A SZEMÉLYRE SZABOTT WEBOLDAL TULAJDONOSA: ZSOLT ITA
Cart
Shopping cart

Fizessen elő egy jobb életre!

Az egészség személyes ügy, és nem létezik semmiféle csodaszer. Hosszú távon kell elköteleződnie, mi pedig végig segíteni fogjuk.

Fizessen elő egy jobb életre!

Az egészség személyes ügy, és nem létezik semmiféle csodaszer. Hosszú távon kell elköteleződnie, mi pedig végig segíteni fogjuk.

4 ok az előfizetésre

1.) A kiegyensúlyozott élet eléréséhez elszántságra és kitartásra van szükség.

2.) Egy személyes wellness-tanácsadó megmutatja, hogyan.

3.) Egyedi igényeknek megfelelő termékek házhoz szállítása automatikusan.

4.) Írásos bizonyíték, hogy az étrend-kiegészítőink hatékonyak.

Partnereink mindig rendelkezésre állnak

Egyéni konzultáció

Egy személyes wellness-tanácsadót biztosítunk Önnek, aki megmutatja az utat, majd pedig folyamatosan motiválja Önt.

Holisztikus megközelítés

Az egyedi igényeihez igazított étrend-kiegészítőket biztosítunk, hogy az előfizetése és az élete összhangban legyenek.

Tartós eredmények

Figyeljük a haladását, hogy segítsünk jobbá tenni az életét, és amit elért, azt hosszú távon is fenn tudja tartani.

Miért érdemes előfizetni?

Legyen jó Önnek és a bolygónak is!

Minden termékünket legalább 6 hónapos előfizetéssel kínáljuk. Így van meg az esély arra, hogy kifejthessék a kívánt hatást a szervezetben. Minden második hónapban automatikusan küldjük Önnek a személyre szabott termékeit. Ki van ez gondolva mind az Ön, mind a bolygónk érdekében.

Éljen az automatikus kedvezményekkel!

Ha előfizet egy vagy több személyre szabott termékcsomagunkra, Premier törzsvásárlónkká válik. Így akár 40%-os kedvezményt kaphat Premier Kit csomagjainkra.

Juttassa el másokhoz is a szeretet üzenetét és jusson ingyen termékekhez!

Előfizetéses rendszerünk hozzáférést biztosít a Zinzino4Free elnevezésű hűségprogramunkhoz is, amelynek keretében minden hónapban ingyenes termékeket kaphat, ha megosztja tapasztalatait és megismerteti a termékeinket a barátaival és a családtagjaival.

További kérdései vannak?

Egyszerűen vásárolja meg a Premier ajánlataink között feltüntetett csomagok egyikét! Így soha nem fog kifogyni az étrend-kiegészítőkből (minden kezdőcsomagban 2 hónapra elegendő termék van, majd pedig automatikusan küldjük az utánpótlást). De dönthet úgy is, hogy csak az egyik kedvenc Zinzino termékét vásárolja meg. Miután a kiválasztott terméket a kosárba tette, lehetősége nyílik a havonta ismétlődő rendelés kiválasztására, azaz egy előfizetés elindítására.

Minden termékünket Zinzino Független Partnereken keresztül értékesítjük, mert meggyőződésünk, hogy mindenkinek szüksége van útmutatásra és tanácsra a jobb egészség felé vezető úton. Partnere mindig Ön mellett lesz az egészség felé vezető úton, gondoskodva arról, hogy Ön az egyedi igényeinek és céljainak megfelelően személyre szabott termékekhez jusson.

Igen, minden termékünket egyszeri vásárlással is meg lehet rendelni. Ugyanakkor ne feledje, hogy a kedvezményes árak csak akkor érvényesek, ha Ön előfizetéssel rendelkező Premier törzsvásárlóvá válik.

Minden étrend-kiegészítőnkre elő lehet fizetni, hogy a tápanyagoknak legyen idejük kifejteni a jótékony hatásukat a szervezetben. Legalább 6 hónapra szól az előfizetés, mi pedig kéthavonta küldjük el Önnek a kért termékeket, hogy segítsünk betartani az eredeti tervét. A fizetés minden hónapban automatikusan történik az Ön által választott fizetési módnak megfelelően. Az alacsonyabb szállítási költség érdekében minden második hónapban küldünk Önnek kéthavi adagokat. A termékeket egyenesen Önhöz vagy a legközelebbi postára szállíttatjuk ki.

Ha előre fizetett Prepaid Kit csomagot vásárol, akkor az összes terméket egyszerre fizeti ki és kapja meg.

Tudjon meg többet

A hűségidő 6 havi előfizetési díj megfizetését jelenti, ami a kezdőcsomag kifizetése után indul. Ha le szeretné mondani az előfizetését, akkor erről 30 nappal korábban köteles minket írásban értesíteni. A korábban velünk kötött megállapodása megszüntetésének feldolgozásához szükséges ez az idő.


Megjegyzés: Ön havonta fizeti az előfizetési díjat, mi pedig kéthavonta szállítunk. Ha azt követően dönt úgy, hogy lemondja az előfizetését, hogy megkapta a kezdőcsomagját, akkor meg kell várnia, amíg a hűségidő lejár.

We understand that life doesn’t always go to plan. Zinzino will always be here to help, bringing your life back into balance when you’re ready to recommit. If you’ve found yourself in this situation, we have a number of options for you. Please, get in touch with Customer Service if you want to make any changes to your subscription:

Changing the product you’re subscribing to. Maybe your health goals have shifted and you think you’d benefit from other Zinzino products. It doesn’t matter what product you want to replace or remove – we want to ensure you get the right Zinzino food supplements for your current health goals and needs.

Pausing the subscription for up to three months within the six-month commitment period. Once your commitment period is over, you may still opt to pause your subscription - please contact Support for assistance. You won’t pay for and receive products during the pause and the subscription will re-start at the agreed date.

Canceling the subscription will incur a fee if it's before the six months are over.
You’ll pay a set fee for each product you subscribe to.

Vegye fel a kapcsolatot a Vásárlói ügyfélszolgálattal!

A jobb egészséget nem lehet egyik napról a másikra elérni. Ez egy hosszú távú befektetés és egy személyes utazás, amely nap mint nap elkötelezettséget igényel. Annak az időszaknak a hossza, ameddig Ön kapja az étrend-kiegészítőinket, ugyanannyi (120 nap), mint amennyi idő az Ön sejtjeinek a megújulásához kell. Az Ön egyedi igényeihez igazított, automatikus utánpótlással házhoz szállított étrend-kiegészítőink révén Önnek minden a rendelkezésére áll, amire szüksége van a jobb egészség felé vezető úton.

Előfizetéseink keretében mindig biztosítunk Önnek egy olyan Partnert is, aki a személyes wellness-tanácsadójaként arról gondoskodik, hogy a termékek az Ön egyedi igényeinek és céljainak megfelelően működjenek.

Az előfizetési időszakának az elején, majd a vége felé még egyszer el kell végeznie a BalanceTest elnevezésű vérvizsgálatot, hogy nyomon követhesse a haladását, illetve szükség esetén módosíthassa egészségprogramját. Ezért kap összesen két tesztet az előfizetési időszakban. Az egyiket a termékek szedésének megkezdése előtt, a másikat pedig 120 nap elteltével küldjük ki, amikorra már a szervezetben lévő sejtek megújultak. Így írásos bizonyíték lesz a kezében arra vonatkozóan, hogy megfelelő tanácsokat kapott a termékeink mellé, amelyek hatékonyan hozták egyensúlyba a szervezetét.

Igen. Ha Ön előfizet egy vagy több személyre szabott csomagunkra, Prémium törzsvásárlóvá válik. Így akár 60%-ot is megspórol a kiegészítő előfizetéseken és akár 40%-ot a Premier Kit törzsvásárlói csomagokon. Ez a Zinzino termékek használatának legköltséghatékonyabb módja. Ezenkívül előfizetőként részt vehet a Zinzino4Free elnevezésű hűségprogramunkban. Ennek keretében minden hónapban ingyenes termékekhez juthat azáltal, hogy a barátokkal és családtagokkal megosztja a terméktapasztalatait.

Előfizetési modellünk másik fontos jellemzője, hogy meg akarjuk kímélni a bolygónkat. Azzal, hogy kéthavonta küldünk az utánpótlást, minimalizálni tudjuk a szállítási költségeket és távolságokat, ami csökkenti a mi karbonlábnyomunkat és az Önét is.

Mi azt szeretnénk, ha teljesen elégedett lenne a vásárlással. Abban a valószínűtlen esetben, ha nem lenne elégedett, kérjük, először forduljon a Partneréhez! Ha mégis élni kíván a termékek visszaküldésére vonatkozó jogával, akkor azt a kezdőcsomag vagy egyszeri vásárlással megrendelt termék(ek) kézbesítése után legkésőbb 30 nappal kell gyakorolnia. A termék(ek) visszaküldésével kapcsolatos további segítségért forduljon a Vásárlói ügyfélszolgálathoz!

Amint megkaptuk a visszaküldött termékeket, a fel nem használt / bontott termékek után pénzvisszatérítésre kerül sor azzal, hogy az eredeti szállítási költséget nem térítjük vissza. A felhasznált vagy vissza nem küldött termékek esetében a kiskereskedelmi ár kerül levonásra. Kérjük, a visszaküldendő termékeket gondosan csomagolja be, mivel a Zinzino nem vállal felelősséget sem a szállítás során keletkezett károkért, sem a felmerülő szállítási költségekért.

A visszaküldött terméke(ke)t levélben vagy csomagként kell feladni, de nem utánvéttel vagy a címzett által fizetendő postaköltséggel. Külön kérésre.