Cart
Shopping cart

A tesztalapú, személyre szabott táplálkozás úttörői

A tesztalapú, személyre szabott táplálkozás úttörői

A világ egyensúlyának visszaállítása. Egyik ember jön a másik után

“Minden, amit teszünk, Önről szól. És le is teszteljük a szervezetét, hogy ezt bebizonyítsuk. Tudományos háttérrel, a természet erejét kihasználva, mélyen gyökerező skandináv örökségünkre támaszkodva. Létezésünk értelme, hogy újra egyensúlyba hozzuk az életét. E küldetést nap mint nap átültetjük a gyakorlatba: eltökélten törekszünk arra, hogy többé ne kelljen találgatni, amikor az egészségesebb életmódról van szó.”

Hilde és Ørjan Sæle, a Zinzino alapítói

Ismerje meg az étrend-kiegészítők új generációját

A jobb egészséghez vezető út egy személyes utazás

Dinamikus táplálkozási stratégiánk középpontjában tudományos alapokon álló, anonim módon kiértékelt, szárított vércsepp tesztek állnak. Tényekkel és eszközökkel is segítünk abban, hogy tájékozott döntéseket hozhasson a saját egészségével kapcsolatban.

Megmutatjuk a helyes irányt

Tesztelje le a szervezetét és vessen véget a találgatásnak! Személyre szabott ajánlásokat és megoldásokat kaphat tőlünk az út során. És írásos bizonyítékot is arra vonatkozóan, hogy az étrend-kiegészítőink hatékonyan hozzásegítik a céljai eléréséhez.

We Inspire Change in Life

Kihívás a status quo számára 2005 óta.

A Zinzino abból a vágyból született, hogy másképp gondolkodjunk. Hilde és Ørjan Sæle, a vállalkozó házaspár vissza akart térni a gyökereikhez. Mindennél jobban meg akarták osztani másokkal a tapasztalataikat néhány nagyszerű termékről. Azt a küldetést vállalták fel, hogy újból a vásárlók kerüljenek a közvetlen értékesítés középpontjába. Ez egy merész lépés volt, amely a vállalkozásukat egyúttal a tesztalapú, személyre szabott táplálkozás élvonalába is emelte.

Mára a Zinzino egy kis skandináv start-up cégből a Nasdaq First North tőzsdén jegyzett, leggyorsabban növekvő, közvetlen értékesítéssel foglalkozó vállalatok egyike lett az egészség és a wellness területén. Még mindig kihívás a status quo számára. Nekünk mindig a vásárló az első!

Hilde és Ørjan Sæle, a Zinzino alapítói

„Világelsők akarunk lenni a személyre szabott táplálkozás és a megelőző egészségügyi szolgáltatások területén.”

Dag Bergheim Pettersen, vezérigazgató

99
piac világszerte

>1,000,000
BalanceTest világszerte

1 millió
Vásárló 2025-re

20 millió
Vásárló 2035-re

„Az egészség megőrzése az életben az egyik legfontosabb dolog minden ember, nem csak a sportolók számára.”

Sara Hector, olimpiai alpesi síző, Svédország

Csatlakozzon közösségünkhöz!

Fizessen elő egy jobb életre!

Próbálja ki! Mutassa meg másoknak is! Kezdje el építeni az üzletét!

Újradefiniáltuk az omega étrend-kiegészítők fogalmát

Elkötelezetten egy jobb világ megvalósítása felé.

Szeretnénk kivenni a részünket abból, hogy mindenkinek megadasson egy jobb élet lehetősége. Ez a hozzáállás a jövőképünk leglényegesebb eleme, hiszen arra akarjuk inspirálni az embereket, hogy változtassanak az életükön. A „Kaizen” egy ősi kifejezés a folyamatos fejlődésre, és egyben a Zinzino egyik alapvető értéke is, hogy biztosítsuk a jövőképünk gyakorlati megvalósítását, és hogy világszerte segítsük a közösségeket. A Zinzino Alapítvány a Glocal Aid jótékonysági szervezettel együtt elkötelezte magát amellett, hogy a felemelkedésüket szolgáló oktatási programokon keresztül pozitív hatást gyakoroljon indiai gyermekek életére.

Megosztás

5 082 165 svéd korona

adomány érkezett eddig a Glocal Aid számlájára

1,000

gyermek részesült oktatási támogatásban

796

indiai család élete lett jobb

3,200

gyermeket szeretnénk támogatni 2025-ra