Cart
Shopping cart

Ons Rewards-programma

Betaal uw eerste bestelling en u zit in het programma.
Beklim de beloningsniveaus en begin geld te besparen.

  • Bespaar elke maand tot 60%
  • Verdien ZinoCash met het verzenden en maandelijkse bestellingen
  • Kom in aanmerking voor gratis producten
Ontgrendel kortingen

Abonneer uzelf op elke Premier Kit om in aanmerking te komen voor:

Tot 60% productkorting

Automatische leveringen

Navulling om de maand

Ontgrendel beloningen

ZinoCash is uw manier om bonussen te innen en onze manier om u te bedanken!

Eerste beloningsniveau

Ontvang uw verzendkosten terug in ZinoCash.

Koop een kit! Betalen en bestelling ontvangen
+

Wanneer u uw bestelling volledig betaalt, betalen we de verzendkosten terug in ZinoCash. Voorbeeld: Als uw verzendkosten € 7 bedragen, verdient u 7 ZinoCash.

Maand 1: Betalen
Maand 2: Betalen en bestellingen ontvangen
+

U betaalt één keer per maand voor uw producten.. Om onze ecologische voetafdruk te verkleinen worden ze slechts om de maand verzonden.

Maand 3: Betalen
Maand 4: Betalen en bestellingen ontvangen
+

U betaalt één keer per maand voor uw producten.. Om onze ecologische voetafdruk te verkleinen worden ze slechts om de maand verzonden.

Maand 5: Betalen
Maand 6: Betalen en bestellingen ontvangen
+

U betaalt één keer per maand voor uw producten. Om onze ecologische voetafdruk te verkleinen, worden ze slechts om de maand verzonden.

Tweede beloningsniveau

Ontvang uw verzendkosten plus 10% van uw volledige bestelling terug in ZinoCash.

Maand 7: Betalen
Maand 8: Betalen en bestellingen ontvangen
+

Zodra u uw zevende maandelijkse bestelling hebt betaald, ontvangt u 10% van uw volledige bestelling terug in ZinoCash, plus een volledige terugbetaling van de verzendkosten.

Voorbeeld: U neemt een abonnement op een product voor € 40, en voegt dan een product toe voor € 30. De verzendkosten voor deze bestelling zijn € 5. € 40 + € 30 + € 5 = € 75 * 10% Beloning = € 7,5 + € 5 verzendkosten = € 12,5 ZinoCash wordt verzameld op uw account en kan later worden ingewisseld voor gratis producten.

ZinoCash inruilen voor gratis producten

1. ZinoCash verzamelen

Zorg ervoor dat u genoeg verzamelt om de kosten van de gehele bestelling te dekken.

2. Producten kiezen

Selecteer alle afzonderlijke items in de winkelcategorie, met uitzondering van kits.

3. Contact opnemen

Neem contact op met uw lokale klantenserviceteam.

4. Ontvang gratis producten

Uw producten worden samen met uw volgende bestelling geleverd.

Meer informatie over het Customer Rewards Program
Gebruiksvoorwaarden (PDF)

Zinzino4Free-producten ontgrendelen

1. Abonneer uzelf op uw favoriete product van Zinzino en deel uw ervaring.

2. Vind 4 vrienden die een abonnement willen nemen op een Premier Kit*.

3. Ontvang uw eigen maandelijks Premier Abonnement gratis. U betaalt alleen de verzendkosten.

*Het totaal aan credits van de gezamenlijke maandelijkse abonnementen van uw vier vrienden, moet tenminste 4 maal hoger zijn dan uw eigen credits.

”Loyaliteit en inzet op lange termijn loont altijd bij Zinzino en ons Rewards-programma bewijst dat!”

Dag Bergheim Pettersen, CEO

Veelgestelde vragen. Duidelijke antwoorden.

Wanneer u onze Premier Kits koopt of er een abonnement op neemt, wordt u automatisch een Premier Klant. U kunt nu tot 60% korting krijgen op deze Premier Kits. Neem contact op met uw dichtstbijzijnde Zinzino Independent Partner of met de klantenservice voor meer hulp.

Nee. Het is helemaal gratis om een klant te zijn in ons beloningsprogramma. De enige kosten die hiermee gemoeid zijn, zijn de productaankopen met korting die u binnen het programma doet.

U kunt uw ZinoCash inruilen voor gratis producten uit het gehele Zinzino-assortiment, zolang het maar om losse bestellingen gaat. U heeft twee opties om uw producten in te wisselen. Plaats een online bestelling en kies de optie Later betalen of plaats uw bestelling door contact op te nemen met uw lokale Klantenservice met uw lijst van producten.

Uw ZinoCash wordt automatisch binnen 24 uur na het plaatsen en betalen van een bestelling op uw persoonlijke account bijgeschreven. Uw ZinoCash moet de volledige kosten van de bestelling dekken. Voorbeeld: 200 ZinoCash kan worden gebruikt om te betalen voor bestellingen van € 200 of minder. Het is niet mogelijk om uw ZinoCash te gebruiken om gedeeltelijke betalingen voor een aankoop te doen of om de kosten van een abonnementsbestelling of Premier Kit-bestelling te dekken.

Uw ZinoCash vervalt wanneer u uw abonnement als Premier Klant opzegt, of als er meer dan 12 maanden tussen uw bestellingen zit. ZinoCash of ZinoCash beloningsniveaus kunnen niet worden overgezet naar het account van een andere klant.

Uw abonnement geeft u ook toegang tot een ander deel van ons beloningsprogramma genaamd “Zinzino4Free”. Wanneer u uw ervaring met onze producten deelt met uw vrienden en familie en zij klant worden bij Zinzino, komt u in aanmerking voor gratis eigen producten. Vraag uw Partner om meer informatie of neem contact op met onze Klantenservice.

Nee, dat kan niet. Het is niet mogelijk om uw ZinoCash te gebruiken om gedeeltelijke betalingen , voor een aankoop te doennoch om de kosten van een bestelling voor een abonnement of Premier Kit te dekken.

Er zitten twee BalanceTests in uw startpakket. De resultaten van de test geven u een nulmeting van uw huidige gezondheid en welke voedingsstoffen uw lichaam mist. De tweede BalanceTest houdt uw vooruitgang bij en deze ontvangt u apart na vier maanden. Onze gezondheidstoestand is dynamisch en het duurt 120 dagen voordat de cellen in ons lichaam zich hebben hersteld. Dit is een perfect moment om de reactie van uw lichaam op de voedingsstoffen te controleren en uw inname aan te passen als u wijzigingen heeft aangebracht in uw levensstijl, dieet of dagelijkse routines, die allemaal van invloed zijn op hoe u reageert op voedsel en voedingsstoffen. Door voortdurend te monitoren hoe uw lichaam reageert op de supplementen die u neemt, krijgt u de gemoedsrust dat u op de goede weg bent met uw gezondheid en dat onze supplementen echt een verschil maken en u verder helpen.