Cart
Shopping cart

BalanceTest

Testen, niet gissen!

Een goede gezondheid is persoonlijk, geen giswerk. We hebben 1.000.000 testresultaten om het te bewijzen!

BalanceTest

Testen, niet gissen!

Een goede gezondheid is persoonlijk, geen giswerk. We hebben 1.000.000 testresultaten om het te bewijzen!

Doe de test thuis

De eerste test maakt duidelijk hoe de huidige staat van uw lichaam is. De tweede test laat zien hoe uw lichaam reageert.

1. A baseline test
Measures 11 different fatty acid levels in your blood and your current essential Omega-6:3 levels.

2. A progress check
Take the test every 120 days to monitor your status and adjust your intake if need be. 

3. Proof in writing
Follow the steps above and see for yourself whether the products are doing their job.

Laat de wetenschap u begeleiden

Onze thuistests en gepersonaliseerde supplementen bieden unieke inzichten over uw lichaam en geven u controle over uw algehele gezondheid en welzijn.

Geanalyseerd door de wereldleider op het gebied van bloedvlektesten

Uw test wordt volledig anoniem verwerkt door Vitas, een onafhankelijk beheerd, GMP-gecertificeerd contractlaboratorium voor chemische analyse in Oslo, Noorwegen.

1,161,883 BalanceTesten uitgevoerd tot nu toe

Hoe u de test doet - stap voor stap

U krijgt intuïtieve, gemakkelijk te volgen instructies over hoe u de test in een paar eenvoudige stappen vanuit uw eigen huis kunt doen.

U heeft de test gedaan. Hier is de volgende stap

Onze BalanceOil+ herstelt op een veilige manier de essentiële Omega-6:3 balans in uw lichaam met dezelfde antioxidanten die van nature in vis voorkomen om ervoor te zorgen dat uw lichaam alle voedingsstoffen opneemt.

Veelgestelde vragen

Hetis een eenvoudige en effectieve manier om uw gezondheid en persoonlijke voedingsbehoeften bij te houden op basis van uw huidige Omega-6:3 verhouding. De BalanceTest meet 11 vetzuren in het bloed, inclusief uw essentiële Omega-3 niveaus en geeft u zes verschillende gezondheidsmarkers, gebaseerd op uw Omega-6:3 meting.

Ja. De betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van al onze vertrouwelijke, anonieme en wetenschappelijk onderbouwde thuistests komen overeen met de meest strenge medische methoden. Alle bloedmonsters worden onafhankelijk beheerd en anoniem geanalyseerd door Vitas, een GMP-gecertificeerd contractlaboratorium voor chemische analyse in Oslo, Noorwegen, met 25 jaar ervaring in het leveren van hoogwaardige, chromatografische analytische maatwerkdiensten op basis van geavanceerde kennis en technologie. Vitas is erkend als een toonaangevende speler op het gebied van het testen van droge bloedvlekken en is een voormalig onderdeel van de faculteit Voeding van het Institute of Basic Medical Sciences van de Universiteit van Oslo, de grootste voedingfaculteit in Europa. Het bedrijf is een samenwerkingspartner van de Wereldgezondheidsorganisatie.

Veranderingen in onze levensstijl of dagelijkse routines hebben invloed op hoe we reageren op voedsel en hoe we onze voedingsstoffen opnemen. De cellen in ons lichaam hebben 120 dagen nodig om te regenereren. Daarom adviseren we u om de test elke 4 maanden te doen om uw inname aan te passen als uw situatie is veranderd. Door voortdurend te controleren hoe uw lichaam reageert op de supplementen die u neemt, kunt u met een gerust hart uw gezondheid volgen en zien dat de producten echt een verschil maken en u verder helpen.

Zinzino blog

Health
De verhouding tussen Omega-3 en Omega-6 en waarom u deze zou moeten testen
woensdag 29 maart 2023
Health
Moet ik een bloedtest doen voordat ik supplementen ga gebruiken?
woensdag 29 maart 2023
Health
BalanceTest. Snelle en makkelijke stappen om te testen op Omega-3.
woensdag 25 november 2020