Our website have detected that you are using an outdated browser that will prevent you from accessing certain features. Click for more info.
Cart
Coșul dumneavoastră de cumpărături
INFORMAŢII PRIVIND COMPANIA

Zinzino și-a început activitatea comercială în toamna anului 2007. Obiectul principal de activitate constă în deținerea și dezvoltarea atât a companiilor din sectorul marketingului direct cât și a activităţilor conexe acestora.

În 2009, Zinzino Nordic AB a fost achiziționată parțial printr-o emisiune de acțiuni în favoarea acționarilor și parțial printr-o emisiune de acţiuni preferenţiale cu drepturi de subscriere asupra Zinzino Nordic AB, în decembrie 2009. În urma acestor operațiuni, Zinzino AB a dobândit controlul asupra a 97% din voturi și respectiv asupra 92% din capitalul social al Zinzino Nordic AB. Până pe 31 decembrie 2014, acţionariatul s-a extins asupra 93% din capitalul companiei.

CONDUCERE ȘI CONSILIU DE ADMINISTRAȚIE

Zinzino și-a început activitatea comercială în toamna anului 2007. Obiectul principal de activitate constă în deținerea și dezvoltarea atât a companiilor din sectorul marketingului direct cât și a activităţilor conexe acestora.

MEMBRII CONDUCERII
List View

Dag Bergheim Pettersen
CEO

Născut: 1970
A deținut funcții executive în cadrul El-giganten și Alcatel. A ocupat poziția de vice-președinte principal al filialei TeliaSonera, NetCom. Dag are o vastă experiență în conducerea strategică promovată de companiile cu creștere rapidă și ocupă funcția de Director General Executiv în cadrul Zinzino din 2012.

Număr de acțiuni: 1.460.488 acțiuni clasa B
List View

Michael Perry
COO S.U.A.

Născut: 1953
Michael Perry are o îndelungată experiență în funcții de conducere în diverse companii. Acesta deține o diplomă de MBA și a fost, printre altele, șef de vânzări, șef de operațiuni și CEO și beneficiază de multă experiență în vânzări directe. Michael a fost angajat de compania Zinzino LLC în martie 2013 în calitate de COO pentru piața americană.

Număr de acțiuni: 0 + 100.000 opțiuni de abonament
List View

Henrik Schultz
MANAGER PRODUSE

Născut: 1961
Henrik Schultz a ocupat timp îndelungat poziții de conducere în cadrul unor companii internaționale și comerciale. Acesta are o bază solidă – deține o diplomă de MBA – și a ocupat funcții precum șef de vânzări, șef de marketing și CEO. Henrik s-a alăturat companiei Zinzino în 2007, după ce a plecat de la Libro Gruppen AB.

Număr de acțiuni: 64.490 acțiuni clasa B
List View

Fredrik Nielsen
CFO

Născut: 1977
Fredrik Nielsen deține o diplomă de MBA și are o vastă experiență în funcții de conducere din domeniul financiar. Angajat al companiei Zinzino din 2009; anterior, a fost chief financial officer la Gymnasium Sportcenter AB. 

Număr de acțiuni: 45.000 acțiuni clasa B + 15.000 opțiuni de abonament
List View

Jakob Spijker
COO Europe

Născut: 1968
Jakob Spijker a deținut o serie de funcții în sectoare diverse de activitate, ca de exemplu logistică, transport și depozitare, atât în Suedia, cât și în Țările de Jos. Angajat al companiei Zinzino din 2012. Înainte de a se alătura echipei Zinzino, a fost responsabil cu logistica în cadrul Mediatec Solutions AB.

Număr de acțiuni: 15.000 acțiuni clasa B + 10.000 opțiuni de abonament
List View

Katriin Laanep
Șef departament Asistență

Născută: 1973
Katriin are mulți ani de experiență în relațiile cu clienții și peste 10 ani de experiență în segmentul de vânzări directe. S-a alăturat Zinzino în 2012 ca angajat în asistență și apoi a avansat în funcțiile de Director Support și Leader Council Support. Cel mai recent, a lucrat ca șef al departamentului Asistență pentru parteneri, înainte de a fi promovată ca șef al departamentului Asistență.

Număr de acțiuni: 0
List View

Daniel Vennerstrand
CTO

Născut: 1976
Daniel Vennerstrand deține o diplomă de master în Ingineria Calculatoarelor și, începând din anul 2001, lucrează în dezvoltarea sistemelor și managementul dezvoltării de software în cadrul companiilor de produs. Daniel a lucrat cel mai recent la Intermail, ca manager de dezvoltare. Angajat al companiei Zinzino din aprilie 2018.

Număr de acțiuni: 0
List View

Henrik Hammargren
Head of Business Control

Născut: 1980
Henrik Hammargren deține o diplomă de MBA și din 2006 a lucrat ca inspector în funcții superioare la mai multe companii, printre care Autoliv, Elanders și Resia. Angajat al companiei Zinzino din noiembrie 2018.

Număr de acțiuni: 0
List View

Gabriele Helmer
CMO

Născută: 1977
Gabriele Helmer deține o diplomă de master în afaceri și economie. Din 2001, ea a lucrat în diferite funcții din domeniul Marketing în cadrul unor companii internaționale precum Lufthansa, Beiersdorf, General Mills și Specsavers și are experiență și în industria publicitară. Angajat al companiei Zinzino din martie 2019.

Număr de acțiuni: 3500 acțiuni clasa B.
List View

Geir Smolan
Managing Director FAUN

Născut: 1961
Geir are o diplomă de masterat în chimie și o experiență vastă în lucrul cu sistemele de management al calității, precum și în securitatea alimentară, sănătate și siguranță. De asemenea, a scris câteva cărți în aceste domenii. Geir s-a alăturat companiei Zinzino în 2014 în calitate de Quality Manager și a preluat funcția de Managing Director al Faun Pharma în septembrie 2017.

Număr de acțiuni: 0 + 50.000 opțiuni de abonament

salut

CONSILIUL DE ADMINISTRAŢIE
List View

Hans Jacobsson
PREȘEDINTE

Născut: 1967
Masterat în Administrarea Afacerilor. A ocupat funcţia de Director General Executiv în cadrul Rootfruit Scandinavia AB. Anterior a lucrat ca Director al Departamentului Finanțe și Lanţ de Aprovizionare în cadrul General Mills Scandinavia AB, Partener în cadrul CR & T Ventures (societate de investiţii cu capital de risc din Buresfären) și Manager Investiții în cadrul Investment AB Bure. Are o vastă experiența în achiziții și dezinvestiţii, listări pe bursa de valori și tranzacții structurale. În plus, expertiza sa acoperă şi sectorul produselor alimentare și de consum. Hans Jacobsson a fost membru al Consiliului de administrație din 2007 și ocupă funcţia de Președinte din 2009.

Număr de acțiuni: 471.215 acțiuni clasa B
List View

Staffan Hillberg
Membru

Născut: 1964
A studiat Ingineria Electrică în cadrul Universităţii de Tehnologie din Chalmers și deţine un masterat în administrarea afacerilor acordat de INSEAD. Director General Executiv al companiei Wood & Hill Investment AB și Director General Executiv al companiei de portofoliu, Heliospectra AB. Are o amplă experiență dobândită prin ocuparea unor poziții operaționale la nivel internaţional și prin activitatea desfăşurată în sectorul financiar. Fost Director General Executiv al Yield AB și respectiv în cadrul Scandinavian Financial Management AB, fost Managing Partner în MVI, Partener în CR&T Ventures AB (societate de investiţii cu capital de risc din Buresfären), Director General Executiv al AppGate AB, Director General Executiv în cadrul Bonnier Online, Director al Bonnier Medialab, Manager Produse în cadrul Apple Computer Inc. în Franța și SUA. Alexandru Hillberg este membru al Consiliului de administrație din 2007.

Număr de acțiuni: 251.414 de acțiuni clasa B
List View

Pierre Mårtensson
Membru

Născut: 1972
Pierre Mårtensson deţine titlul de master în economie şi administrarea afacerilor acordat de Universitatea de Economie BI din Norvegia și are o vastă experiența acumulată în urma activităţii desfăşurate in companii globale. Pierre Mårtensson ni s-a alăturat venind de la Eniro Norvegia. Anterior acesta a ocupat funcţia de Director General Executiv în cadrul Grupului Oriflame pentru piață chineză, cu responsabilitate asupra 17 birouri. A fost de asemenea Director General Executiv al Lux Singapore și Africa de Sud și, anterior, a lucrat trei ani la Zonavi AS, divizia de afaceri interactive pentru TV în cadrul Telenor AS, și doi ani în sectorul de consultanță de management.

Număr de acțiuni: 0 +100.000 warante
List View

Ingela Nordenhav

Ingela este inginer de la Universitatea Tehnică Chalmers și are o carieră lungă la Volvo Cars and Trucks în urma ei. Ultima ei poziție a fost Global Marketing Manager la Volvo Trucks, unde, printre altele, a condus schimbarea companiei în imagine și digitalizare. Are experiență anterioară în dezvoltarea produselor, calitatea, vânzările și piața pieselor de schimb. A trăit și a lucrat în străinătate de două ori, în Olanda și Statele Unite ale Americii. Ingela are o vastă experiență în activitatea globală, managementul strategic al afacerilor și dezvoltarea afacerilor. Are o înțelegere trans-funcțională largă, cu competența sa principală în cunoaşterea clienților, promovarea și dezvoltarea mărcii. De la începutul anului, a condus propria ei companie de consultanță cu accent pe promovarea strategică.