Vår webbplats har upptäckt att du använder en föråldrad webbläsare som hindrar dig från att komma åt vissa funktioner. Klicka för mer information.
Cart
Din varukorg

R.E.V.O.O

MÖT NÄSTA GENERATION AV OLIVOLJA

Upptäck R.E.V.O.O. – en revolutionerande extra virgin olivolja med 30 gånger högre koncentration av bioaktiva antioxidanter än i vanlig olivolja.

Innehåll: 250 ml

Ditt pris
695,00 kr (7,00 cr)
Försäljningspris
995,00 kr
Viktiga fördelar
  • Revolutionary Extra Virgin Olive Oil (R.E.V.O.O)
  • Upp till 30 gånger så hög polyfenolhalt som vanlig olivolja
  • Tillverkad enligt urtida principer - omtänkta, omformade och ombyggda
  • Det bredare spektrumet av naturliga, bioaktiva föreningar, låsta i en Omega-9-olja
  • Certifierade Koroneiki-oliver från fruktträdgårdar som ägts av bönder i flera generationer, utan användning av konstgödsel eller bekämpningsmedel
  • Pressad med en patenterad process och apparatur. Näringsämnen skyddas och samlas in i varje droppe
Näringsinfomation
Portionsstorlek
Portioner per förpackning

Genomsnittlig mängd 15 mL 100mL
Energi 122 kcal 815 kcal
Energi 511 kJ 3409 kJ
Totalt Fett 13,7 g 91,3 g
varav
 -Mättat
2,4 g 15,78 g
 -Enkelmättat 9,8 g 65,42 g
 -Fleromättat 1,5 g 10,10 g
Protein 0 g  0 g
Kolesterol 0 g 0 g
Kolhydrater 0 g 0 g
Natrium/Salt 0 g 0 g
Polyfenoler 38,2 mg 255 mg
 -Varav tyrosol
  eller derivat
8 mg 53,5 mg
 -Varav hydroxytyrosol
 eller derivat
7,4 mg 49,2 mg

 

Ingredienser

Extra jungfruolivolja

Användning

 R.E.V.O.O är här för att skämma bort dig och låta dig njuta av varje sked, antingen helt för sig självt eller tillsammans med nästan vilken mat som helst. Varför inte ta en matsked om dagen, ca 15 ml, för att få ditt dagliga intag av den medelhavsgodhet som naturligt framställs av olivträdet. Vi rekommenderar också att du häller din dos på nästan vilken maträtt som helst, som grönsallad, fisk, grönsaker, pasta, kallskuret, soppa eller vad du än föredrar, och den förvandlar din måltid till en hälsosam, polyfenolrik upplevelse.

Mer information

R.E.V.O.O revolutionary extra virgin olive oil
R.E.V.O.O är exklusivt tillverkad av Koroneiki-oliver. Ned till molekylär nivå är det en verkligt revolutionerande, högt fenolhaltig, extra jungfruolivolja med en oöverträffad koncentration av viktiga fytonäringsämnen, inklusive polyfenoler, upp till 30 gånger högre än vanliga extra jungfruolivoljor. R.E.V.O.O har också ett bredare spektrum av andra viktiga, funktionella, bioaktiva föreningar, såsom maslininsyra, skvalen och E-vitmamin, jämfört med vanliga extra jungfruolivoljor. Oliverna skördas från ekologiska olivträd eftersom de framställer fler fytoalexiner, dvs. växtförsvarsföreningar, på ett naturligt sätt för att bygga upp immunitet och försvar mot biotiska (levande insekter, etc.) och abiotiska (klimatiska UV-/miljöföroreningar etc.) attacker. Dessa bioaktiva försvarskemikalier gör olivträdet till mästare i livslängd och skyddar därmed trädet och dess frukter. Samma bioaktiva föreningar är också viktiga för människors hälsa. Den nya, patenterade tekniken, som används för att pressa R.E.V.O.O, är avsiktligt utformad och uppbyggd så att det fulla spektrumet och den maximala nivån av näringsämnen och härliga aromater skyddas och samlas i varje droppe vid revolutionerande höga nivåer. Mycket av dessa eftertraktade föreningar går normalt förlorade eller minskar kraftigt med de flesta, vanliga pressningsmetoderna för olivolja.

R.E.V.O.O processen
Precis som alla naturprodukter börjar R.E.V.O.O i fruktträdgårdarna, men det är processen som gör denna högt fenolhaltiga olivolja exceptionell. Innan pressning väljs de skördade oliverna ut så att endast de friska oliverna pressas. Kvistar och löv rensas bort. Sedan tvättas oliverna noggrant så att alla miljöföroreningar avlägsnas. Pressningen: R.E.V.O.O-olja är rent mekaniskt pressad under bearbetningsförhållanden för kallpressning. Skillnaden är det radikalt omtänkta systemet för ”inneslutning och kontinuitet” i vilket INGA ytterligare bearbetningshjälpmedel, såsom vatten, tillsätts. Eftersom processen är kontinuerlig och inte satspressas, övervakas, kontrolleras och optimeras alla kritiska bearbetningsförhållanden för att maximera naturliga, enzymatiska reaktioner: helt unikt! De flesta vanliga extra jungfruolivoljesystem, som tillsätter bearbetningshjälpmedel som vatten och tillåter okontrollerad luft (20 % syre) i processen orsakar omedelbar skada genom oxidation och hydrolys, vilket kraftigt minskar näringsämnenas styrka och dramatiskt minskar hållbarheten. Inte så i R.E.V.O.O-processen.

Varje steg i R.E.V.O.O-processen har tänkts om och utformats för att försiktigt och effektivt fånga det goda som finns i oliver. Oliver innehåller två vätskor, olivjuice-vatten och olivolja. R.E.V.O.O-processen använder milda naturkrafter och avancerad avkänningsteknik för att kontinuerligt separera olivoljan från olivvattnet. Denna del av processen är så effektiv att oljan inte har något emulgerat vatteninnehåll, en exceptionellt lång hållbarhet, den är klar för tappning inom 48 timmar och har en unik, lätt känsla i munnen. Jämför detta med standardprocessen för centrifugering, som molekylärt infunderar vatten i oljan. Detta tar flera månader att ta bort innan det tappas, och orsakar skador genom hydrolys, urlakar värdefulla fytokemikalier och minskar styrkan och hållbarhetstiden kraftigt.

Varje steg i processen spelar en nyckelroll för att nå denna revolutionerande kvalitet av olivolja. Resultatet är en överlägsen produkt i alla erkända. högkvalitativa egenskaper. Exempelvis är surhets- och peroxidvärdena låga (0,32 %) och förblir låga under en exceptionellt lång tid. Detta gör att R.E.V.O.O håller sig mycket aromatisk och färsk mycket längre än vanlig olivolja, så att du som konsument får optimala fytokemikalier och kan njuta av varje portion i varje flaska.

RELATERADE PRODUKTER

R.E.V.O.O finns endast i en begränsad upplaga. Se till att skaffa dig din nu!
695,00 kr Ditt pris
995,00 kr Försäljningspris
(7,00 cr)
Fyra gånger högre innehåll av polyfenoler än vanlig BalanceOil+
499,00 kr Ditt pris
699,00 kr Försäljningspris
(5,00 cr)
Rik på Omega-3 (EPA + DHA), olivpolyfenoler och vitamin D3. Justerar och upprätthåller kroppens Omega-6:3 Balans.
299,00 kr Ditt pris
399,00 kr Försäljningspris
(4,00 cr)
Vegansk Omega-3 från mikroalger, rik på EPA, DHA, SDA + GLA, olivpolyfenoler, snokörtsolja och vitamin D3.
649,00 kr Ditt pris
799,00 kr Försäljningspris
(5,00 cr)
Vattenlöslig sammansättning av BalanceOil. Rik på Omega-3 (EPA + DHA), olivpolyfenoler och vitamin D3.
409,00 kr Ditt pris
499,00 kr Försäljningspris
(5,00 cr)
Rik på Omega-3 (EPA + DHA), olivpolyfenoler och vitamin D3. Justerar och upprätthåller kroppens balans av Omega-6 och 3.
139,00 kr Ditt pris
179,00 kr Försäljningspris
(1,50 cr)
Rik på Omega-3 (EPA + DHA), olivpolyfenoler och vitamin D3. Justerar och upprätthåller kroppens balans av Omega-6 och 3.
834,00 kr Spara 22 %
1.074 kr Försäljningspris
(6,00 cr)
Rik på Omega-3 (EPA + DHA), olivpolyfenoler och vitamin D3. Justerar och upprätthåller kroppens balans av Omega-6 och 3.
1.794,00 kr Spara 25 %
2.394 kr Försäljningspris
(20,00 cr)
Rik på Omega-3 (EPA + DHA), olivpolyfenoler och vitamin D3. Justerar och upprätthåller kroppens balans av Omega-6 och 3.
1.794,00 kr Spara 25 %
2.394 kr Försäljningspris
(20,00 cr)
Rik på Omega-3 (EPA + DHA), olivpolyfenoler och vitamin D3. Justerar och upprätthåller kroppens balans av Omega-6 och 3.
1.794,00 kr Spara 25 %
2.394 kr Försäljningspris
(20,00 cr)
Vägen till den egen individuella hälsa börjar här! Testa din Omega-3-profil
899,00 kr Ditt pris
995,00 kr Försäljningspris
(5,00 cr)
Vägen till den egen individuella hälsa börjar här! Testa din Omega-3-profil
1.395,00 kr Spara 30 %
1.990 kr Försäljningspris
(9,00 cr)
Detta ultrarena, molekylärt testade polyfenoltillskott justerar och upprätthåller Omega-6:3 balansen säkert och skyddar samtidigt cellerna från att rosta (oxideras) samt hjälper till att upprätthålla normal funktion hos hjärna, hjärta och immunförsvar.
409,00 kr Ditt pris
493,00 kr Försäljningspris
(5,00 cr)