Cart
Shopping cart

Jutalmazási programunk

Fizesse ki az első rendelését, és máris részt vesz a programban.
Jusson feljebb a jutalmazási szinteken és kezdjen el pénzt megtakarítani!

  • Spóroljon akár 60%-ot minden hónapban!
  • Keressen ZinoCash-t a szállítás és a havi rendelések után!
  • Szerezzen jogosultságot ingyenes termékekre!
Kapjon kedvezményeket!

Fizessen elő bármelyik Premier Kit csomagra, hogy jogosult legyen az alábbiakra:

Akár 60% kedvezmény a termékekre

Automatikus kiszállítás

Utánpótlás kéthavonta

Kapjon jutalmakat!

A ZinoCash révén Ön bónuszokat gyűjthet, mi pedig köszönetet mondunk Önnek.

Első jutalmazási szint

Kapja vissza szállítási költségeit ZinoCash formájában!

Vásároljon csomagot! Fizetés és csomag érkezése
+

Ha teljes egészében kifizeti a rendelését, a szállítási költséget ZinoCash formájában visszatérítjük. Példa: Ha a szállítási költsége €7 euró, akkor 7 ZinoCash jár.

1. hónap: Fizetés
2. hónap: Fizetés és csomag érkezése
+

A termékekért havonta fizet. Környezeti lábnyomunk csökkentése érdekében a termékeket csak minden második hónapban szállítjuk ki.

3. hónap: Fizetés
4. hónap: Fizetés és csomag érkezése
+

A termékekért havonta fizet. Környezeti lábnyomunk csökkentése érdekében a termékeket csak minden második hónapban szállítjuk ki.

Month 5: Pay
Month 6: Pay & get orders
+

A termékekért havonta fizet. Környezeti lábnyomunk csökkentése érdekében a termékeket csak minden második hónapban szállítjuk ki.

Második jutalmazási szint

Kapja vissza a szállítási költségét, valamint a teljes rendelése 10%-át ZinoCash formájában!

7. hónap: Fizetés
8. hónap: Fizetés és csomag érkezése
+

Amint kifizette a hetedik havi rendelését, a teljes rendelése 10%-át visszakapja ZinoCash formájában, és a szállítási költséget is maradéktalanul visszatérítjük.

Példa: Előfizet egy termékre, ami €40 euró, majd hozzáad egy €30 eurós terméket. Ennek a rendelésnek a szállítási költsége €5 euró. €40 + €30 + €5 euró = €75 euró* 10% jutalom = €7,5 euró + €5 euró a szállítás = €12,5 ZinoCash gyűlik össze a számláján, amit később ingyenes termékekre válthat be.

A ZinoCash hogyan váltható be ingyenes termékekre?

1. ZinoCash gyűjtése

Győződjön meg róla, hogy eleget gyűjtött össze, ami fedezi a rendelés teljes költségét!

2. Termékek kiválasztása

Válassza ki a Vásárlás kategória bármelyik tételét, a Kit csomagok kivételével!

3. Lépjen velünk kapcsolatba!

Forduljon a helyi ügyfélszolgálathoz!

4. Kapja meg ingyenes termékeit!

A termékeket a következő csomagjával együtt szállítjuk ki.

A Vásárlói jutalmazási programmal kapcsolatos további tudnivalók
Felhasználási feltételek (PDF)

Kapjon Zinzino4Free termékeket!

1. Fizessen elő kedvenc Zinzino termékére és ossza meg másokkal is a tapasztalatait!

2. Keressen 4 barátot, akik Vásárlóként szeretnének előfizetni valamelyik Premier Kit* csomagunkra!

3. A saját havi Premier előfizetésében szereplő termékeket kapja meg ingyen! Csak a szállításért kell fizetnie.

* A négy Vásárlója havi előfizetéseinek összesített kreditértéke a saját előfizetése kreditértékének négyszerese kell legyen.

”A hűség és a hosszú távú elkötelezettség mindig kifizetődő, amire a Zinzino jutalmazási programja az ékes bizonyíték.”

Dag Bergheim Pettersen, a Zinzino vezérigazgatója

Gyakori kérdések. Egyenes válaszok.

Amikor megvásárol egyet vagy többet testre szabott termékcsomagjaink közül, vagy előfizet rájuk, automatikusan Premier törzsvásárlóvá válik. Ettől kezdve akár 60% kedvezményt is kaphat ezekre a Premier Kit csomagokra. További segítségért forduljon a legközelebbi Zinzino Független Partnerhez, vagy vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!

Nincs. A Vásárlóknak a jutalmazási programunkban történő részvétel teljesen ingyenes. Az egyetlen költség a programon belül a kedvezményes termékek megvásárlása.

A ZinoCash a Zinzino teljes kínálatából bármely ingyenes termékre beváltható, de ez csak a darabtermékekre vonatkozik. Két lehetőség van a termékekre történő beváltásra. Adjon le online rendelést és válassza a „Fizetés később” opciót, vagy adja le rendelését a termékek listájával a helyi ügyfélszolgálat munkatársainál telefonon!

A ZinoCash automatikusan jóváírásra kerül a saját számláján a rendelése leadását és kifizetését követő 24 órán belül. A számláján lévő ZinoCash-nek fedeznie kell a rendelése teljes költségét. Példa: 200 ZinoCash felhasználható €200 eurós vagy annál kisebb összegű rendelések kifizetésére. A ZinoCash nem használható vásárlások részleges kifizetésére, illetve egy előfizetés vagy egy Premier Kit rendelési költségeinek fedezésére.

A számláján lévő ZinoCash érvényessége lejár, ha lemondja Premier törzsvásárlói előfizetését, vagy ha a rendelései között több mint 12 hónap telik el. Sem a ZinoCash, sem pedig az elért ZinoCash jutalmazási szintje nem vihető át egy másik felhasználói fiókban lévő számlára.

Az előfizetése hozzáférést biztosít a jutalmazási programunk egy másik részéhez is, amelynek elnevezése „Zinzino4Free”. Ha Ön megosztja a termékeinkkel kapcsolatos tapasztalatait a barátaival és a családtagjaival, majd ők is Zinzino Vásárlók lesznek, akkor Ön jogosulttá válik arra, hogy ingyenesen hozzájusson a saját termékeihez. A további részletekről érdeklődjön a Partnerénél, vagy forduljon ügyfélszolgálatunkhoz!

Nem, arra nem. Nem lehetséges a ZinoCash használata egy rendelés részleges kifizetésére, sem pedig egy előfizetés vagy Premier Kit rendelés költségeinek fedezésére.

Két BalanceTest jár a kezdőcsomaghoz. Az első teszt eredménye alapján megismerheti jelenlegi egészségi állapotát, illetve megtudhatja, hogy milyen tápanyagokból van hiány a szervezetében. A második BalanceTest segítségével nyomon követheti a haladását, viszont ezt csak négy hónap elteltével, külön kapja meg. Egészségi állapotunk dinamikusan változik, továbbá 120 napba telik, hogy a testünk sejtjei regenerálódjanak. Ez a tökéletes időpont annak ellenőrzésére, hogy a szervezete hogyan reagált a bevitt tápanyagokra, illetve a bevitel módosítására, ha bármiben változott az életmódja, az étrendje vagy a napi rutinja, hiszen mindezek befolyásolják, hogy miként reagál az ételekre és a tápanyagokra. Ha folyamatosan nyomon követi, hogyan reagál a teste azokra az étrend-kiegészítőkre, amiket szed, nyugodt lehet, hogy a jó úton halad az egészség felé, és hogy a termékek valóban változást hoznak és segítenek.