ZINZINO UPPLEVELSER

VILL DU UTFORSKA VÄRLDEN? BÖRJA KLÄTTRA I KOMPENSATIONSPLANEN.

Du får stämplar i passet som är värda att skryta om. Vi på Zinzino tror på hårt arbete och att ha kul. Vårt varumärke grundades på löftet om att belöna de partners som konstant höjer ribban med extraordinära prestationer.

2006 började Zinzino belöna sina partners med lyxiga resor. Vi har varit på lyxiga karibiska kryssningar, besökt kaffeplantage i Brasilien, utforskat djurlivet i Sydafrika, ätit stark mat i Thailand, njutit av musiken i Mexico och blivit hänförda av arkitekturen i Dubai. Vi har simmat med hajar i Dominikanska republiken, känt pulsen i Miami, luktat på kryddorna i Marrakesh, hyrt en ö på The World och haft beachvolleybollturneringar på stranden på Teneriffa.

När du klättrar på nivåerna i kompensationsplanen belönar Zinzino dig bland annat genom att bjuda dig och din familj på otroliga sevärdheter och lyxiga resor som ger oförglömliga minnen.

VI BELÖNAR FENOMENALA INSATSER PÅ FENOMENALA VIS

DIRECTOR LIFESTYLE REWARD* Du är välkommen att följa med oss till den underbara tropiska ön Bali för sex oförglömliga dagar. Umgås med våra ledare och lär dig av våra experter under detta exklusiva ledarskapsevent. Denna upplevelse är något du vill dela med hela ditt team.

För att delta** på Director Trip 2019 måste du antingen nå Director-nivå för första gången eller kvalificera dig på poäng (Annual Event oktober 2017- Annual Event oktober 2018) specificerade i kompensationsplanen.

TENERIFFA 2018

Vi återvände till lyxiga Ritz Carlton Abama för en veckas vistelse bland vackra omgivningar och med en strålande utsikt över ön La Gomera. I år var antalet deltagare rekordhögt med hela 378 personer! Vi åt en utsökt middag på ett bananplantage och hade möjlighet att följa med på en utflykt till Teide för att njuta av den fantastiska utsikten från vulkanens topp! Inspirerande lektioner och föreläsningar, god mat och en spektakulär fest med 80-talstema gjorde denna resa minnesvärd för alla!

PUNTA CANA 2017

Våra ledare reste till Karibiens hjärta och en av världens vackraste och mest exotiska platser – Dominikanska Republiken. I detta paradis med böljande palmer, vita stränder och turkost skimmarande hav tog vi in på den lyxiga all-inclusive-resorten Hard Rock Hotel. På resorten finns tolv pooler, spa, tennisbanor, golfbana och elva restauranger som serverar mat från alla världens kök. Med utbildning i världsklass, häftiga aktiviteter, utsökt mat, underbara stränder och en spektakulär temafest kände vi oss alla som rockstjärnor!

Teneriffa 2016

Under en 6-dagars resa njöt ledare från 12 länder av det glittrande blå vattnet i Atlanten. På lyxiga Ritz Carlton Abama Resort behandlades alla som kungligheter. En del valde att koppla av vid poolen, andra hade coaching-sessioner och de som var lite modigare hoppade fallskärm. Vi hade spektakulära ledarskapsutbildningar, ett hippe-party och åt fantastisk mat. Detta är verkligen en resort som vi vill uppleva igen.

DUBAI 2015

Har du någonsin hyrt en egen ö? Eller druckit ur en kokosnöt medan du solar och blickar ut över ytterligare ett land? Ledare från 9 länder var med på vår spektakulära resa till Dubai och fick ta del av denna häftiga utflykt till The World. Volleybollturnering, förstklassig utbildning och dans under solen på lokala restauranger – dessa var verkligen stunder som vi kommer minnas.

MARRAKESH 2014

Puls, kryddiga dofter, damm och sol - detta upplevde vi när vi besökte magiska Marrakesh. Dansande ormar och ett myller av vibrerande färger i den arabiska natten - otroliga upplevelser! Vi hade fantastiska poolpartyn med massor av underbar mat. Några av oss fick till och med se getter klättra i träd. Men trots alla dessa magiska upplevelser så var det ändå utbildningen och de vänskapsband som knöts under resan som var de verkliga höjdpunkterna.

AMBASSADOR EXTRAVAGANZA

HÅRT ARBETE LÖNAR SIG

Och ja, du har förtjänat det! Varje år belönar Zinzino alla sina aktiva Ambassadors med en 5-stjärnig upplevelse någonstans i Europa. Vi har upplevt lyxiga Monaco, åkt jet-ski i Palma och ätit sju rätters på stranden på franska rivieran. Förutom att vi bjuder in** alla Aktiva Ambassadors, bjuder vi också in alla som är aktiva Royal Crowns mellan januari-Augusti 2017 till resan.

* Du kan endast kvalificera dig en gång som ny Director.

** Du måste kvalificera dig inom respektive kvalificeringsperiod för att vara berättigad till att delta. Du meddelas skriftligen om du är kvalificerad. Resorna är inte återbetalningsbara, kan inte överföras till någon annan och kan vara skattepliktiga som inkomst beroende på gällande lagar och regler. Du kan inte få resans värde i kontanter. Resorna är utformade för att främja utbildning, teambuilding och ledarskap.

BLI BELÖNAD

LYX

EXOTISKA
PLATSER

NJUT AV FRIHETEN

UPPLEV VÄRLDEN

ZINZINO

UPPLEVELSER

Kundforum