Cart
Shopping cart
Skincare • tiistai 28. kesäkuuta 2022 • 4 min

Kuinka ihosta huolehditaan eri elämänvaiheissa

by Zinzino

Ihoa ei ole aina helppo ”lukea”. Yhtenä päivänä se on kuiva ja toisena rasvainen, ja kun kokeilee uutta tuotetta, haasteeksi saattaa muodostua punoitus. Oman ihon oikkujen ymmärtämiseen saattaa mennä vuosia, eikä säteilevän ihon saamiseen ole olemassa mitään yleissääntöä. Eri elämänvaiheissa navigoimisen ei kuitenkaan tarvitse olla hakuammuntaa.

Iho muuttuu elämänvaiheen, ruokavalion, fyysisen aktiivisuuden, stressin ja muiden elämäntapatekijöiden mukaan. On tärkeää ottaa selvää siitä, mitä iho tarvitsee eri ikävaiheissa. Kun käytössä on oikeat tuotteet, tunnet ihosi ja vastaat sen tarpeisiin, vanheneminen on ilonaihe eikä välttämätön paha.

Ihonhoidon säännöt kaksikymppisenä

Tämä on voittamattomuuden vuosikymmen, jolloin ei usko vanhenevansa koskaan. Se ei kerta kaikkiaan ole vielä näköpiirissä. Tähän vaiheeseen mahtuu monia muutoksia – valmistutaan, aikuistutaan ja löydetään oma identiteetti. Ihonhoidon miettiminen ei ole ensimmäisenä mielessä. Ihonhoito pitäisi kuitenkin priorisoida näinä vuosina, sillä kuten muissakin hyvissä sijoituksissa, on aika tässäkin puolellasi, ja hyvien tapojen vaikutus kumuloituu. Tiedosta, mitä tuotteita käytät kasvoillasi. Valitse aina luonnollisia, myrkyttömiä vaihtoehtoja, jottei sinun tarvitse nähdä liiaksi vaivaa myöhemmin. Suojaa iho joka päivä SPF 30 -kertoimisella aurinkovoiteella välttääksesi haitallisten ryppyjä aiheuttavien UV-säteiden vaikutukset. Sisällytä ruokavalioosi runsaasti proteiinia, hedelmiä ja vihanneksia, kokojyvätuotteita, terveellisiä rasvoja sekä kalaa, jotta ihosi voisi hyvin.

Kolmikymppisenä luonto on edelleen puolellasi

Ei syytä paniikkiin! Sinä et ole vanha. Näinä vuosina alat todennäköisesti suhtautua ihon terveyteen vakavasti. Luonto on järjestänyt asiat niin, että kolmikymppisenä soluissa alkaa näkyä muutoksen merkkejä. Kollageenin määrän väheneminen heikentää kasvojen ihon täyteläisyyttä. Se on myös vaihe, jossa naiset saavat lapsia, ja sekin vaikuttaa ihoon. C-vitamiini, retinoli ja kollageeni ovat kaikki ikääntymisen merkkejä ehkäiseviä ainesosia, joista olet varmaankin jo kuullut. Uusin tieteellinen läpimurto on paljastanut, kuinka tärkeä merkitys on soluväliaineella eli hienolla, ihoa tukevalla mikrokuituverkolla. Zinzinon 24-Hour Skin Serum auttaa vähentämään soluväliaineen hajoamista. Skvaleeni, 1-3, 1-6 -beetaglukaanit, tokoferolit ja tokotrienolit sekä oliivin polyfenolit toimivat harmonisesti yhdessä ehkäisten ikääntymisprosessia. Toisin sanoen Zinzino Skin Serum on uusi paras ystäväsi.

40 on uusi 30

Näin se on! Tämä on aikaa, jolloin iho kaipaa vähän enemmän hyvänäpitoa. Lymfaattinen järjestelmä, joka vastaa toksiinien poistamisesta elimistöstä, alkaa toimia hitaammin. Iholla on taipumus olla turvonneempi, sameampi ja alttiimpi ulkoisille tekijöille, kuten auringonvalolle ja saasteille. Sijoita itsehoitoon, etenkin jos elät kiireistä lapsiperhearkea. Hienosäädä strategiat ja rutiinit siten, että pystyt hallitsemaan stressitasojasi. Varaa aikaa asioille, joista nautit ja jotka auttavat sinua kokemaan olosi nuorekkaaksi. Zinzinon Skin Serum on kolmitehoinen lähestymistapa, joka suojaa, korjaa ja rakentaa uudelleen näinä vuosina ratkaisevan tärkeää soluväliainetta.

Kupariheptapeptidi ja 1-3- ja 1-6-beetaglukaanit tukevat uuden kollageenin, elastiinin ja muiden mikrokuitujen muodostumista. Samalla kun se vahvistaa ihon elastisuutta, se myös pehmentää sitä. Tämän taustalla on kaksi ainesosaa: kehäkukka ja hyaluronihappo. Soluväliaine on anti-ageing-ihonhoidon seuraavan sukupolven lähestymistapa – ja jokainen Zinzinon Skin Serum -seerumin ainesosa edistää soluväliaineen uusiutumista.

50 – aika loistaa

Aurinko ja elämäntapavalinnat näkyvät nyt selvemmin tummina läiskinä. Alat oppia, mitä verisuonten kuultaminen tarkoittaa ja kuinka elastiinin väheneminen saa ihon roikkumaan aivan eri tavalla kuin ennen. Silmäluomista tulee raskaat ja roikkuvat, kun ihon nuorekas koostumus heikkenee.

Keskitä huomiosi koko kehoon, älä pelkästään kasvoihin. Kosteuta koko kehon iho päivittäin ja hyväksy se tosiasia, että vanhenemiseen kätkeytyy suurta kauneutta. Mikään ei näytä paremmalta kuin mieli, joka on vapaa negatiivisista ajatuksista. Viisikymppisenä on aika loistaa!

Zinzinon Skin Serum tukee beetakaroteenin aikaansaamaa kullanhohtoista hehkua. Luonnollista väriainetta beetakaroteenia on monissa hedelmissä ja vihanneksissa, ja sen lisääminen iholle antaa sille hehkuvan ”Kävin äskettäin tropiikissa” -lookin.

Kuusikymppisestä alkaen tarvitaan ennen kaikkea huoltoa

Kosteuta, kosteuta, kosteuta… ahkerasti. Vaikka näppylät ja muut ongelmat ovat kuusikymppisenä kaukana takanapäin, iho on paljon hauraampi. Nämä ovat huollon vuosia, eikä se ole mitenkään huono juttu. 24-Hour Skin Serum -seerumion mukanasi vuosikymmenten ajan. Se on täysin luonnollinen, vegaaninen ja tuoksuton, ja se vaikuttaa sekä ikääntymisen syihin että sen näkyviin merkkeihin. Suojaa, korjaa ja ravitse ihoasi missä tahansa iässä tällä seerumilla.

Tuodaan maailma tasapainoon – ensin sinun maailmasi. Saat hyvän ihon bonuksena. Lupaamme sen.