Our website have detected that you are using an outdated browser that will prevent you from accessing certain features. Bővebb információért kattintson.
Cart
Az Ön kosara
Teszttel igazolt, skandináv étrend-kiegészítők az új generáció tagjainak VÁSÁRLÁS MOST​​

Vértezze fel szervezetét belülről!

Növelje szervezetében az omega-3 szintjét és védje meg a sejtjeit a korrodálódástól (oxidációtól)! Próbálja ki legnépszerűbb BalanceOil Kit csomagunkat, ami többféle ízben is elérhető!
VEGYE MEG A LEGNÉPSZERŰBBET
New product

Köszöntsük az étrend-kiegészítők jövőjét!

Itt a ZinoGene+. Teljesen természetes tavaszi nagytakarítás a testünknek.
VÁSÁRLÁS MOST
A profi ajánlása

„Befektetek abba, hogy egészséges legyen a testem és egyensúlyban maradjon a szervezetem, ami segít gyorsabban regenerálódni a kemény edzések után.”

Mariell Gaassand Straume norvég kick-boxoló
TUDJON MEG TÖBBET

Alkalmazza a kiegyensúlyozott élet titkát!

Induljon el az egészség felé vezető úton még ma!
A jobb egészség ott kezdődik, hogy egyensúlyba hozzuk a szervezetünket: különösen a sejtjeinket, a bélflóránkat és az immunrendszerünket. Mindez egy különleges teszttel kezdődik. Ezután a 3 lépésből álló Zinzino egészségprotokoll révén gyengéden egyensúlyba hozzuk a szervezetünket, majd visszaállítjuk teljesítőképességét, sőt még fokozzuk is, hogy több esélyünk legyen egészségesebb és boldogabb életet élni.

További információk

1. lépés: Egyensúlyba hozás

Érjen el egy egészséges omega-6:3 egyensúlyt, hogy megvédje szervezete sejtjeit a berozsdásodástól (oxidációtól)*. BalanceOil elnevezésű prémium olajkeverékünk segít ebben. Vadon fogott halakból kinyert legjobb minőségű halolajat és beérés előtt betakarított bogyókból préselt extra szűz olívaolajat tartalmaz. Sok benne az omega-3 (EPA + DHA), az olíva polifenol és a D3-vitamin.

2. lépés: Visszaállítás

Ha gondunk van a szervezetünkben élő „jó” baktériumokra, az nagy hatással lehet az egészségünkre. A ZinoBiotic 8 természetes élelmi rost igen komplex keveréke*, amelyet úgy állítottunk össze, hogy a rostok időben elhúzódóan kerüljenek feldolgozásra a vastagbélben, ezzel támogatva az egészséges baktériumok elszaporodását.

3. lépés: Teljesítőképesség fokozása

Az Xtend egy speciális immunerősítő étrend-kiegészítő, ami a BalanceOil és a ZinoBiotic tökéletes kiegészítője. Úgy állítottuk össze, hogy támogassa a velünk született immunrendszert*. 23 nélkülözhetetlen vitamint és ásványi anyagot, növényi hatóanyagokat, illetve sütőélesztőből kivont, tisztított 1-3, 1-6-béta-glükánt tartalmaz.

Legyen az egészsége a legfontosabb!

BalanceOil Kit with Test
ZinoBiotic Kit
Xtend Kit
BalanceOil Kit íz kiválasztása

Premier törzsvásárlói ajánlat

496 € 253 € (save 49%)
Előfizetés 6 hónapra
109 € 78 € /Hónap
Fizetés minden hónapban, szállítás minden második hónapban i
Első kiszállítás
A rendelés feldolgozása után azonnal 
BalanceOil, 300 ml x2
BalanceOil, 100 ml x2
ZinoBiotic, 180 g x2
Xtend, 60 tbl x2
BalanceTest x2*
Előfizetés
A második kiszállítástól kezdődően
BalanceOil, 300 ml
ZinoBiotic, 180 g
Xtend, 60 tbl
* Az első BalanceTest az első csomagban lesz benne, míg a második BalanceTest kiszállítására 120 nap elteltével kerül majd sor. Így a megfelelő időben el tudja ezeket végezni, hogy mind az „előtte”, mind pedig az „utána” eredményeit láthassa.

A Zinzino egy kaland. Vágjon bele Premier törzsvásárlóként!

Élvezze exkluzív kedvezményeinket az összes termékünkre, ha előfizet Premier Kit csomagjainkra!
TUDJON MEG TÖBBET

A Zinzino egy kaland. Vágjon bele Premier törzsvásárlóként!

Élvezze exkluzív kedvezményeinket az összes termékünkre, ha előfizet Premier Kit csomagjainkra!
TUDJON MEG TÖBBET

A folyamatos​​ jó közérzetért

Legyen az egészsége a legfontosabb! Erősítse meg szervezete első védelmi vonalát teljesen természetes étrend-kiegészítőnkkel, amelynek célja a stressz enyhítése, a jó közérzet erősítése és az immunrendszer támogatása.
VÁSÁRLÁS MOST