Cart
Shopping cart
Recipes • maanantai 26. kesäkuuta 2023 • 3 min

Hehkuvan ihon loihtivan smoothien resepti, uusi osa aamutoimiasi

by Zinzino

Ruualla on tärkeä merkitys ihosi terveyden kannalta. ​Alta löydät herkullisen ja terveellisen vihersmoothien ohjeen. Smoothiesta saat samalla sekä energiabuustin että annoksen iholle hyvää tekeviä hedelmiä.

Juoma sopii erinomaisesti kiireisiin aamuihin. Monet hedelmät ja vihannekset sopivat hyvin smoothieen, niin myös tämä yhdistelmä:

  • 500 ml kookosvettä
  • 2 kypsää banaania kuorittuna ja paloiteltuna
  • 250 ml ananasta pilkottuna
  • 250 ml mangoa pilkottuna
  • 500 ml pinaattia tai lehtikaalia
  • 1/2 avokado viipaloituna
  • 20 ml jauhettuja pellavansiemeniä tai pellavansiemenöljyä
  • Päivittäinen annoksesi BalanceOil AquaX- tai BalanceOil+-ravintolisää (valinnainen)

 

Parhaat hedelmät iholle

Tämä ohje auttaa tekemään ihosta eheämmän muutamalla erityisen tehokkaalla ainesosallaan. Avokado kosteuttaa ihoa ja antaa iholle luonnollisen kasteisen hehkun. Se sisältää antioksidantteja, mineraaleja, omega-9-rasvahappoja sekä C- ja E-vitamiinia. Nämä ravintoaineet auttavat tehostamaan kollageenin tuotantoa ja silottamaan ihoa.

Mangossa ja ananaksessa on ihon hehkua lisääviä karotenoideja sekä runsaasti C-vitamiinia, joka on välttämätön apu (ihoa vahvistavan ja kiinteyttävän) kollageenin tuotannon lisäämisessä. Karotenoidit (ja erityisesti beetakaroteeni) ovat tehokkaimpia, kun ne muuttuvat A-vitamiiniksi – ravintoaineeksi, jota tarvitsemme saadaksemme terveen ihon sekä ulkonäön että suojaavien ominaisuuksien kannalta.

Vihreät ruoka-aineet, kuten pinaatti ja lehtikaali, ovat runsaasti ravintoaineita sisältäviä superruokia, jotka poistavat kehon epäpuhtauksia. Pellavansiemenöljystä saadaan rasvahappoja, jotka hellivät ihoa ja tukevat ihoa korjaavia prosesseja. Banaanin sisältämä potassium sekä sen kosteuttavat ominaisuudet pitävät ihon pehmeänä ja kimmoisana. A-vitamiini palauttaa ihoa ja rauhoittaa karheita kohtia. Ja kookosvesi tehostaa ravintoaineiden imeytymistä, kosteuttaa, puhdistaa sekä auttaa ehkäisemään ikääntymisen vaikutuksia.

Tämä terveellinen hedelmäsmoothie voi kuitenkin olla vielä enemmän kuin vain aamuinen tehoannos ravintoaineita iholle, jos lisäät siihen vielä yhden ylimääräisen ainesosan.

Lisää vain BalanceOil AquaX- tai BalanceOil+-ravintolisää

Rasvaiset kalat ovat hyväksi terveydelle, sillä niissä on runsaasti omega-3-rasvahappoja. Niitä ei kuitenkaan käytännössä tule syötyä joka päivä. Kun käytät BalanceOil AquaX -ravintolisää, et enää jää paitsi iholle hyvää tekevistä välttämättömistä omega-3-rasvahapoista. BalanceOil AquaX on uusi versio Zinzinon kuuluisasta omega-3-rasvahappojen, oliivin polyfenolien ja D3-vitamiinin yhdistelmästä, BalanceOil+-ravintolisästä. Tämä vesiliukoinen, luonnonvaraisista kaloista saatavia polyfenoleja sisältävä omega-rasvahappojen tasapainoa edistävä ravintolisä sopii täydellisesti smoothieihin, sillä se ei muuta juomien makua.

Mitä BalanceOil+ tekee? Se auttaa suojaamaan soluja hapettumiselta (oksidoitumiselta)((Oliiviöljyn polyfenolit edistävät veren rasva-aineiden suojaamista hapettumisstressiltä. Väite voidaan esittää vain oliiviöljystä, joka sisältää vähintään 5 mg hydroksityrosolia ja sen johdannaisia (esim. kompleksinen oleuropeiini ja tyrosoli) 20 g:aa oliiviöljyä kohti. Jotta väite voidaan esittää, kuluttajalle on ilmoitettava, että edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla päivittäin 20 g oliiviöljyä.)) ja säätää turvallisesti elimistön omega-6:3-suhdetta. Se tukee normaalia solujen jakautumista((D-vitamiini osallistuu solujen jakautumisprosessiin. Väite voidaan esittää vain elintarvikkeesta, joka on D-vitamiinin lähde vähintään asetuksen (EY) N:o 1924/2006 liitteessä olevassa luettelossa mainitun väitteen D-vitamiinin LÄHDE mukaisesti.)) ja immuunijärjestelmän toimintaa,((D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Väite voidaan esittää vain elintarvikkeesta, joka on D-vitamiinin lähde vähintään asetuksen (EY) N:o 1924/2006 liitteessä olevassa luettelossa mainitun väitteen D-vitamiinin LÄHDE mukaisesti.)) ja lisäksi iho saa siitä tärkeitä ravintoaineita, joita monet meistä eivät saa riittävästi ruokavaliostaan.

Ravitsee ihoa sisältäpäin (ja pinnasta)

Aloita aamusi näillä smoothien muodossa nautittavilla ikääntymistä hidastavilla ruoka-aineilla ja jatka seuraavaksi systemaattisella ihonhoidolla. Hanki kauniin päivettynyt hehku beetakaroteenin avulla (jota tämä smoothie myös sisältää), joka on useista hedelmistä ja vihanneksista saatava luonnollinen väri. Aikanaan säännöllisen käytön (ja useiden smoothieiden) jälkeen saat nauttia kauniin päivettyneestä hehkusta. Kyseessä on sama terve ja upea ilme, joka saadaan ravitsevalla ja tasapainoisella ruokavaliolla. Iho, josta yksinkertaisesti tietää, että se on saatu hyvinvointiin panostavalla elämäntyylillä.

Vuodesta toiseen upealta näyttävä sileä, vahva ja kimmoisa iho on helpompi säilyttää kuin ehkä ajattelit.

Lisää vain nämä tämän terveellisen smoothiereseptin ainesosat ostoslistallesi ja ala samanaikaisesti käyttää Zinzinon Skin Serumia. Näin alat hehkua aivan uudella tavalla.

Lisää terveellisiä reseptejä löydät täältä.

Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto ei ole arvioinut näitä väittämiä. Tämä tuote ei ole tarkoitettu sairauksien diagnosointiin, hoitoon, parantamiseen tai ehkäisemiseen.

1. Olive oil polyphenols

Oliiviöljyn polyfenolit edistävät veren rasva-aineiden suojaamista hapettumisstressiltä. Tyydyttyneiden rasvojen korvaaminen ruokavaliossa tyydyttymättömillä rasvoilla edistää veren kolesterolitasojen pysymistä normaalina. Öljyhappo on tyydyttymätön rasva. Väite voidaan esittää vain oliiviöljystä, joka sisältää vähintään 5 mg hydroksityrosolia ja sen johdannaisia (esim. kompleksinen oleuropeiini ja tyrosoli) 20 g:aa oliiviöljyä kohti. Kuluttajalle on ilmoitettava, että edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla päivittäin 20 g oliiviöljyä.

2. Vitamin D cell division

D-vitamiini osallistuu solujen jakautumisprosessiin. Väite voidaan esittää vain elintarvikkeesta, joka on D-vitamiinin lähde vähintään asetuksen (EY) N:o 1924/2006 liitteessä olevassa luettelossa mainitun väitteen [VITAMIININ NIMI] JA/TAI [KIVENNÄISAINEEN NIMI] LÄHDE mukaisesti.

3. Vitamin D contributes to immune system

D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Väite voidaan esittää vain elintarvikkeesta, joka on D-vitamiinin lähde vähintään asetuksen (EY) N:o 1924/2006 liitteessä olevassa luettelossa mainitun väitteen [VITAMIININ NIMI] JA/TAI [KIVENNÄISAINEEN NIMI] LÄHDE mukaisesti.