Zsolt Ita

Zinzino Independent Partner

Üdvözlöm! Én vagyok a független tanácsadója, aki végigkíséri Önt az egészség felé vezető útján.

Cart
Shopping cart

Hozd ki magadból, ami benned rejlik!
Használd ki a tesztalapú táplálkozásban rejlő lehetőséget!
Csatlakozz hozzánk!

Megosztás
Dolgozzon velünk egy olyan módszerrel, amelynek révén megváltoztathatja az életét!

Szeretne többet kihozni az életéből? Azt a szabadságot keresi, ami lehetővé teszi, hogy legyen ideje arra, amit igazán szeret? Akkor itt jó társaságban lesz.

Világszerte több tízezer ember már meglépte ezt. Tartós üzleti sikert és egy jobb életet érhet el a jövőképpel rendelkező független vállalkozók globális közösségében, akik mindent megváltoztatnak.

Mi vagyunk a Zinzino. Egy globális, egészségmegőrző tech vállalat Skandináviából. Folyamatosan és szervesen növekedő vállalatunk, amelyet a Nasdaq tőzsdén jegyeznek, már közel két évtizede élen jár a tesztalapú táplálkozás és a fenntartható közösségi értékesítés területén. 2012-ben felfedeztünk egy olyan egészségügyi kihívást, amely a világ lakosságának 97%-át érinti, és találtunk rá egy úttörő, innovatív megoldást. Mára a termékportfóliónkkal egy új mércét állítottunk fel a személyes egészség terén.

Tartozzon Ön is közénk!
Független Partnereink az élet minden területéről érkeznek. Pontosan ugyanazért követik az álmaikat, amiért Ön ma ezt olvassa. Ön is üzletet csinálhat ebből, ha széles körben elterjeszti úttörő biotechnológiánk hírét a közösségeiben. A csatlakozás ingyenes, és a bevált gyakorlat már létezik. Egyszerűen kövesse a bizonyítottan sikeres, évtizedek óta tesztelt és tökéletesített rendszert! Kizárólagos jogot adunk Önnek az étrend-kiegészítőink és bizalmas egészségtesztjeink népszerűsítésére. Mindenki szeretné tudni, hogy az egészsége rendben van-e. Részletes laboratóriumi jelentéseink írásos bizonyítékot jelentenek ezzel kapcsolatban.

Itt az ideje, hogy kihozza magából mindazt, ami Önben rejlik és a lehető legteljesebb életet élhesse. Csatlakozzon hozzánk még ma egy szebb jövő megteremtésében, hogy többé ne kelljen találgatni az egészségesebb életmóddal kapcsolatban! Már alig várjuk, hogy találkozzunk.

A Zinzino csapata

Mi ebben a jó nekem?

Személyes egészségtesztek

+

Építsen üzletet úgy, hogy széles körben elterjeszti úttörő biotechnológiánk hírét a közösségeiben! Kizárólagos jogot biztosítunk Önnek, hogy megismertethesse másokkal is étrend-kiegészítőink és bizalmas DBS egészségtesztjeink széles választékát! Ha a vásárlóinak felkínálja a tesztjeinket, ez lesz az első számú értékesítési eszköze. Mindannyian tudni szeretnénk, hogy az egészségünk rendben van-e.

A Nasdaq tőzsdén jegyzett vállalat

+

A Zinzino egy globális egészség és wellness márka Skandináviából – mi vagyunk a tesztalapú táplálkozás és személyre szabott egészség úttörői. Ha úgy dönt, hogy csatlakozik hozzánk, minden lépésnél segítünk Önnek. Együtt dolgozhat a vállalat vezetőségével, a tudósainkkal és a termékszakértőinkkel. Világszerte működő Partneri és Vásárlói ügyfélszolgálatunk lesz a segítségére, valamint a teljes értékesítési és marketingcsapatunk.

Kezdjen el pénzt keresni most!

+

Ingyen csatlakozhat és a legelső rendelésétől építheti az üzletét: Nincsenek indulási díjak, rezsiköltségek, nem kell foglalkoznia a logisztikával. Személyre szabott hozzáférést kap a Zinzino weboldalához, amelyen keresztül népszerűsítheti úttörő termékeinket, továbbá minden egyes eladása után jutalékot kap. Mi intézzük a szállítással és a feldolgozással kapcsolatos összes teendőt, illetve minden rendelést közvetlenül kiszállítunk a vásárlóinak a világ minden táján található raktárakból.

Egyedülálló kifizetési terv

+

Ez az Ön üzlete, így Ön dönti el, mennyit akar keresni. Kettős kifizetési tervünk megjutalmazza a termékeink népszerűsítéséért a saját vásárlói felé, mind pedig azért, ha más vállalkozóknak segít üzletet csinálni ebből. A választás mindig az Öné.

Egy bevált üzleti modell

+

A közvetlen értékesítés teljes mértékben arról szól, hogy okosabban, ne keményebben dolgozzunk. A bevált gyakorlat működik. Bővítse vállalkozását a másolódás varázslatos technikájának elsajátításával! Ezt a rendszert több évtizede tesztelik és tökéletesítik. Lesz egy saját mentora, illetve körbeveszi majd egy egész csapat, akik minden szükséges képzést, útmutatást és támogatást megadnak a sikerhez.

Dolgozzon egy globális piacon!

+

Helyben építkezzen és globálisan növekedjen! Mindezt egy ökoszisztémán belül. Ha a Zinzino platformon keresztül szélesíti az ügyfélkörét, biztosíthatja, hogy a nap soha ne nyugodjon le a vállalkozása felett. Szó szerint. Több mint 40 hivatalosan megnyitott piac 5 kontinensen, illetve több mint 100 piac világszerte, ahova kiszállítjuk a termékeket. És mindez csak egy kattintásnyira van.

How does it work?

Megosztás
How do I get paid?

Megosztás

Az egyik legversenyképesebb kifizetési terv a közvetlen értékesítésben


BALANCE, AZ EGYENSÚLY KONCEPCIÓJA
Tudományos háttérrel.
A természet erejével.


BALANCE, AZ EGYENSÚLY KONCEPCIÓJA
Tudományos háttérrel.
A természet erejével.

„Együtt alakítjuk a táplálkozás jövőjét”

Ørjan Sæle, a Zinzino alapítója

Miért a közvetlen értékesítés?

A személyre szabott vásárlás lényege

A mai közösségi értékesítés a közvetlen értékesítés több évtizedes sikerére épül. Összehozzuk az embereket a nagyszerű terméktapasztalatok megosztásával. Önnek is segítünk abban, hogy üzletet csináljon belőle.

A KÖZVETLEN ÉRTÉKESÍTÉSRŐL

Hasonlóan gondolkodók globális közössége

Munkamódszerünk tökéletesen illeszkedik a személyes egészség virágzó trendjéhez. Együtt osztjuk meg a világgal a jobb élet elérése iránti közös szenvedélyünket. Konkrét tényekkel, személyre szabott megoldásokkal és tartós eredményekkel mutatjuk meg az embereknek az egészséghez vezető utat.

> 20.000

Független Zinzino Partner világszerte

18 éve

működünk a fenntartható közösségi értékesítés területén

Több mint 100

piac öt földrészen

Gyakran ismételt kérdések

A közvetlen értékesítés a kapcsolatokra épülő eladás legjobb módja – őszinte, személyes és személyre szabott. A szájreklám lényege, hogy nincsenek közvetítők: a vásárlók bevonzása nem a boltokban, hanem a terepen történik. Partnerünkként Ön saját jogán lesz vállalkozó: étrend-kiegészítőink és egészségtesztjeink hírét online vagy személyesen terjesztve a saját közösségeiben építi a saját vállalkozását. Minden olyan eladás után, ami az Ön személyes ajánlásának az eredménye, jutalékot kap.

Ingyen csatlakozhat és a legelső rendelésétől építheti az üzletét: Nincsenek indulási díjak, rezsiköltségek, nem kell foglalkoznia a logisztikával. Minden ilyesmit mi intézünk, hogy Ön arra koncentrálhasson, amihez a legjobban ért – a hálózatépítésre. A közvetlen értékesítésben azzal teremti meg a köteléket, amit mond: ez a siker kulcsa. Ezért érdemes először mindig olyan embereknek ajánlani a termékeinket, akik ismerik Önt, osztják az értékrendjét és bíznak az ítélőképességében. A többi magától jön.

Miután Partnerként regisztrált, úgy tud legjobban beilleszkedni közénk, hogy elkezdi használni a közösségi médiát. Csatlakozzon be a többi Partnerrel folytatott társalgásba az Instagramon és a Facebookon! Mindenképpen ütemezze be az első találkozót a szponzorával, majd ismerkedjen meg a csapatával és a felsővonalával, és vegyen részt a környékbeli regionális rendezvényeken! De ami a legfontosabb: gondoskodjon róla, hogy legyen jegye az év eseményére, ahol az egész Zinzino közösség megmutatja magát – ez a kihagyhatatlan éves rendezvényünk!

A Zinzino Partneri ügyfélszolgálata az Ön rendelkezésére áll!