Cart
Shopping cart
Brand Ambassadors • fredag 18. mars 2022 • 2 min

Hvordan komme på A-listen innen E-sport-racing

av Zinzino

Mens resten av verden gikk saktere gjorde den slovenske e-sportsutøveren Jernej Simončič det motsatte, og satte full fart mot #1 Formula Sim Racing-verdensmestertittelen. Han har en lang liste med racingoppnåelser som representerer en ny type idrettsutøver, spesielt i en tid der «alt skjer digitalt». Selv om Jernej ikke fysisk dunker borti andre biler mens han kjører rundt en bane, trenger han like mye mental utholdenhet og smidighet til å drive hjernen i balanse.

Hvilke priser og anerkjennelser har du mottatt?

En av seirene jeg er mest stolt av er The RACE All-Star Sim Masters-arrangementet, der jeg konkurrerte mot både de beste simracerne og ekte førere. Dette fant sted da den første runden av Formel 1-sesongen i 2020 ble kansellert grunnet pandemien. En annen minneverdig oppnåelse var 24-timersløpet Le Mans Virtual, som ble arrangert i stedet for det berømte fysiske motorsportarrangementet. Jeg satte raskeste rundetid, og teamet vårt endte på andreplass i løpet, bare 20 sekunder bak vinneren.

Kan du fortelle oss litt om utfordringene du har støtt på?

Som profesjonell simracer var de første utfordringene mine rent økonomiske. Jeg har ikke råd til det dyre utstyret. Heldigvis klarte jeg fortsatt å vinne løp med en skranglete stol og et halvveis ødelagt ratt. Seiersrekken min gjorde at jeg kunne bruke premiepengene til å oppgradere til mer profesjonelt utstyr.

Overrasket den første Omega-6:3-balansen deg? Har den endret seg fra den første målingen?

Etter at jeg ble diagnostisert med diabetes for ti år siden, har jeg vært veldig interessert i ernæringsvitenskap. Jeg spiser godt og unngår behandlet mat, så det var overraskende for meg at Omega-6:3-balansen min ikke var optimal.

Hvordan hørte du først om Zinzino?

Ledelsesteamet hos Burst E-Sport introduserte ideen til teamet. Vi er alltid på utkikk etter nye måter å forbedre ytelsene våre på, både fysisk og mentalt.

Hvilke Zinzino-produkter bruker du nå?

Jeg tar BalanceOil+, og jeg elsker de ulike smakene.

Fortell oss litt om hvordan det har gått siden du startet med å bruke Zinzino?

Fra et fysiologisk perspektiv bidrar en god Omega-6:3-balanse og tilstrekkelige nivåer av DHA og EPA til at jeg kan beskytte meg mot helseproblemer som kan unngås, både nå og senere i livet.

Hvorfor bør folk vurdere BalanceOil?

Jeg forstår at det er en øktrisiko for hjerte- og hjerneproblemer med en Omega-6:3-balanse som ikke er optimal. Nå har jeg funnet en effektiv løsning som fungerer for meg, slik at jeg kan unngå disse bekymringene. Dessuten kan alle dra nytte av dette kosttilskuddet.

Er disse produktene bare for idrettsutøvere?

Jeg tror faktisk fordelene ved BalanceOil+ kan være fantastiske for alle slags mennesker. Idrettsutøvere må bare følge nøyere med på sin egen helse.

Beskriv erfaringen din med Zinzino med én setning.

Jeg elsker tryggheten jeg får ved å få i meg de næringsstoffene jeg tidligere overså. 

Se hva som kommer rundt neste hjørne for Jernej, og følg hans fremgang med Zinzino. Knytt kontakt med ham på Instagram, Facebook, YouTube og Burst E-Sport.

La deg inspirere av alle våre Zinzino Brand Ambassadors.