Vår webbplats har upptäckt att du använder en föråldrad webbläsare som hindrar dig från att komma åt vissa funktioner. Klicka för mer information.
Cart
Din varukorg

LENE & IB NIELSEN

Det började med ett mål, men blev en framgångssaga på alla plan!

1998 började jag arbeta som larmtekniker, ett jobb som jag verkligen älskade. Men när vi fick vårt tredje barn 2004 började jag och min fru Lene prata på allvar om våra livsdrömmar. Som de flesta föräldrar ville vi ha mer tid med våra barn. Lene ville också väldigt gärna vara hemma med barnen medan de var små. Men då min lön inte var tillräckligt hög började jag leta efter något som kunde generera en extra inkomst till familjen.

När möjligheten med Zinzino kom 2005 så bestämde jag mig att ge mig själv ett år att försöka komma upp i en inkomst som skulle möjliggöra för oss att Lene kunde fortsätta vara hemma med barnen.

I januari 2007 föddes vårt fjärde barn och det var också då som jag nådde den inkomst från Zinzino som krävdes för att uppfylla vårt första mål. Det förändrade allt. Vi hade fasat för att varje morgon skulle vara fylld av stress och jäkt för att hinna med allt och alla. Nu kunde vi istället njuta av mornarna tillsammans som en familj och det blev en de bästa stunderna på dagen. Det var lugna och sköna stunder som vi verkligen kunde njuta av tillsammans med våra fyra underbara barn. LÄS MER »

ANITA & MIKKO JARRAH

En saga om drömmar, motgång och framgång!
Berättat rakt ur hjärtat...

När jag började med Zinzino 2012 hade jag varit en serieentreprenör i 13 år. Under 2011 gick jag igenom två konkurser. Jag hade hundratusentals euro i skulder och mina månadsutgifter var mycket högre än mina inkomster. Dessutom var min relation med min fästmö Anita på upphällningen. Vi var separerade och bodde på olika adresser.

I början av juni 2011 gick jag på min första presentation av Zinzino. Min goda vän Manu Rekola hade bestämt sig för att Zinzino var hans möjlighet att förbättra sin familjs ekonomi. Han var övertygad och bestämd att han skulle lyckas bygga sin verksamhet stor i Finland och globalt. Med hans smittsamma energi blev mitt svar enkelt.

Jag lånade pengar från min moster för att komma igång. När jag registrerat mig som partner var mitt enda fokus att jag ville betala tillbaka pengarna till min moster inom 30 dagar. När jag hade gjort det var mitt nästa steg att hjälpa mina vänner att göra samma sak. Jag kommer väl ihåg att jag låg vaken om nätterna och drömde: Om jag bara kunde nå Crown-nivå, då skulle jag ha tillräckligt med pengar för att gå plus minus noll. Samtidigt förstod jag att ett 1000 kilometers-lopp alltid börjar med ett första steg. LÄS MER »

KINE & ØYVIND LIEN

Kärlek, omsorg och ett steg i taget.

Jag hade varit entreprenör i över ett årtionde och hade fantastisk tillväxt i mitt byggföretag när finanskrisen slog till i Norge 2008 och allt rasade. För att klara denna tuffa tid ekonomiskt tog jag ett jobb som försäljningschef. Under samma period kämpade Kine med hälsoproblem på grund av artrit som hon haft sen tonåren. Hennes hälsa började nu bli så dålig att hon inte klarade att jobba heltid längre.

Jag jobbade långa dagar i Oslo och spenderade dessutom flera timmar på att pendla. Jag var utmattad och förstod att vi behövde en förändring. Jag kände det som om mitt liv var tomt och endast bestod av jobb och sitta i bilkö. Jag var otroligt frustrerad och kände mig inte som mig själv längre.

Jag kommer ihåg att jag och Kine hade ett samtal sent en kväll. Vi var i desperat behov av en förändring. Vi ville ha tillbaka vårt liv. Mitt “aha-ögonblick” kom när min fru plötsligt sa: Øyvind, jag vill ha tillbaka min man.... Hon hade ju helt rätt. Jag ville ha tillbaka mig själv. Jag ville att mitt liv skulle ha mer mening och ville göra något mer inspirerade än att springa fram och tillbaka i tidspress för att nå finansiella deadlines. LÄS MER »

KERSTIN & THIM ÖHMAN

Resan har bara börjat.
Vi har mycket mer att göra!

KERSTIN:
Jag hade jobbat som ortoptist på ett sjukhus i 20 år när jag insåg att jag inte levde min dröm. De första 10 åren hade jag älskat mitt jobb, men ju fler år som gick desto stressigare blev det. Min patientlista växte dagligen och samtidigt fick jag mindre och mindre tid för varje patient. Dessutom tyckte jag inte att jag fick betalt vad jag var värd. Jag hade inte mycket fritid och kände mig orkeslös. Jag ville desperat få mer och ge mer. 2005 hittade jag lösningen. Jag introducerades för Zinzino. Det var en möjlighet att få jobba med något nytt, på egen hand fast i ett team, samtidigt som jag kunde utveckla mig själv och få en högre inkomst.

THIM:
Efter 17 år som revisor sålde jag min firma 2006. De första 10 åren var inspirerande men sen blev jag dödstrött på att jobba 60-100 timmar i veckan under vårarna, som var högsäsongen. Min plan var att jag skulle skapa en passiv inkomst genom att utveckla mitt fastighetsföretag och lära mig mer om investeringar. Efter några år visade det sig dock att det var rätt dyrt att lära sig om investeringar. Det blev en oerhört tuff period men jag skulle ändå inte vilja vara utan den upplevelsen. Det gav mig nämligen en utmärkt möjlighet att träna på mina finansiella överlevnadskunskaper. LÄS MER »

MIIKKA PEURAVIRTA
& MIIA ROIHAS

Vi vill att människor ska ha mer fritid och leva hälsosamt!

MIIKKA:
Under 2011 arbetade jag som säljchef på ett medie- och reklamföretag. Jag var anställd men hade som mål att bli entreprenör på heltid.

När jag fick höra talas om Zinzino sa jag faktiskt ”nej tack” fem gånger innan jag till sist kollade upp företaget, och förstod att jag åtminstone borde ge det ett försök. En av de största förändringarna i mitt liv efter att jag börjat arbeta för Zinzino är hur jag vuxit som person. Nu får jag ofta höra att jag blivit en bättre vän, make, pappa och ledare.

MIIA:
Jag arbetade på ett dagis och jobbade för mycket, men tjänade inte tillräckligt. Jag ville också ha mer tid för mitt eget barn. Vid den här tiden hade vi en vanlig familjesituation där vi inte hade så mycket ledig tid eller pengar över för resor. Jag introducerades till Zinzino 2011, men jag var mycket skeptisk i början. Men 2012 bestämde jag mig för att börja arbeta heltid med verksamheten. Jag hade sett min man jobba med det här i nio månader och hade förstått vad Zinzino var för något. LÄS MER »