Cart
Shopping cart

Møt våre merkevareambassadører

Et balansert liv vil gi et endeløst potensial. Hver enkelt av topputøverne som bærer vår merkevare på armen er et bevis på dette. Dette er deres personlige historier.

Windsurfer Sebastian Kornum has his sights set on the 2024 Olympics.

Windsurferen som surfer seg til OL, én bølge (og BalanceShot) av gangen

Selv om vannidretter ikke står øverst på topplistene i de nordiske landene, som Danmark, er windsurfing virkelig i vinden for Sebastian Kornum. Kombiner surfing, seiling, vannski, snowboard og fantastiske landskaper, så har du windsurfing.
Sebastian føler seg hjemme på vannet, og har satt seil mot OL – der han har skapt seg et navn i en ny variant av idretten: wind foiling. Her handler det virkelig om å fly høyt.

LES HISTORIEN

Sebastians favorittprodukter

Mariell har vunnet gull i verdenscupen i kickboksing.

Kickbokseren Mariell Gaassand Straum tar opp kampen mot kjønnsbaserte stereotypier

Hvem sier at kickboksing bare er for menn? Slik er det ikke for Mariell Gaassand Straum, en norsk 23-åring som driver med fullkontakts-kickboksing. Hun er i godt selskap med brødrene Patrick og Raymond (begge profesjonelle), og trioen knuser rekorder overalt. Selv om fullkontakts kickboksing er en intensiv sport, krever den dypt fokus og flyt. For Mariell har Zinzino blitt en av hennes største ressurser i ringen.

LES HISTORIEN

Mariells favorittprodukter

Ingvild Brattekleiv har høstet mange anerkjennelser i svenske og norske mesterskap

Ingvild Brattekleivs nye Omega-6:3-balanse er en av hennes største seire

Ingvild Brattekleiv ble nummer 47 i landeveisløpet for kvinner i Norgesmesterskapet i 2020. Denne 29 år gamle eventyreren er en av de sjeldne typene som bare hører til ute i naturen. Hun passer imidlertid ikke inn i bare én kategori. Noen av de mange andre hattene (eller hjelmene) hennes er ‘personlig trener’, ‘sportsforsker’, skiløper og Zinzino-talsperson.

LES HISTORIEN

Ingvilds favorittprodukter

Den svenske profesjonelle fotballspilleren Emil Kraft, som nå spiller for Newcastle United

Emil Krafth har funnet nøkkelen til å score både på og av banen

Den svenske fotballspilleren, som nå spiller høyreback for Newcastle United, har viet livet sitt til idretten, og vet at det finnes en tøff sannhet man bare må lære seg å leve med. Det var i det minste det Emil Kraft alltid trodde, før han begynte å bruke tilpassede kosttilskudd i helseregimet sitt.

LES HISTORIEN

Emils favorittprodukter

Riikka Lehtonen, finsk volleyball- og beach volleyspiller

Den finske beachvolleystjernen Riikka Lehtonen er et levende eksempel på at man aldri skal gi opp.

Riikka Lehtonen er den mest fremgangsrike kvinnelige volleyballstjernen i Finland, og flere ulike europeiske proffklubber har fått ha glede av talentet hennes. Hun spilte profesjonelt i 14 år, før karrieren virkelig tok av i beachvolleyball.

LES HISTORIEN

Riikkas favorittprodukter

Den sør-afrikanske rugbyspilleren Carel Greeff, som nå spiller for Rovigo Delta

Et viktig livsvalg førte til en utrolig mulighet for rugbyspilleren Carel Greeff

I en alder av 23 bestemte han seg for å avslutte rugbykarrieren og følge andre retninger i livet. Et år senere ble han kontaktet av en tidligere trener og ikke lenge etter var Carel Greeff blitt profesjonell rugbyspiller. I dag lever denne sør-afrikaneren av sporten han aldri kunne gi slipp på. Og ut fra hvordan det har gått til nå, så er han nok svært godt fornøyd med denne livsendrende beslutningen.

LES HISTORIEN

Carels favorittprodukter

Ras Sarunas Rasalas, downhill-skateboarder fra Litauen

Styrking av kropp og sinn setter fart på Ras Sarunas Rasalas’ downhill skating-karriere

Med sitt legendariske gateomdømme som en profesjonell downhill-skateboarder, er Ras Sarunas Rasalas også et inspirerende forbilde gjennom sitt lidenskapelige livssyn. “Den mest ulykkelige personen er den som ikke våger å drømme.” Det er en livsfilosofi som ikke bare trengs ved downhill-skating.

LES HISTORIEN

Ras’ favorittprodukter

Lukas Osladil, profesjonell IFBB-bodybuilder fra Tsjekkia

Tungvekter Lukas Osladil løfter seg til toppen i perfekt balanse

Etter å ha kommet på fjerde plass i sitt første mesterskap i 1996, har Zinzino Brand Ambassador Lukas Osladil styrket sin plass som en av verdens beste bodybuildere. Hvert år markerer en ny belønning etter hvert som Lukas løfter seg til toppen. Noen av «førsteplass»-medaljene hans inkluderer Arnold Classic Brasil, Vancouver og Toronto Pro, samt IFBB Europa Phoenix Pro.

LES HISTORIEN

Lukas’ favorittprodukter

Des’ree Barnes, BMX-verdensmester og vektløfter fra Australia

Des’ree Barnes, BMX-verdensmester, vektløfter og fortsatt tenåring

Des’ree Barnes trosser alle normer. Allerede som seksåring vant hun sin første verdensmestertittel i Challenge-klassen under UCI BMX World Championship. Siden da har ‘Desi Racer’ (et kallenavn hun raskt fikk) vunnet fire verdensmestertitler.

LES HISTORIEN

Des’rees favorittprodukter

Edgaras Matakas, Paralymic-svømmer fra Litauen

Den blinde svømmeren Edgaras Matakas vinner gull etter selvorientering, både i bassenget og i livet

Som 17-åring ble Edgaras Matakas fra Kaunas i Litauen landets første blinde Paralympics-svømmer, bare to år etter å ha mistet synet fullstendig. Da øynene hans ikke lenger kunne veilede ham, fant han trøst i bassenget. For Edgaras ble svømming noe han ikke kunne klare seg uten, og det drev ham til å oppnå gull i Verdensmesterskapet i svømming for funksjonshemmede.

LES HISTORIEN

Edgaras’ favorittprodukter

Morten Aamodt, profesjonell strongman og verdens nest sterkeste mann

Morten Aamodt, verdens naturlig nest sterkeste mann, «merker forskjellen» med Zinzino

Det er noe overraskende naturlig ved strongmen. I motsetning til bodybuilding, som er fokusert på svulmende, estetiske krefter og oljet fleksing av armmuskler, handler det å være en strongman og den naturlig sterkeste mannen i verden om fysisk styrke – hvem kan løfte mest, ikke hvem som tar seg best ut på en scene.

LES HISTORIEN

Mortens favorittprodukter

Krista Uzare, latvisk jetski-racer og verdensmester i 2018

Krista Uzare, verdensmester i jetski

Å være profesjonell jetski-racer må være høyt på listen over «verdens kuleste jobber». Latvias Krista Uzare startet med vannsykkelracing på oppfordring fra faren, som selv er en mesterskapsvinnende skiutøver. Siden 2010 har Krista konkurrert over alle verdens hav. Hennes suksess allerede som 25-åring beviser en imponerende «dette får jeg til»-holdning.

LES HISTORIEN

Kristas favorittprodukter

Clas Björling, triatlet og nå personlig triatlon-trener og foredragsholder

Ingen fjell er høye nok for den profesjonelle triatlonutøveren og adventureraceren Clas Björling

For noen idrettsutøvere er det å velge én interesse man skal dyrke vanskelig. Clas Björling elsker sykling, svømming og løping. Et 30 kilometers terrengløp her … et 90 kilometers skiløp der … svømming i åpen sjø i tre kilometer, og 300 kilometer sykling. Det er dette som girer opp Clas, som er profesjonell triatlon- og eventyrutøver.

LES HISTORIEN

Clas’ favorittprodukter

Gunn-Rita Dahle Flesjå, olympisk gullmedaljevinner i 2004 og ti ganger verdensmester

Gunn-Rita Dahle Flesjå har vunnet 19 gullmedaljer i terrengsykling

Gunn-Rita Dahle Flesjå har nådd toppen av alle profesjonelle idrettsutøveres drøm: et OL-gull. Hun har syklet siden hun var seks år, og startet med terrengsykling da hun var 22. For Gunn-Rita handler karrieren om mer enn bare kjærligheten til sporten, hennes naturlige drivstoff er også lidenskapen for fjellene.

LES HISTORIEN

Gunn-Ritas favorittprodukter

Rain Brandt, profesjonell K1-thaibokser

Rain Brand er profesjonell thaibokser og kjemper med optimisme (og Zinzino)

Profesjonell kampsport er ikke en sport som er spesielt skånsom for kroppen. Men for den evig optimistiske, profesjonelle thai-bokseren Rain Brandt, er et godt kosthold og å ta de rette produktene den beste måten å unngå skader på.

LES HISTORIEN

Rains favorittprodukter

Sara Hector, alpinist og vinner av fem verdensmesterskap og to OL-deltakelser

Sara Hectors karrierereddende opplevelse med Zinzino

Som en av verdens ti beste alpinister var det like før Sara Hectors karriere tok slutt altfor tidlig. Som 27-åring sto hun på toppen av fjellet med en rekke premier, inkludert fem verdensmesterskap og to OL-deltakelser på rad.

LES HISTORIEN

Saras favorittprodukter

Jernej Simončič, professional sim racer from Slovenia.

How to make the A-list of E-sport race car driving by Jernej Simončič

While the rest of the world was slowing down, Slovenian e-sportsman Jernej Simončič did the opposite, speeding into #1 Formula Sim Racing World Champion position. His long track record of driving feats embodies a new kind of athlete, especially in the “everything is remote” era. Although Jernej isn’t physically bumping against other cars, racing around a circuit, he needs the same amount of mental stamina and agility that accelerates his mind into balance.

READ THE STORY

Jernej's favorite products

Knytt kontakt med våre Brand Ambassadors på Zinzino-bloggen