Cart
Shopping cart
Recipes • sunnuntai 10. tammikuuta 2021 • 3 min

Terveellisiä aamusmoothieita, joilla on positiivinen vaikutus

by Zinzino

Tämä vuosi on ennen kaikkea opettanut meitä arvostamaan terveyttämme. Terveys on tärkein voimavaramme. Sitä ei pidä ottaa itsestäänselvyytenä, vaan siihen tulee panostaa aivan joka ikinen päivä. Omaa fyysistä hyvinvointia ei kuitenkaan aina ole helppoa asettaa etusijalle nykypäivän nopeatempoisessa maailmassa, jossa odotukset meitä kohtaan ovat suuret.

Tehokkaasti hyvinvointia tukeva terveysprotokollasmoothie

Hyvään terveyteen ei ole oikoteitä, mutta onneksi on kuitenkin luovia tapoja, joilla pystymme saamaan hyvää tekeviä asioita päiviimme. Aamusmoothiesi on yksi näistä tavoista. Voit hyvin valita tavanomaisen, runsaasti hedelmiä ja vihanneksia sisältävän aamupalasmoothien, mutta mitäpä jos hyödyntäisit aamun ateriat antaaksesi elimistöllesi enemmän vitamiineja ja ravintoaineita kuin se on koskaan aiemmin saanut?

Tutustu uuteen aamun tehojuomaasi!

Tarvitset seuraavat ainesosat:

  • 250 ml pakastettua ananasta
  • 1 kourallinen pakastepinaattia
  • 2,5 ml inkivääriä
  • 2 mitallista ZinoBioticia
  • Päivittäinen annos BalanceOilia
  • 2–4 Xtend-kapselia
  • 375 ml kookosmaitoa
  • 1/2 pakastettu banaani

Reseptin valmistamisessa menee vain muutama minuutti. Lisää ananas, pinaatti, inkivääri ja ZinoBiotic yleiskoneeseen tai tehosekoittimeen. Lisää seuraavaksi BalanceOil ja Xtend (riko kapselit ja kaada pelkkä jauhe seokseen). Lisää seuraavaksi joukkoon kookosmaito ja banaani.

Lopputulos? Täyteläinen vihreän värinen smoothie, joka jopa näyttää terveelliseltä. Kaada reilu määrä korkeaan lasiin ja valmistaudu tuntemaan olosi upeaksi!

Pinaatti edistää immuunijärjestelmän solujen toimintaa, inkiväärillä on antibakteerisia hyötyjä ja ananaksessa on runsaasti antioksidantteja. Kookosmaito ja banaani taas ovat vähäsokerisia, makua antavia ainesosia, jotka antavat smoothielle sen miellyttävän koostumuksen ja sileyden.

Erityinen kunnianosoitus tulee kuitenkin antaa tämän smoothien kolmelle tehoainesosalle, jotka tekevät tästä terveellisestä aamusmoothiesta välttämättömän osan jokaisen hyvinvointiinsa vakavasti suhtautuvan aamua.

Nämä kolme tehoainesosaa ovat BalanceOil, ZinoBiotic ja Xtend.

Suurimmalla osalla ihmisistä omega-6:3-suhde ei ole tasapainossa. Toisin sanoen yhteiskunnassamme saadaan liikaa omega-6- ja liian vähän omega-3-rasvahappoja.

BalanceOilin tavoitteena on muuttaa tämä 120 päivän sisällä ensimmäisen annoksen ottamisesta. BalanceOil AquaX on yhdistelmä omega-3-rasvahappoja ja oliiviöljyä. Lisäksi siitä saadaan omega-9-rasvahappoja, antioksidantteja ja D3-vitamiinia. BalanceOiliin liittyy 15 EFSA:n hyväksymää terveyshyötyä, joten se on paras mahdollinen tapa aloittaa päivä.

Hyödyt eivät kuitenkaan lopu tähän. ZinoBiotic-annoksesta saadaan kahdeksaa eri ravintokuitua((Väite, jonka mukaan elintarvike on runsaskuituinen, ja mikä tahansa muu väite, jolla on kuluttajalle oletettavasti sama merkitys, voidaan esittää vain, mikäli tuote sisältää ravintokuituja vähintään 6 g/100 g tai 3 g/100 kcal.)). Kun se metaboloituu paksusuolessa, se tukee tervettä bakteerikantaa sekä auttaa vähentämään verensokerin äkillisiä nousuja((Imeytyvän tärkkelyksen korvaaminen resistentillä tärkkelyksellä ateriassa auttaa vähentämään veren glukoosipitoisuuden kohoamista kyseisen aterian jälkeen. Väite voidaan esittää vain elintarvikkeesta, jossa imeytyvä tärkkelys on korvattu resistentillä tärkkelyksellä niin, että resistentin tärkkelyksen lopullinen pitoisuus on vähintään 14 % kokonaistärkkelyksestä.)), edistämään suoliston terveyttä((Kaurajyvän kuitu edistää ulostemassan lisääntymistä. Väite voidaan esittää vain elintarvikkeesta, joka sisältää kyseistä kuitua runsaasti asetuksen (EY) N:o 1924/2006 liitteessä olevassa luettelossa mainitun väitteen RUNSASKUITUINEN mukaisesti.)) ja pitämään kolesterolitasot hyvinä. Väite voidaan esittää vain elintarvikkeesta, joka sisältää vähintään 1 g:n kaurasta, kauraleseistä, ohrasta, ohraleseistä tai näiden lähteiden seoksesta peräisin olevia beetaglukaaneja määriteltyä annosta kohti. Jotta väite voidaan esittää, kuluttajalle on ilmoitettava, että edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla päivittäin 3 g kaurasta, kauraleseistä, ohrasta, ohraleseistä tai näiden beetaglukaanien seoksesta peräisin olevia beetaglukaaneja.))

Kaiken kruunaa vielä edistyksellinen immuunijärjestelmää tukeva ravintolisä, joka sisältää mikro- ja fytoravinteita, 22 tärkeää vitamiinia ja kivennäisainetta sekä puhdistettuja 1-3, 1-6 -beetaglukaaneja.

Xtend tukee normaalia energia-aineenvaihduntaa((Biotiini edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa. Väite voidaan esittää vain elintarvikkeesta, joka on biotiinin lähde vähintään asetuksen (EY) N:o 1924/2006 liitteessä olevassa luettelossa mainitun väitteen [VITAMIININ NIMI] JA/TAI [KIVENNÄISAINEEN NIMI] LÄHDE mukaisesti.)), parantaa luiden ja nivelten toimintaa((Magnesium edistää luuston pysymistä normaalina. Väite voidaan esittää vain elintarvikkeesta, joka on magnesiumin lähde vähintään asetuksen (EY) N:o 1924/2006 liitteessä olevassa luettelossa mainitun väitteen [VITAMIININ NIMI] JA/TAI [KIVENNÄISAINEEN NIMI] LÄHDE mukaisesti.)) sekä edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Väite voidaan esittää vain elintarvikkeesta, joka on C-vitamiinin lähde vähintään asetuksen (EY) N:o 1924/2006 liitteessä olevassa luettelossa mainitun väitteen [VITAMIININ NIMI] JA/TAI [KIVENNÄISAINEEN NIMI] LÄHDE mukaisesti.)). Tämän vuoksi Xtendin lisääminen aamuiseen smoothieen on helpoin tapa saada kaikki tarvittavat ravintoaineet ilman liiallista syömistä.

Terveysprotokollasmoothie on herkullinen ja luonnollisesti makea hyvinvointia edistävä aamiainen, jonka jälkeen olet varmasti valmiina päivään… ja useisiin elinvoimaisiin vuosiin.

*Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto ei ole arvioinut näitä väittämiä. Tämä tuote ei ole tarkoitettu sairauksien diagnosointiin, hoitoon, parantamiseen tai ehkäisemiseen.

1. Väite, jonka mukaan elintarvike on runsaskuituinen

Väite, jonka mukaan elintarvike on runsaskuituinen, ja mikä tahansa muu väite, jolla on kuluttajalle oletettavasti sama merkitys, voidaan esittää vain, mikäli tuote sisältää ravintokuituja vähintään 6 g/100 g tai 3 g/100 kcal.

2. Replacing digestible starches

Imeytyvän tärkkelyksen korvaaminen resistentillä tärkkelyksellä ateriassa auttaa vähentämään veren glukoosipitoisuuden kohoamista kyseisen aterian jälkeen. Väite voidaan esittää vain elintarvikkeesta, jossa imeytyvä tärkkelys on korvattu resistentillä tärkkelyksellä niin, että resistentin tärkkelyksen lopullinen pitoisuus on vähintään 14 % kokonaistärkkelyksestä

3. Ohrajyvän kuitu edistää ulostemassan lisääntymistä

Ohrajyvän kuitu edistää ulostemassan lisääntymistä. Väite voidaan esittää vain elintarvikkeesta, joka sisältää kyseistä kuitua runsaasti asetuksen (EY) N:o 1924/2006 liitteessä olevassa luettelossa mainitun väitteen RUNSASKUITUINEN mukaisesti.

4. Betaglukaanit edistävät veren kolesterolitasojen pysymistä normaalina

Betaglukaanit edistävät veren kolesterolitasojen pysymistä normaalina. Väite voidaan esittää vain elintarvikkeesta, joka sisältää vähintään 1 g:n kaurasta, kauraleseistä, ohrasta, ohraleseistä tai näiden lähteiden seoksesta peräisin olevia betaglukaaneja määriteltyä annosta kohti. Jotta väite voidaan esittää, kuluttajalle on ilmoitettava, että edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla päivittäin 3 g kaurasta, kauraleseistä, ohrasta, ohraleseistä tai näiden betaglukaanien seoksesta peräisin olevia betaglukaaneja.

5. Biotin contributes to metabolism

Biotiini edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa. Väite voidaan esittää vain elintarvikkeesta, joka on biotiinin lähde vähintään asetuksen (EY) N:o 1924/2006 liitteessä olevassa luettelossa mainitun biotiinilähdettä koskevan väitteen mukaisesti.

6. Magnesium maintenance of bones.

Magnesium edistää luuston pysymistä normaalina. Väite voidaan esittää vain elintarvikkeesta, joka on magnesiumin lähde vähintään asetuksen (EY) N:o 1924/2006 liitteessä olevassa luettelossa mainitun magnesiumlähdettä koskevan väitteen mukaisesti.

7. Vitamin C contributes to the normal function of the immune

C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Väite voidaan esittää vain elintarvikkeesta, joka on C-vitamiinin lähde vähintään asetuksen (EY) N:o 1924/2006 liitteessä olevassa luettelossa mainitun C-vitamiinilähdettä koskevan väitteen mukaisesti.