Cart
Shopping cart
Health • den 5 september 2021 • 3 min

Kan rätt vitaminer stärka mitt immunförsvar?

av Zinzino

Vi vet alla hur det är när jobbet börjar bli stressigt och vi helt plötsligt är bästisar med take-away-stället runt hörnet. Stress, sömnbrist eller inte tillräckligt med tid för att gå till gymmet kommer alltid att tära på oss. För att se till att den så välkända förkylningen inte kommer på besök behöver vi alla lite hjälp med att upprätthålla ett normalt immunförsvar mellan varven.

Att välja att ta en multivitamin med mineraler som varje dag ger din kropp de näringsämnen den behöver är ett bra sätt för de flesta av oss. Men det är inte ett substitut för en hälsosam och välbalanserad kost. Ett kosttillskott kan helt enkelt inte matcha alla de biologiskt aktiva föreningarna som finns i ett välfyllt skafferi, så se framförallt till att du fokuserar på helheten och speciellt vad du har på tallriken. Du kommer att få många av de vitaminer för immunförsvaret, mineraler och andra mikronäringsämnen som du behöver genom fiberrik kost såsom råris och bulgur samt kött, fågel, fisk, frukt, grönsaker, bönor och spannmål. Men att upprätthålla en hälsosam livsstil är verkligen en balansakt emellanåt, och när du känner ett behov av att överbrygga en brist i ditt näringsintag, se då till att inte bara välja vilket tillskott som helst från hyllorna. Rätt typ av högkvalitativa kosttillskott kommer att göra jobbet på rätt sätt och fungera som kroppens första försvarslinje. Se till att du väljer ett som har alla de vitaminer, mineraler och fytonäringsämnen din kropp behöver.

Multivitamin med 22 vitaminer och mineraler i en enda kapsel

Om du, som de flesta av oss, ständigt är på språng och har mängder av saker att göra, så är det viktigt att komma ihåg att inte göra morgonrutinen krångligare än den måste vara! Satsa på ett allt-i-ett helt naturligt kosttillskott med alla de näringsämnen du behöver i en kapsel som är lätt att svälja. Xtend+ från Zinzino, det globala varumärket inom hälsa och välbefinnande, är ett avancerat multi-immunt kosttillskott med inte mindre än 22 essentiella vitaminer, mineraler och fytonäringsämnen allt-i-ett. Eftersom vår moderna kost består av upp till 70 % ultra-processade livsmedel med lågt innehåll av essentiella mikronäringsämnen, skulle du behöva äta mer än 3 000 kalorier av de mest näringstäta livsmedlen varje dag för att få i dig dessa näringsämnen genom kosten! Den unika Xtend+-fusionen innehåller även 1-3/1-6-betaglukaner utvunna ur bagerijäst, vilka tillsammans med resten av mikronäringsämnena kommer att stödja ditt immunförsvar, din skeletthälsa och ledfunktion.

xtend.jpeg

Alla kroppar är inte skapade på samma sätt

De helt naturliga ingredienserna i Xtend+ kommer att göra detta kosttillskott till en perfekt multivitamin för vegetarianer, veganer och köttätare. Vem gillar inte idén om C-vitamin från acerolabär och B-vitamin från bovete, karotenoider xantofyller och polyfenoler från en blandning av frukt, kryddor och grönsaker?

Och kom ihåg. Helt naturligt innebär också att kosttillskottet är fritt från traditionella klumpförebyggande medel och fyllnadsmedel som behövs i produktionsprocessen. Istället innehåller det naturliga alternativ från kokos, ris och potatis. Alla kroppar är inte skapade på samma sätt, men de förtjänar bästa möjliga omsorg. Se till att du väljer ett anpassat kosttillskott som fungerar för dig och dina specifika behov. Xtend+ ingår i Zinzino hälsoprotokoll, en personanpassad näringsplan som ger dig steg-för-steg-instruktioner kring vilka kosttillskott du behöver för att balansera, återställa och stödja dina celler, dina tarmar och ditt immunförsvar.