Cart
Shopping cart
Brand Ambassadors • den 21 juni 2022 • 3 min

Estlands friidrottsstjärna Kreete Verlin spurtar mot nya framgångar

av Zinzino

Redan som barn förälskade sig Kreete i friidrotten och gjorde den till sin karriär. Nu vid 25 års ålder har hon vunnit en rad priser och siktar mot ett högt mål: att ta sig till OS.

Hennes huvudgrenar är häck (60 och 100 meter) och kortdistanslöpning (60, 100 och 200 meter). Kreete laddar kroppen för snabbhet och ger hjärnan näring så att hon kan fokusera och övervinna alla hinder.

Vilka priser och utmärkelser har du fått?

Sedan 2011 har jag representerat Estland i landslaget. Under den här perioden har jag deltagit i olika tävlingar på den globala arenan, inklusive U16 European Youth Olympic Festival (2013), U18 Olympic Game Trials (2014), U20 World Championships (2016) och Indoor European Championships (2021). 

Jag är 35-faldig estnisk mästare under olika evenemang. Jag vann tre guld under den här inomhussäsongen på 60, 200 och 60 meter häck. Jag vann guld i damernas längdhopp på Kuortane Games 2020. Jag ingick i laget som tog rekord på 4 x 100 meter år 2019. Nu har jag siktet inställt på EM, inomhus och utomhus, VM och naturligtvis OS.

Kan du berätta om några utmaningar du har ställts inför?

Jag började med friidrott när jag var 11 och jag har tränat nästan varje dag sedan dess. Så länge jag kan minnas har jag alltid haft dålig hälsa. Jag blir lätt sjuk och som idrottare är det inte bra att ta för långa pauser från träningen. När jag blir sjuk raderas allt det hårda arbete jag lagt ner och de framsteg jag gjort när jag var frisk. Att hålla på med friidrott är inte alltid skonsamt för mina leder.

kreete-verlin-close-up.png

Blev du förvånad av ditt första omega-6:3-förhållande?

Mitt första resultat var 4:1, vilket inte är så långt ifrån det rekommenderade 3:1. Sedan jag börjat ta BalanceOil+ har jag optimerat mitt förhållande och känner att min allmänna hälsa har förbättrats.

Vilka Zinzino-produkter använder du just nu?

Jag tar BalanceOil+ och Viva+.

Kan du berätta för oss om dina prestationer sedan du började använda Zinzino!

Som aktiv atlet och psykologistudent investerar jag i produkter som bidrar till ett starkt immunförsvar och god sömn. Innan jag tog Viva+, brukade jag sova åtta till nio timmar per natt och kände mig ändå sömnig när jag vaknade. Nu vaknar jag och känner mig fysiskt och mentalt utvilad, vilket ger en positiv påverkan på resultaten i alla delar av mitt liv.

Under åren har jag provat mängder av kosttillskott. Några av dem har hjälpt lite men inte nog för att jag ska förlita mig på dem långsiktigt. Jag gillar att Zinzino är testbaserat så att jag kan mäta och jämföra mina resultat när jag har tagit tillskotten. Jag vet exakt hur det förbättrar min kropp.

kreete-verlin-with-omega-bottle.png

Varför ska människor överväga att ta BalanceOil+? Är det bara för idrottare?

Omega-3 är viktigt för alla. Det är ett viktigt tillskott för att upprätthålla hälsan hos hjärta, hjärna och celler. Du behöver inte vara idrottare för att dra nytta av BalanceOil+.

Kan du beskriva din upplevelse av Zinzino med en mening?

Följ Kreetes väg mot OS på Instagram och Facebook. Se hennes nuvarande världsranking och senaste vinster.