Cart
Shopping cart
Brand Ambassadors • tirsdag 27. april 2021 • 3 min

Et viktig livsvalg førte til en utrolig mulighet for rugbyspilleren Carel Greeff

av Zinzino

I en alder av 23 bestemte han seg for å avslutte rugbykarrieren og følge andre retninger i livet. Et år senere ble han kontaktet av en tidligere trener og ikke lenge etter var Carel Greeff blitt profesjonell rugbyspiller. I dag lever denne sør-afrikaneren av sporten han aldri kunne gi slipp på. Og ut fra hvordan det har gått til nå, så er han nok svært godt fornøyd med denne livsendrende beslutningen.

For fire år siden byttet Carel Greeff ut det sørafrikanske landskapet han vokste opp med mot et litt mer nordlig rugbyfelt da han flyttet til Italia for å spille for I Medicei, som spiller i National Championship of Excellence. Han spiller nå loose forward for det italienske Top12-laget Rugby Rovigo Delta. I tillegg til de nylige prestasjonene hans er høydepunktene i Carels rugbykarriere fortsatt da han spilte Currie Cup og Super rugby hjemme i Sør-Afrika.

Fortell hva du heter, hvor gammel du er og hvilket land du kommer fra.

Jeg heter Carel Greeff, er født i Sør-Afrika og spiller for tiden profesjonell rugby i Italia. Jeg er 30 år gammel.

Hvilken idrett driver du med?

Jeg er en profesjonell rugbyspiller på Rugby Rovigo Delta i Italia.

Kan du fortelle litt om de personlige målene eller prestasjonene du har oppnådd som rugbyspiller fram til idag?

For meg personlig er det å spille Currie Cup og Super rugby. To store rugbykonkurranser i Sør-Afrika.

Kan du fortelle oss litt om utfordringene du har hatt og overvunnet?

Jeg sluttet å spille rugby, sporten jeg elsket, da jeg var 23 år. Et år senere fikk jeg en melding fra en trener jeg kjente som spurte meg om jeg kunne tenke meg å spille igjen. Jeg grep muligheten, hadde en god sesong med laget og ble valgt ut av et profesjonelt rugbylag etter det.

carel-greeff-match.png

Tenkte du over kroppens Omega-6:3-balanse før du lærte om Zinzino-konseptet? 

Nei, aldri. Jeg visste ikke en gang om dette. Jeg visste at jeg måtte få i meg sunt fett fra matvarer som laks, avokado og nøtter osv., men jeg hadde aldri vurdert min Omega-6:3-balanse.

Kom den første balansesjekken som en overraskelse på deg, og hvordan er fettsyreprofilen din i dag? 

Ja, jeg trodde ikke jeg var så ubalansert. Men jeg visste at BalanceOil kunne gi meg bedre Omega-6:3-balanse.

Hvordan hørte du først om Zinzino? 

Jeg ble kontaktet av en som jobber med profesjonelle idrettsutøvere, og han ville jobbe med meg også. Han sørget for at jeg kunne bli en del av Zinzino, og vi ble veldig gode venner.

Hvilke Zinzino-produkter bruker du i dag, og hva er din erfaring så langt? 

Jeg bruker Xtend+, BalanceOil og Energy Bars. Xtend-multivitaminene er veldig gode. Kroppen min trenger vitaminer og mineraler daglig, særlig med tanke på sporten jeg driver med. Energy Bars er mettende og smaker godt. Jeg tar en etter en hard treningsøkt. Jeg tar 15 ml med BalanceOil daglig. Det smaker godt, så jeg har ikke noe imot å våkne og ta en slurk.

Tar du andre kosttilskudd eller helse produkter? 

Jeg tar en LeanShake etter trening. Jeg føler at både shakene og BalanceOil hjelper meg å restituere meg raskere etter en hard treningsøkt.

Har du lagt merke til noen forskjell i prestasjonene dine etter at du begynte med Zinzinos produkter? 

Ja, jeg har lagt merke til jeg har fått mer energi. Jeg føler meg piggere og huden min føles sunnere. Jeg bare føler meg totalt sett bedre.

Hvorfor mener du at folk bør ta BalanceOil (eller andre Zinzino-produkter)?

Kvaliteten på produktene er i særklasse. Det er millioner av produkter på markedet, men Zinzino-merket og kvalitetsproduktene er rett og slett i en annen liga. Det føles som om de er laget spesielt for meg. I tillegg smaker de godt, men det viktigste er at de er sunne. 

Er disse produktene hovedsakelig egnet for idrettsutøvere, eller tror du andre også kan ha godt av dem? 

Nei, dette er for alle. De kan forbedre livet for hvem som helst. Jeg har snakket med folk som har merket store fordeler av Zinzino i en alder av 70 år.

Kan du med én setning beskrive hvilken innvirkning Zinzinos produkter har hatt på livet ditt?

Beste kvalitet man kan ønske seg, og kroppen belønner deg rikelig for det i retur.

Se Carel i aksjon Rugby Rovigo Delta Instagram-konto.  Du kan følge ham på Instagram og Facebook for å få oppdateringer. Du kan lese mer om Carels reise, prestasjonene hans og kommende konkurranser ved å gå til

Se alle våre  Zinzino Brand Ambassadors