Vår webbplats har upptäckt att du använder en föråldrad webbläsare som hindrar dig från att komma åt vissa funktioner. Klicka för mer information.
Cart
Din varukorg

BYGG FÖR MORGONDAGEN IDAG

Våra partners är exklusiva återförsäljare av våra internationella och banbrytande produkter. Du kan starta ditt företagande direkt och den ekonomiska risken är minimal. Det är gratis att gå med och du får rabatt på din första order. Finns det något bättre sätt att tjäna en deltids- eller heltidsinkomst än att sälja produkter som du själv älskar? Du bestämmer själv hur mycket tid du vill lägga ner och hur långt du vill gå - vi är här för att stötta dig på vägen.

PRODUKTER AV HÖGSTA KLASS,
DET ÄR FAKTA

Zinzino erbjuder banbrytande och skräddarsydda produkter av högsta klass inom den nya vetenskapen inom farmako-kost, där man använder aktiva näringsämnen från mat för att bekämpa obalanserna i vår moderna livsstil. Lär mer om vår produktfilosofi och våra produkter i webshopen

ETT BEPRÖVAT AFFÄRSSYSTEM

Arbeta så mycket som du vill. Tjäna så mycket som du vill. Vi kallar det frihet. Som oberoende Partner får du tillgång till Zinzinos etablerade varumärke, beprövade produkter och kompletta system för utbildning och marknadsföring. Det är dina personliga ambitioner som styr hur lång tid det tar för dig att uppnå din önskade livsstil och dina livsmål. Många av våra partners börjar med en deltidsinsats på 10-15 timmar per vecka. Du väljer själv var du jobbar och när det passar ditt schema. En del nöjer sig med att skapa en extra inkomst med Zinzino medan andra gör Zinzino till en karriär som ger dem tid, flexibilitet och ekonomisk frihet att skapa sitt drömliv. Läs några av våraframgångshistorier.

UTBILDNING I VÄRLDSKLASS

BLI BÄST. LÄR AV DE BÄSTA.

Även om du arbetar på egen hand så är du inte ensam. Zinzino, och våra ledande partners, lägger stor vikt vid utbildning, nya kunskaper och personlig utveckling för att säkerställa framgång för de som vill och kan. Varje år genomför vi flera lokala, nationella och internationella evenemang för att vidareutbilda och fira våra prestationer tillsammans som ett team. Vi har också ett starkt fokus på att läsa och lyssna. När du blir partner hos Zinzino får du också tillgång till vårt utbildningsprogram Go Core.LÄS MER »

ATTRAKTIVT BILPROGRAM

VISA UPP DIN FRAMGÅNG MED EN SNYGG SVART BIL. Om du är aktiv Diamond-partner eller högre är du kvalificerad för vårt exklusiva Bilprogram. Bilen ska vara svart, inte äldre än 6 år och ha Zinzinos silvriga bildekor på sidan. Det är allt! Vi vet att det flesta redan har en favoritbil på mållistan och därför vill vi att du själv ska få välja vilken typ av bil du vill köra. Denna förmånliga bonus är verkligen värd att lägga manken till för! Vi har redan över 500 partners som är kvalificerade för denna drömbonus och det blir bara fler och fler varje månad.

LIVSLÅNG VÄNSKAP

Tänk dig att du startar ett företag med dina närmaste vänner, och att alla dina kollegor gör samma sak! Vänner delar oftast samma övertygelsers, intressen och världssyn. Genom att dela samma förhoppningar, mål och utmaningar kommer du att få en kontakt med dina kollegor som sträcker sig långt bortom affärsverksamheten. I Zinzino-familjen (ja, vi kallar oss faktiskt för en familj) kommer du att märka att vi bryr oss om varandra, inte bara rent affärsmässigt, utan också på en djupare, personlig nivå.

LÄS MER»