føler behov for å dekke et næringsgap må du sørge for at du ikke bare rasker med deg et hvilket som helst kosttilskudd fra hyllene. Den riktige typen kosttilskudd av høy kvalitet gjør jobben skikkelig og beskytter kroppens førstelinjeforsvar. Sørg for å velge et med alle de vitaminene, mineralene og fytonæringsstoffene som kroppen din trenger.

Multivitamin med 22 vitaminer og mineraler i én enkelt kapsel

Hvis du er som de fleste av oss, alltid på farten med en mengde ting å huske på, så er det viktig å ikke gjøre morgenrutinen din vanskeligere enn den trenger å være! Velg et helt naturlig alt-i-ett-kosttilskudd med alle næringsstoffene du trenger i én kapsel som er lett å svelge. Xtend+ fra Zinzino, det globale helse- og velværemerket, er et avansert, multi-immunt kosttilskudd med ikke mindre enn 22 viktige vitaminer, mineraler og fytonæringsstoffer alt-i-ett. Siden vårt moderne kosthold består av opptil 70 % ultraprosessert mat med lite essensielle mikronæringsstoffer, må du ha et inntak på over 3000 kalorier av de mest næringsrike matvarene hver dag for å få disse næringsstoffene fra maten! Unike Xtend+ inkluderer også 1-3, 1-6 betaglukaner utvunnet fra gjær, som sammen med resten av mikronæringsstoffene støtter immunforsvaret, sunn beinstruktur og leddfunksjon.

xtend.jpeg

Alle kropper er ikke skapt like

De helt naturlige ingrediensene i Xtend+ gjør dette tillegget til et ideelt multivitamin for både kjøttetere, vegetarianere og veganere. Hvem liker ikke ideen om vitamin C fra acerolabær og vitamin B fra bokhvete, og karotenoider, xantofyller og polyfenoler som stammer fra forskjellige frukter, krydder og grønnsaker?

Og husk. Helt naturlig betyr også at kosttilskuddet er uten de tradisjonelle antiklumpningsmidler og fyllstoffer som vanligvis er nødvendige i produksjonsprosessene. I stedet inneholder det naturlige alternativer fra kokos, ris og potet. Alle kropper er ikke skapt like, men alle fortjener den beste omsorgen. Sørg for at du velger et tilpasset kosttilskudd som fungerer for deg og dine spesifikke behov. Xtend+ er inkludert i Zinzino Health Protocol. En personlig ernæringsplan gir deg trinnvise instruksjoner om hvilke kosttilskudd du trenger for å balansere, gjenopprette og støtte cellene, tarmen og immunforsvaret.