Vår webbplats har upptäckt att du använder en föråldrad webbläsare som hindrar dig från att komma åt vissa funktioner. Klicka för mer information.
Cart
Din varukorg

Protect+

Protect+ är ett helt naturligt tillskott som stödjer ditt immunförsvar, så att du kan må bra och hålla dig frisk. Den innehåller de kraftfulla veganska vitaminerna D3 och C, som bidrar till ett normalt immunförsvar och med starkt verkande, kliniskt prövade 1-3, 1-6-betaglukaner. Protect fungerar som bäst när det intas dagligen eftersom kroppens viktiga ospecifika immunceller förnyas varje eller varannan dag och de behöver all hjälp för att fungera så bra som möjligt.

Innehåll: 60 kapslar

Kosttillskott

Ditt pris
349,00 kr (4,00 cr)
Försäljningspris
495,00 kr
Viktiga föredelar
  • Ultraeffektiv kombination från tre källor till 1-3, 1-6-betaglukaner. Alstrad endast från högrenad bagerijäst.
  • Kombinationen av vitamin C och vitamin D3 stödjer ditt immunförsvar så att det fungerar så bra som möjligt. 1 2
  • Synergistisk blandning av helt naturliga och veganska ingredienser, registrerad hos The Vegan Society.
  • Innehåller vitamin C och vitamin D som bidrar till en normal energiomsättning 3 och normal psykologisk hälsa. 4
  • Innehåller vitamin D som har en roll i processen för celldelning. 5
  • Innehåller vitamin C som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress. 6
  • Naturliga ingredienser
Mer information
Våra två immunförsvar
Vi har två immunförsvar: det ospecifika immunförsvaret och det adaptiva immunförsvaret. För det mesta är det ospecifika immunförsvaret viktigare för att skydda oss mot infektion. Det består av specialiserade celler och enzymer som alltid finns i kroppen och står redo att bekämpa mikroorganismer på platsen för infektionen så snart som hotet uppstår. Det adaptiva immunförsvaret kan komma ihåg specifika patogener så att det kan ge långvarigt försvar och skydd mot återkommande infektioner. Vitamin D är avgörande för att aktivera hela vårt immunförsvar och utan tillräckligt intag av vitamin D är immunsystemet mindre kapabelt att bekämpa infektioner i kroppen.

Vitamin D
Den viktigaste formen av vitamin D för din hälsa är vitamin D3 (kolekalciferol). Den alstras i huden när du får tillräckligt med solljus, men förekommer även i vegansk mat som svamp och ickeveganska källor som fet fisk, räkor, ägg och nötkött. I den nordligaste delen av jordklotet får man mindre solljus under vintermånaderna och därför alstrar huden inte tillräckligt med vitamin D3. Otillräckligt intag av vitamin D är vanligt och kosttillskott spelar en avgörande roll för att förebygga och behandla brist på vitamin D. Det finns endast en vegansk källa för produktion av vitamin D3, nämligen lavar. Den veganska vitaminen D3 i Protect+ kommer från ekologiskt odlade, GMO-fria lavar.

Vitamin C
Den oxidativa stressen i kroppen varierar både under livets gång och från dag till dag. I lägen då den oxidativa stressen ökar, till exempel till följd av luftföroreningar, när man utsätts för värme och sol, under resor och intensiv träning, då behöver vår kropp mer antioxidanter. Antioxidanter spelar en viktig roll som interna neutraliserare och skyddar våra celler mot oxidationsskador. Protect+ innehåller den mycket kraftfulla antioxidanten vitamin C, vilket bidrar till att skydda cellerna från oxidativ stress.

1-3, 1-6-Betaglukaner
1-3, 1-6-betaglukaner i Protect+ är specialiserade och en standardiserad form av betaglukaner utvunna från en proprietär stam av bagerijäst. 1-3, 1-6-betaglukaner förbereder immunsystemets celler så att de kan arbeta mer effektivt. 1-3, 1-6-betaglukaner förekommer naturligt i livsmedel såsom bagerijäst, shiitakesvamp och vissa sädesslag, men förekommer sällan i modern kosthållning.
Näringsvärde
Näringsvärde per kapsel:   %RV*
Blandning av 1-3, 1-6-betaglukaner från jäst (Saccharomyces cerevisiae) 200 mg  
Vitamin D3 20 μg 400%
Vitamin C 20 mg 25%

*RV = referensvärde

Ingredienser

Fyllnadsmedel (förgelatiniserad stärkelse från majs), 1-3, 1-6-betaglukanblandning från jäst (Saccharomyces cerevisiae), kapselhölje (hydroxipropylmetylcellulosa), vitamin C från barbadoskörsbärsextrakt (Malpighia glabra), vegansk vitamin D3 (kolekalciferol), klumpförebyggande (medellånga triglyceridkedjor (MCT) kokosolja, risskalskoncentrat).

Innehåll

60 kapslar

Användning
Rekommenderad daglig dos: Vuxna och barn över 12 år: 1 kapsel om dagen. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Kosttillskott är inte avsedda att ersätta en balanserad och varierad kosthållning.

Förvaring: Förvaras torrt och i rumstemperatur. Håll utom räckhåll för barn.

RELATERADE PRODUKTER

Helt naturliga ingredienser för effektiv biotillgänglighet
449,00 kr Ditt pris
687,00 kr Försäljningspris
(5,00 cr)
Xtend+ är ett avancerat kosttillskott för immunförsvaret som perfekt kompletterar BalanceOil och ZinoBiotic.
329,00 kr Ditt pris
415,00 kr Försäljningspris
(4,00 cr)
Viktiga mikro- och fytonäringsämnen: Betaglukaner (1,3/1,6), karotenoider, xantofyller, vatten- och fettlösliga polyfenoler, samt 23 olika vitaminer och mineraler. Det mest avancerade kosttillskottet idag.
229,00 kr Ditt pris
285,00 kr Försäljningspris
(3,00 cr)
Ett helt naturligt tillskott av specialiserad och standardiserad betaglukan 1,3/1,6 och vegansk vitamin D3. Bidrar till ett normalt immunförsvar.
349,00 kr Ditt pris
495,00 kr Försäljningspris
(4,00 cr)
Patenterat extrakt av saffranpistillmärken (affron®), fem olika B-vitaminer, jod och vitamin C. Sänker stressnivån och främjar positiva känslor.
209,00 kr Ditt pris
279,00 kr Försäljningspris
(3,00 cr)
Patenterat extrakt av saffranpistillmärken (affron®), fem olika B-vitaminer, jod och vitamin C. Sänker stressnivån och främjar positiva känslor.
309,00 kr Ditt pris
376,00 kr Försäljningspris
(4,00 cr)