Cart
Shopping cart
Brand Ambassadors • torsdag 6. februar 2020 • 2 min

OL-gullvinner i alpint, Sara Hectors, karrierereddende opplevelse med Zinzino.

av Zinzino

Som en av verdens ti beste alpinister var det like før Sara Hectors karriere tok slutt altfor tidlig. Som 27-åring sto hun på toppen av fjellet med en rekke premier, inkludert fem verdensmesterskap og tre OL-deltakelser på rad.

En fæl skade førte til at hun oppdaget Zinzino, etter at legene fortalte henne at hun aldri ville gå på ski igjen. «Jeg kom i kontakt med en person som brukte Zinzino etter at vedkommende hadde fått god nytte av det», fortalte Sara.

Selv om hun sier at det var mange faktorer hjalp henne tilbake fra skade, gjorde Zinzino det lettere å få kroppen tilbake i balanse. «Å være nøye med det man spiser og drikker er veldig viktig hvis du vil få kroppen til å fungere, og for å se hva den kan takle.»

Saras Omega 6:3-balanse var ikke perfekt, men den var heller ikke dårlig. «Jeg har et bevisst forhold til hva jeg putter i kroppen mesteparten av tiden, men det gir meg fortsatt ikke perfekte resultater.»

sara-hector.jpeg

Etter å ha konkurrert i over 100 slalåmrenn i verdenscupen, har Saras eventyrlige livsstil satt helsen på prøve. «Jeg reiser alltid, og det i seg selv kan være utfordrerne. Du kan ikke alltid bestemme hva du kan spise når du er på reise, og sunne matalternativer er ikke alltid tilgjengelige.»

Sara mener Zinzino har hjulpet henne med å holde seg frisk og opprettholde konsistensen i treningen. «Alle som driver med sport vet at det er veldig viktig.» Zinzino er ikke bare for profesjonelle idrettsutøvere.

«Ingen vil være syk, så ja, Zinzinos produkter er for alle! En av de aller viktigste tingene i livet er å holde seg sunn, og det gjelder for alle mennesker, ikke bare idrettsutøvere.»

sara-hector-bio.jpg

Den svenske alpinutøveren har konkurrert profesjonelt siden hun var 17 år. Hun snakker nå varmt om BalanceOil+ og profiterer fra Xtend+s ernæringstilskudd og Energy Bar. «Disse produktene er essensielle for meg. Resten bruker jeg bare når jeg føler at jeg trenger det.»

Hvis du vil holde forkjølelser og sykdommer unna, anbefaler Sara Xtend+. «Dette er faktisk favoritten min av alle produktene. Den er utrolig bra.» Med 23 essensielle vitaminer, mineraler, fytonæringsstoffer og ekstra godhet, beskytter og fornyer Xtend+ celler og vev. Det er den perfekte helsepartneren.

Da hun ble bedt om å oppsummere Zinzino med ett ord, da svarte hun: «Sunnere.»

Dette sier mye når det kommer fra en som har vunnet medaljer i verdensmesterskap og er en olympisk idrettsutøver.

«Livet er som å gå på ski. Det handler om momentum og Balance

Gjør som Sara og tusenvis av andre på reisen mot å gjenfinne balansen i omega 6:3-nivåene … og opplev livet i harmoni.