Cart
Shopping cart

BalanceTest

Testaa, älä arvaile!

Parempi terveys on henkilökohtainen asia, ei arpapeliä. Meillä on 1 000 000 testitulosta sen todistamiseksi!

BalanceTest

Testaa, älä arvaile!

Parempi terveys on henkilökohtainen asia, ei arpapeliä. Meillä on 1 000 000 testitulosta sen todistamiseksi!

Tee testi kotona

Ensimmäinen testi antaa sinulle faktoja kehosi tämänhetkisestä tilanteesta. Toinen testi paljastaa, miten kehosi reagoi.

1. Perustesti
Mittaa 11 erilaista rasvahappotasoa veressäsi ja tämänhetkisiä välttämättömiä omega-6:3-tasojasi.

2. Edistymisen tarkistus
Tee testi 120 päivän välein seurataksesi tilaasi ja säätääksesi annostustasi tarvittaessa.

3. Kirjallinen todistus
Noudata yllä olevia ohjeita ja katso itse, tekevätkö tuotteet tehtävänsä.

Anna tieteen ohjata sinua

Kotona tehtävät terveystestimme ja räätälöidyt lisäravinteemme tarjoavat ainutlaatuista tietoa kehostasi ja auttavat hallitsemaan kokonaisvaltaista terveyttäsi ja hyvinvointiasi.

Maailman kuivaveritestien johtavan toimijan analysoima

Testisi käsittelee täysin anonyymisti Vitas, itsenäisesti johdettu, GMP-sertifioitu kemiallisen analyysin sopimuslaboratorio Oslossa, Norjassa.

1,168,436 tehtyä BalanceTestiä tähän mennessä

Kuinka testi tehdään - askel askeleelta

Saat intuitiiviset, helposti seurattavat ohjeet testin tekemiseen muutaman yksinkertaisen vaiheen avulla mukavasti kotonasi.

Olet tehnyt testin. Tässä on seuraava askel

BalanceOil+ palauttaa turvallisesti kehosi välttämättömän omega-6:3-tasapainon samoilla antioksidanteilla, joita luonnostaan löytyy kalasta. Näin varmistetaan, että kaikki ravintoaineet imeytyvät kehoosi.

Usein kysytyt kysymykset

Se’on yksinkertainen ja tehokas tapa mitata terveyttäsi ja mukauttaa ravitsemukselliset tarpeesi perustuen kehosi tämänhetkiseen omega-6:3-suhteeseen. BalanceTest mittaa verestä 11 rasvahapon tasot, mukaan lukien tärkeiden omega-3-rasvahappojen tasot, ja kartoittaa omega-6:3-suhteen kuudella eri terveysmittarilla – ja antaa näin kuvan ravitsemuksellisista tarpeistasi.

Kyllä. Kaikkien luottamuksellisten, anonyymien ja tieteeseen perustuvien kotiterveystestiemme pätevyys ja tarkkuus ovat tiukimpien lääketieteellisten menetelmien mukaisia. Kaikki verinäytteet käsittelee ja analysoi itsenäinen norjalainen laboratorio Vitas. Se on GMP-sertifioitu Oslossa sijaitseva kemiallisia analyyseja tekevä sopimuslaboratorio, jolla on 25 vuoden kokemus alalta. Se tarjoaa laadukkaita ja räätälöityjä kromatografisia analyysipalveluja, jotka pohjautuvat alan uusimpaan tietoon ja teknologiaan. Vitas tunnetaan yhtenä kuivaveritestauksen johtavista toimijoista. Se on alun perin perustettu Oslon yliopiston lääketieteen laitoksen ravitsemustieteen osaston alaisuudessa, joka on suurin ravitsemustieteiden osasto koko Euroopassa. Yhtiö on toiminut Maailman terveysjärjestön yhteistyökumppanina.

Kaikki muutokset elintavoissamme tai päivittäisissä rutiineissamme vaikuttavat siihen, miten reagoimme ruokaan ja ravintoaineiden saantiin. Kehomme solujen uusiutuminen kestää 120 päivää. Siksi pyydämme sinua tekemään testin 4 kuukauden välein, jotta voit säätää annostustasi, jos elämäntilanteesi on muuttunut. Seuraamalla jatkuvasti, kuinka kehosi reagoi käyttämiisi lisäravinteisiin, saat mielenrauhan siitä, että olet menossa oikeaan suuntaan terveytesi kanssa ja että tuotteet todella vaikuttavat sekä auttavat sinua eteenpäin.

Zinzino blogia

Health
Omega-3–omega-6-suhde ja miksi se kannattaa testata
keskiviikko 29. maaliskuuta 2023
Health
Onko minun tehtävä veritesti ennen ravintolisien käyttöä?
keskiviikko 29. maaliskuuta 2023
Health
BalanceTest. Helppo ja nopea omega-3-testi.
torstai 25. marraskuuta 2021