Our website have detected that you are using an outdated browser that will prevent you from accessing certain features. Bővebb információért kattintson.
Cart
Az Ön kosara

Egyensúlyban van a szervezete? 

Kapjon személyre szabott elemzést szervezete omega-6:3 arányáról és fedezze fel legnépszerűbb BalanceOil Kit csomagunkat!

Egészségprotokoll

Induljon el az egészség felé vezető úton még ma!
A jobb egészség ott kezdődik, hogy egyensúlyba hozzuk a szervezetünket: különösen a sejtjeinket, a bélflóránkat és az immunrendszerünket. Mindez egy különleges teszttel kezdődik. Ezután a 3 lépésből álló Zinzino egészségprotokoll révén gyengéden egyensúlyba hozzuk a szervezetünket, majd visszaállítjuk teljesítőképességét, sőt még fokozzuk is, hogy több esélyünk legyen egészségesebb és boldogabb életet élni.

További információk

1. lépés: Egyensúlyba hozás

Érjen el egy egészséges omega-6:3 egyensúlyt, hogy megvédje szervezete sejtjeit a berozsdásodástól (oxidációtól)*. BalanceOil elnevezésű prémium olajkeverékünk segít ebben. Vadon fogott halakból kinyert legjobb minőségű halolajat és beérés előtt betakarított bogyókból préselt extra szűz olívaolajat tartalmaz. Sok benne az omega-3 (EPA + DHA), az olíva polifenol és a D3-vitamin.

2. lépés: Visszaállítás

Ha gondunk van a szervezetünkben élő „jó” baktériumokra, az nagy hatással lehet az egészségünkre. A ZinoBiotic 5 természetes élelmi rost igen komplex keveréke*, amelyet úgy állítottunk össze, hogy a rostok időben elhúzódóan kerüljenek feldolgozásra a vastagbélben, ezzel támogatva az egészséges baktériumok elszaporodását.

3. lépés: Teljesítőképesség fokozása

Az Xtend egy speciális immunerősítő étrend-kiegészítő, ami a BalanceOil és a ZinoBiotic tökéletes kiegészítője. Úgy állítottuk össze, hogy támogassa a velünk született immunrendszert*. 23 nélkülözhetetlen vitamint és ásványi anyagot, növényi hatóanyagokat, illetve sütőélesztőből kivont, tisztított 1-3, 1-6-béta-glükánt tartalmaz.

Legyen az egészsége a legfontosabb!

BalanceOil Kit
ZinoBiotic Kit
Xtend Kit
BalanceOil Kit íz kiválasztása

Premier törzsvásárlói ajánlat

€ 496 € 249 (save 50%)
Előfizetés 6 hónapra
€ 109 € 75 /Hónap
Fizetés minden hónapban, szállítás minden második hónapban i
Első kiszállítás
A rendelés feldolgozása után azonnal 
BalanceOil, 300 ml x2
BalanceOil, 100 ml x2
ZinoBiotic, 180 g x2
Xtend, 60 tbl x2
BalanceTest x2*
Előfizetés
A második kiszállítástól kezdődően
BalanceOil, 300 ml
ZinoBiotic, 180 g
Xtend, 60 tbl
* Az első BalanceTest az első csomagban lesz benne, míg a második BalanceTest kiszállítására 120 nap elteltével kerül majd sor. Így a megfelelő időben el tudja ezeket végezni, hogy mind az „előtte”, mind pedig az „utána” eredményeit láthassa.

Bemutatkozik az olívaolaj új generációja​

Fedezze fel a R.E.V.O.O terméket, amely csak korlátozott kiadásként érhető el!
ELŐRENDELÉS ITT
VIDEÓ MEGTEKINTÉSE
A profi ajánlása

„Úgy érzem, jobb az összhang mind a testemmel, mind pedig az életemben, ami lehetővé teszi, hogy nagyszerű dolgok elérésére tudjak összpontosítani.”

Morten Aamodt
TUDJON MEG TÖBBET

MÁR MA KEZDJE EL A TESTE ÚJJÁÉPÍTÉSÉT!

Növelje szervezetében az omega-3 szintjét és védje meg a sejtjeit a korrodálódástól (oxidációtól)! Próbálja ki legnépszerűbb BalanceOil Kit csomagunkat, ami többféle ízben is elérhető!
VEGYE MEG A LEGNÉPSZERŰBBET

ERŐSÍTSE IMMUNRENDSZERÉT!

Erősítse ízületeit és csontozatát komplett étrend-kiegészítőnk, az Xtend+ segítségével!
VÁSÁRLÁS MOST

ALUDJON JÓL, LAZULJON EL ÉS ÉREZZE JÓL MAGÁT!

A Viva egy természetes étrend-kiegészítő, amely számos módon javíthatja az Ön hangulatát és általános közérzetét.
VÁSÁRLÁS MOST

VARÁZSOLJA BŐRÉT FIATALOSSÁ!

Óvja meg és javítsa ki bőre extracelluláris mátrixát – fedezze fel 24 órán át ható formulánkat!
VÁSÁRLÁS MOST VIDEÓ MEGTEKINTÉSE

A BÉLFLÓRA EGÉSZSÉGÉÉRT

A ZinoBiotic ötféle természetes élelmi rost egyedi kombinációja. A rostok megemésztése a vastagbélben történik, ahol támogatják az egészséges baktériumok szaporodását.