Cart
Shopping cart


Küzd az agyi köddel és a fáradtsággal?

Segítsen szervezetének feltöltődni, újjáéledni és regenerálódni!
Természetesen.


Küzd az agyi köddel és a fáradtsággal?

Segítsen szervezetének feltöltődni, újjáéledni és regenerálódni!
Természetesen.

Fedezze fel a helyreállítást segítő étrend-kiegészítőinket!

Tudományosan bizonyított az egészség teljes visszaállításához.

Viva+
Enyhítse a stresszt, javítsa a hangulatát és legyen jobb a közérzete!


További információk
ZinoGene+
Tisztítsa meg szervezetét az idővel ott felhalmozódott régi sejtektől, és támogassa az új DNS-szintézist!

További információk

A lelki nyugalom írásban

A Viva+ a The Vegan Society és az Informed Sport tanúsítványaival is rendelkezik. Mindkét étrend-kiegészítő összetevőinek olyan egészségügyi előnyök tulajdoníthatók, amelyeket az EFSA, az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság hagyott jóvá.

The Vegan Society

Informed Sport

EFSA

Bemutatkozik a Viva+!

Megnyugtatja az elmét, amikor Önnek elege van abból, hogy levertnek vagy kimerültnek érzi magát, és már nagy szüksége van rá, hogy éjszaka egy jót tudjon aludni.

Megosztás

Önnek miért lehet jó a Viva+?

Segít a szokásos stressz enyhítésében

Támogatja a normál kognitív funkciót

Segít enyhíteni a fáradtságot és a kimerültséget

Támogatja a normál energiatermelő anyagcserét

„Az egészség megőrzése az életben az egyik legfontosabb dolog minden ember, nem csak a sportolók számára.”

Sara Hector, olimpiai alpesi síző, Svédország

Természetes összetevők erőteljes szövetsége

Exkluzív, gondosan ellenőrzött forrásból, természetes módon kifejlesztve, hogy tápláljon, illetve segítsen a szervezetnek feltöltődni és regenerálódni.

Ez a ZinoGene+!

A DNS-szintézist támogató, a sejtek regenerálódását serkentő és a testben nagy változást és eredményeket hozó étrend-kiegészítők jövője!

Megosztás

Önnek miért lehet jó a ZinoGene+?

Hozzájárul a normál DNS-szintézishez

Hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez

Támogatja a sejtosztódást

Exkluzív, szigorúan ellenőrzött alapanyagok

Pótolja az étrendjéből hiányzó tápanyagokat a világ legjobb biológiai hasznosulású, kiváló minőségű összetevőin alapuló, csúcstechnológiás, szabadalmaztatott keverékkel!

Válaszok gyakran ismételt kérdésekre

A sáfrány a világ egyik legdrágább fűszere, amit kézzel szüretelnek és dolgoznak fel. Mi affron®-t használunk, ami a sáfránykivonatok új generációját képviseli: a spanyol sáfránybibéket egy csúcstechnológiás eljárással szedik ki a virágból, hogy optimalizálják a fűszerben lévő bioaktív vegyületek mennyiségét és szintjét.

A nélkülözhetetlen tápanyagokban tartósan szegény étrend mind mentális, mind fiziológiai szempontból zavarokat okozhat a szervezetünkben. Befolyásolhatja alvásunkat, memóriánkat és koncentrációs képességünket. A Viva+ tengervízből származó magnéziumot tartalmaz, amely támogatja a normál energiatermelő anyagcserét, valamint acerola bogyóból kivont C-vitamint is, amely segít enyhíteni a fáradtságot és a kimerültséget.

Amennyiben ez lehetséges, mi azt javasoljuk, hogy a tablettákat az eredeti buborékcsomagolásban tartsa, mivel mind az eltarthatósági idő, mind a hatóanyagok mennyisége csökkenhet, ha a tablettákat a napfény, a magasabb hőmérséklet és a levegő közvetlenül éri. Ha azonban a tablettákat a bevétel időpontjához közel (pl. ugyanazon vagy a következő napon) helyezik a szervezőbe, ez nem befolyásolja jelentősen az eltarthatósági időt vagy a hatóanyagok mennyiségét.

A barnamoszatok fukoidánoknak nevezett összetevőket tartalmaznak; ezek a tapadásgátló anyagok a teflon biológiai megfelelői. A moszatok sejtfalában találhatók, és ez védi őket a külső stressztől. A fukoidánok értéke a táplálkozásban nem újdonság. A fukoidánok kiváló minőségű összetevők, amelyeket évezredek óta használnak terápiás célokra. ZinoGene+ termékünkben igen nagy dózis található ebből az exkluzív összetevőből.

A piacon számos különböző kurkuminkivonat található, de a biológiai hasznosulásuk tekintetében jelentős eltérések vannak. Ettől függ, hogy az összetevőkből mennyi fejt ki jótékony hatást. A világon a biológiailag leginkább hasznosuló, globálisan díjnyertes kurkumint választottuk, amelynek elnevezése HydroCurc®. Ez jobb felszívódást, és ezáltal jobb hatékonyságot és funkcionalitást jelent.

Igen, össze lehet törni vagy el lehet rágni. Lehet, hogy az íze így nem lesz olyan jó, viszont a hatása csak jó lehet, mivel a tabletta eleve kisebbre aprított részecskékből áll, amitől jobban emészthető.

A ZinoGene+ 0,2 gramm szorbitot tartalmaz tablettánként, ami egy természetes eredetű, GMO-mentes búza- és kukoricaalapú térfogatnövelő anyag. Ez egy rendkívül alacsony dózis. Azonban szorbitot tartalmazó étrend-kiegészítők szedése előtt mindig konzultálni kell az orvosával, ha ilyen betegségben szenved.

The Zinzino blog

Insights, findings and inspiration within the health and wellness space.

Egészség
Sáfrány – az ősi szuper-élelmiszer
2020. április 9., csütörtök
Egészség
The link between stress, fatigue & aging
2020. március 5., csütörtök
Egészség
Azonnal ható (természetes) hangulatjavítók
2020. április 9., csütörtök