Cart
Shopping cart
Health • den 18 september 2020 • 3 min

Vetenskapen bakom LeanShake som en effektiv måltidsersättning

av Zinzino

Vi lever i ett samhälle där det inte är så lätt att gå ner i vikt. De flesta av oss jobbar vid ett skrivbord, eller nu hemma, och det gör att vi sitter ner under en tredjedel av dagen. Koppla samman detta med hur modern mat produceras, förvaras och tillagas så är det inte konstigt att tappa kilon (och hålla vikten) är en konstant utmaning för många människor.

Måltidsersättningsdrycker har inte alltid haft ett bra rykte eftersom många varumärken har lagt mer fokus på smaken istället för näringsinnehållet. Zinzinos LeanShake visar att du kan få både och.

LeanShake är ett effektivt alternativ för måltidsersättning, en balanserad kost och viktkontroll. För människor som vill gå ner i vikt1, byt ut två måltider mot LeanShake. För ett hälsosamt sätt att hålla vikten, ersätt en måltid med LeanShake. Och om träning och muskelutveckling2 är målet, använd den två gånger om dagen, före eller efter träning.

För de som tenderar att äta mindre måltider kan LeanShake dämpa hungern mellan måltiderna.

Gå ner i vikt, bygg muskler (och ”goda” tarmbakterier)

Det är en utsökt (ja, utsökt) måltidsersättning för dig som vill gå ner i vikt1, genom att byta ut två måltider i en diet med begränsat energiinnehåll. Det bidrar till muskelutveckling2, tack vare Zinzinos signaturproteinblandning.

LeanShake balanserar också mikrobiotan för god tarmhälsa. Den innehåller blandningen av kostfibrer i ZinoBiotic+, vilken stödjer tillväxten av ”goda” bakterier i tjocktarmen. LeanShake ”matar” intuitivt denna mikrobiota för att utgöra en högre andel av populationen. Styrkan hos LeanShake (och ZinoBiotic+) är sättet de stimulerar tillväxten av ”goda” bakterier i hela tjocktarmen. De ”goda bakterierna” hjälper till att fermentera fibrer, producera vitaminer och utbilda immunförsvaret.

Att minska andelen processade och högprocessade livsmedel med högt socker- och fettinnehåll kan bidra till bättre tarmhälsa. Dessutom är det bra för den allmänna hälsan att äta ett brett utbud av växtbaserade livsmedel. Sikta på en fiberrik diet3 för att stödja mikrobiomet i dina tarmar.

LeanShake har låg glykemisk belastning (GB) och får sin smak från naturliga källor som honungspulver och stevia. LeanShake ger kroppen en intelligent blandning av proteiner, fibrer fettsyror, såväl som de över 25 vitaminer och mineraler den behöver för viktnedgång och träning – allt i en portion på 231 kalorier.

leanshake-vanilla-blogg.png

Proteiner, fibrer och fettsyror – det finns även mjölkfria shakes för måltidsersättnings

LeanShake jordgubb och choklad med vassleproteinisolat och mjölkproteinkoncentrat, båda med högt innehåll av essentiella aminosyror. Proteiner bidrar inte bara till muskelutveckling2 men också till att bibehålla en normal benstomme4. På tal om protein, dessa två smaker har den bästa källan till det som finns naturligt i kroppen: kollagenpeptid. Vassle- och mjölkproteiner hjälper kroppen ytterligare. De vegetariska mjölkfria alternativen vanilj och bär, innehåller ärt- och havreproteiner.

LeanShakes smarta blandning av kostfibrer stimulerar tillväxten och bibehållandet av den gynnsamma tarmmikrobiotan. Den höga fiberhalten3 per portion bidrar till ökad fekal massa5. Zinzino har också tagit tillfället i akt och ytterligare balanserat Omega-6:3-förhållandet. LeanShake innehåller alfa-linolensyra och betaglukaner som bidrar till att upprätthålla en normal kolesterolnivå6 7.

meal-replacement-chocklate.jpeg

Kom i form, använd LeanShake

Zinzinos måltidsersättning LeanShake gör det möjligt att förlora vikt1, inte näringsämnen. Kolla bara på analysen av näringsämnen för att se precis hur kraftfull LeanShake kan vara som en del av din kost och träningsplan.

Det är en utsökt måltidsersättning som kommer att göra att du känner dig mätt så det är någonting att se fram emot (och fortsätta med).

Skåla för god hälsa och drick upp denna superfood-blandning. Ingredienser som quinoa ger den en krämig, len textur medan smaker som pulver av ananasextrakt ger den naturlig sötma.

Klicka här för att få några utsökta recept med LeanShake. 

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 
1. Att byta ut två måltider per dag

Att byta ut två måltider per dag i en diet med begränsat energiinnehåll mot måltidsersättning bidrar till viktnedgång. För att få använda hälsopåståendet, ska ett livsmedel följa specifikationerna som anges i EG-direktiv 96/8 i förhållande till livsmedelsprodukter under artikel 1(2)(b) i detta direktiv. För att uppnå påstådd effekt ska två måltider dagligen bytas ut mot med måltidsersättning.

2. Protein bidrar till en tillväxt i muskelmassa

Protein bidrar till en tillväxt i muskelmassa. Protein bidrar till bevarande av muskelmassa. Påståendet får endast användas för livsmedel som åtminstone är en källa till protein, så som avses i påståendet KÄLLA TILL PROTEIN enligt förteckning i bilagan till förordning (EG) nr 1924/2006.)).

3. Ett påstående om att ett livsmedel innehåller mycket fibrer

Ett påstående om att ett livsmedel innehåller mycket fibrer, och varje påstående som sannolikt har samma betydelse för konsumenten, får endast göras om produkten innehåller minst 6 g fibrer per 100 g eller minst 3 g fibrer per 100 kcal.

4. Protein bidrar att bibehålla en normal benstomme.

Protein bidrar att bibehålla en normal benstomme. Påståendet får endast användas för livsmedel som åtminstone är en källa till protein, så som avses i påståendet KÄLLA TILL PROTEIN enligt förteckning i bilagan till förordning (EG) nr 1924/2006.)).

5. Havrekornfibrer bidrar till en ökning av fekal massa

Havrekornfibrer bidrar till en ökning av fekal massa. Detta påstående får endast användas om livsmedel som innehåller mycket fibrer på det sätt som avsesmedi påståendet MYCKET FIBRER som anges i bilagan till förordning (EG) nr 1924/2006.

6. ALA bidrar till att upprätthålla normala nivåer av blodkolesterol.

ALA bidrar till att upprätthålla normala nivåer av blodkolesterol. Påståendet får endast användas om livsmedel som är åtminstone en källa till ALA, så som avses i påståendet KÄLLA TILL OMEGA-3-FETTSYROR enligt förteckning i bilagan till förordning (EG) nr 1924/2006. Konsumenten ska informeras om att den gynnsamma effekten uppnås med ett dagligt intag av 2 g ALA.

7. Betaglukaner bidrar till att upprätthålla normala nivåer av blodkolesterol.

Betaglukaner bidrar till att upprätthålla normala nivåer av blodkolesterol. Detta påstående får endast användas om livsmedel som innehåller minst 1 g betaglukaner från havre, havrekli, korn, kornkli eller från blandningar av dessa källor per kvantifierad del. För att uppfylla kravet ska information ges till konsumenten att den gynnsamma effekten uppnås med ett dagligt intag av 3 g betaglukaner från havre, havrekli, korn, kornkli eller från blandningar av dessa betaglukaner.