Vår webbplats har upptäckt att du använder en föråldrad webbläsare som hindrar dig från att komma åt vissa funktioner. Klicka för mer information.
Cart
Din varukorg

FORSKNING OCH PRODUKTUTVECKLING FÖR ETT HÄLSOSAMT LIV

Zinzino har sedan starten 2005 expanderat fort. Företaget, som har sin bas i Göteborg, fortsätter växa fort och har som mål att förbättra hälsan och välmåendet hos minst en miljon kunder innan 2020. Zinzino nådde just ett viktigt delmål - 100 000 kunder. En balanserad kost är nyckeln till ett långt och hälsosamt liv. Att... Läs mer »

OPTIMAL HÄLSA

För mycket omega-6 och för lite omega-3 i din kost kan ha skadliga effekter på din hälsa. Samtidigt kan det vara svårt att hitta den rätta balansen mellan dessa essentiella fettsyror. Zinzino har hittat en lösning. Företagets “Omega-Balance Health Concept” , som drivs tillsammans med BioActive Food AS, hjälper kunderna att få reda på vilka... Läs mer »

Originalartikel:
Ladda ner PDF

Zinzino driver utvecklingen inom individanpassade och testbaserade kosttillskott

Annika Wihlborg Invest Talks Studio, investtalks.se Zinzino är ett globalt direktförsäljningsföretag med bas i Skandinavien som tillverkar och säljer testbaserade kosttillskottsprodukter. Zinzino bildades för femton år sedan och är idag en föregångare på den expansiva marknaden... Läs mer »