ZINZINO REISEN

VIL DU UTFORSKE VERDEN? JOBB DEG OPPOVER I PROVISJONSPLANEN.

Få passtempler som er verdt å skryte av. I Zinzino tror vi på å jobbe hardt og ha det gøy. Vår merkevare ble grunnlagt på løftet om at de som oppnår ekstraordinære prestasjoner skal bli belønnet for det.

Siden 2006 har Zinzino gitt belønninger i form av luksusreiser. Vi har vært på luksuriøse cruise i Karibien, besøkt kaffeplantasjer i Brasil, opplevd dyrelivet i Sør-Afrika, spist sterk mat i Thailand, hørt fantastisk musikk i Mexico og blitt overveldet av bygningene i Dubai. Vi har svømt med haier i den Dominikanske Republikk, kjent på pulsen i Miami, luktet på krydder i Marrakesh, solt oss på vår egen leide øy i The World og hatt volleyballturnering på stranden i Tenerife.

Når du klatrer deg oppover i vår kompensasjonsplan, vil Zinzino gi deg og din familie fantastiske øyeblikk og uforglemmelige minner, etterhvert som du får muligheten til å delta på disse luksusreisene.

ET VELLYKKET LØP ENDER MED SOL OG MORO

DIRECTOR LIVSSTILSBELØNNING* Vi inviterer deg med oss til seks dager med moro i solen, på den fantastiske, tropiske øya Bali. Nyt god mat og drikke, tilbring tid sammen med og lær fra ledere og eksperter, på vårt eksklusive Leder Event. Denne utrolige opplevelsen er noe du vil dele med hele teamet ditt.

For å delta** på Director Trip 2019, må du oppnå tittelen Director eller oppnå poengkvalifikasjonene (Annual Event Oktober 2017 - Annual Event oktober 2018) i kompensasjonsplanen.

TENERIFE 2018

We revisited the very luxurious Ritz Carlton Abama – with lovely surroundings and a beautiful view of the island La Gomera. This year the participant number was at a record high with a total of 378 people! We took part of a delicious dinner at a real Banana Plantation, and had the opportunity to join an existing excursion to Mount Teide to enjoy the stunning view from the top of the volcano. Inspiring education and lectures, delicious food, and a spectacular 80’s theme party made this trip memorable for everyone.

PUNTA CANA 2017

I hjertet av Karibien besøkte lederne våre en av verdens vakreste og mest eksotiske destinasjoner – Den Dominikanske republikk. Midt blant palmetrær, turkist vann og hvite strender bodde vi på all-inclusive, Hard Rock Hotel. Her kunne vi velge og vrake mellom 12 svømmebassenger, spa, tennisbaner, golfkurs og 11 restauranter som serverte mat fra hele verden. Gjennom å delta på førsteklasses utdanning, sportsaktiviteter, nydelig mat, vakre strender og spektakulære temafester følte vi oss alle behandlet som stjerner!

TENERIFE 2016

I løpet av en 6 dagers tur, nøt ledere fra 12 ulike land det fantastiske Atlanterhavet. Ved det luksuriøse Ritz Carlton Abama Resort ble alle behandlet som kongelige. Noen valgte å slappe av ved bassengkanten, andre hadde coaching-sesjoner. De litt mer modige hoppet i fallskjerm, samtidig som de fikk et overblikk over den fantastiske naturen på Tenerife. Spektakulære ledertreninger, hippie-fest og fantastisk mat. Dette er en resort verdt et nytt besøk.

DUBAI 2015

Har du noen gang opplevd å være på din egen øy? Eller å nyte friskt kokosvann fra en solseng med utsikt over et annet land? På denne fantastiske reisen opplevde ledere fra 9 ulike land Dubai, og ble behandlet som kjendiser på utflukter til The World. Volleyballturnering, førsteklasses utdanning og dansing i solen på lokale restauranter - dette var virkelig øyeblikk verdt å huske.

MARRAKESH 2014

Pulserende stemning, lukten av krydder, støv og varme - dette var noe av det vi opplevde da vi besøkte magiske Marrakesh. De arabiske kveldene med dansende slanger og vibrerende farger var spektakulære. Vi nøt bassengfester med en overveldende matbuffét, og de som så geitene som klatret i trærne var estatiske. Så magisk som alt dette var - ledertreningen og vennskapene som ble bygget var høydepunktet på turen.

AMBASSADØR EXTRAVAGANZA

HARDT ARBEID LØNNER SEG

Og ja, du har fortjent det! Hvert år gir Zinzino alle sine aktive Ambassadors en 5-stjerners opplevelse på ulike steder i Europa. Vi har opplevd luksuriøse Monaco, kjørt vannscooter i Palma og nytt en syv retters meny på en eksklusiv strand på den Franske Rivieraen. I tillegg til å invitere** alle aktive Ambassadors, inviterer vi alle aktive Royal Crowns i perioden januar 2017- august 2017 med oss på reisen.

* Du kan delta på Director Trip det første året du oppnår tittelen Director eller oppfyller de andre kriteriene i kompensasjonplanen.

**For å kvalifisere deg til turene må du oppfylle kriteriene i kvalifiseringsperioden. Du vil bli varslet skriftlig hvis du er kvalifisert. Alle reiser er ikke-refunderbare, ikke-overførbare og kan være skattepliktige avhengig av nasjonale lover og regler. Ingen kontant utbetaling i stedet for å delta er tillatt. Turene er utformet for å fremme læring og erfaring, team building, og for å knytte bånd mellom lederne.

BLI BELØNNET

LUKSUS

EKSOTISKE
STEDER

NYT FRIHETEN

OPPLEV VERDEN

ZINZINO

REISE

Kundeforum