Cart
Shopping cart


Étrend-kiegészítők növésben lévő szuperhősöknek

Szórakoztató és működik: a gyermekek táplálkozási szükségleteit így biztosítsa!


Étrend-kiegészítők növésben lévő szuperhősöknek

Szórakoztató és működik: a gyermekek táplálkozási szükségleteit így biztosítsa!

Rágható multivitamin

16 létfontosságú tápanyag egy tuttifrutti ízű, cukormentes étrend-kiegészítőben

BalanceTest + BalanceOil

Fedje fel és állítsa helyre gyermekei létfontosságú omega-3-szintjét!

Tuttifrutti ízű omega-3

Könnyen lenyelhető készítmény egyedi adagolási utasításokkal

Végre nyugodt lehet.

A ma elfogyasztott élelmiszerek akár 50%-a is többszörösen feldolgozott, továbbá gyenge a tápértékük. Nem könnyű eligazodni abban, hogy a gyerekek mit akarnak enni, mit kellene enniük, és valójában mit esznek. Étrend-kiegészítőink segítenek pótolni mindazt, ami hiányzik a táplálkozásból, illetve egészséges szokásokat kialakítani, amelyek egy életen át megmaradnak.

Multify

Egy multi-immun étrend-kiegészítő, amit szülők készítettek, tudományosan igazolt, a gyerekek pedig szeretik.


A termék rövid áttekintéseA szakértő szempontjai

Gondosan összeválogatott vitaminok, ásványi anyagok, béta-glükán és kolin

Cukormentes, tuttifrutti ízű

Támogatja a normál immunrendszert, a növekedést és a csontozat fejlődését

A Multify rendelkezik a The Vegan Society tanúsítványával

Gondosan összeválogatott, szigorúan ellenőrzött összetevők

16 létfontosságú tápanyag egyedülálló, szabadalmaztatott keveréke, amelyet kifejezetten a növésben lévő emberek támogatására válogattak össze.

BalanceTest

Létfontosságú omega-3 szűrővizsgálat az egész család számára

Kövesse nyomon családtagjai egyéni igényeit, és azoknak megfelelő adagolást alkalmazzon!

• Személyre szabott zsírsavprofilok
• Különböző egészségügyi mutatók segítségével megérthetjük, kinek milyen tápanyagokra van szüksége
• Az adagolási ajánlások a gyermekek zsírsav-célértékein alapulnak

BalanceTest

Létfontosságú omega-3 szűrővizsgálat az egész család számára

Kövesse nyomon családtagjai egyéni igényeit, és azoknak megfelelő adagolást alkalmazzon!

• Személyre szabott zsírsavprofilok
• Különböző egészségügyi mutatók segítségével megérthetjük, kinek milyen tápanyagokra van szüksége
• Az adagolási ajánlások a gyermekek zsírsav-célértékein alapulnak

BalanceOil Tutti Frutti

Gyermekbarát omega étrend-kiegészítő egyedi adagolási utasításokkalA termék rövid áttekintéseA szakértő szempontjai

Támogatja az immunrendszer, a szem és az agy normál működését

Könnyen lenyelhető készítmény

Életkornak megfelelő adagolási utasítások

A BalanceOil a Friend of the Sea által kiadott tanúsítvánnyal rendelkezik

Egy omega-3 készítmény, amely közelebb áll az olajos halakhoz, mint a halolajhoz

Természetesen arra tervezték, hogy megfelelően be tudja állítani gyermeke szervezetében a létfontosságú omega-3 szintjét a tiszta halolaj és az extra szűz olívaolaj mindent megváltoztató keverékével.

Papírja lesz róla, így megnyugodhat

Gyermekeknek szánt étrend-kiegészítőink összetevői különböző egészségügyi előnyöket kínálnak. Az EFSA, az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság által megállapított és az EU által jóváhagyott egészségre vonatkozó állításokról az egyes termékek adatlapján olvashat bővebben.

Válaszok gyakran ismételt kérdésekre

Igen. A BalanceOil+ szedése 2 éves kortól, míg a Multify szedése 4 éves kortól ajánlott.

Míg a BalanceOil+ és a Multify egyaránt támogatja az immunrendszer normál működését, a BalanceOil+ támogatja a szem és az agy normál működését is, a Multify pedig a gyermekek növekedését és a csontozatuk fejlődését is.

Nem. A BalanceOil esetében a felhasznált ízesítőanyag folyékony, míg a Multify esetében por. Mindkettő tuttifrutti, de az ízanyag nem azonos. A BalanceOil Tutti Frutti ízanyagában citrusfélék, málna, zamatos vanília, banán, körte, levendula és menta találhatók. A Multify íze egyszerre édes és savanykás; először édesnek érezzük, majd az első harapáskor savanykás lesz.

A Multify 16 létfontosságú tápanyag egyedülálló, szabadalmaztatott keveréke, amely vitaminokat, ásványi anyagokat, béta-glükánt és kolint is tartalmaz. Ez az egyedülálló készítmény kifejezetten arra lett kifejlesztve, hogy hozzájáruljon a gyermekek normál immunrendszeréhez, növekedéséhez, illetve a csontozatuk fejlődéséhez, ugyanakkor a család minden tagjának az egész szervezetét is támogatja egy életen át.

A tudósokból és készítményeink megtervezésével foglalkozó szakértőkből álló csapatunk gondosan kiválasztott 16 olyan létfontosságú tápanyagot, amelyekből sok gyermek esetében fennáll a veszélye annak, hogy nem fogyasztanak annyit, mint amennyire naponta szükségük lenne. Ez annak a következménye, hogy nagy mennyiségben fogyasztunk többszörösen feldolgozott, jellemzően alacsony tápértékű ételeket. A gyermekek alapvető tápanyagokkal kapcsolatos szükségletei eltérnek a felnőttekétől. Szükségleteik az életkoruktól és az általános étrendjüktől függően változnak. A Multify mellé olyan ajánlásokat adunk, amelyek lehetővé teszik a családok számára, hogy gyermekük életkora és általános étrendje alapján – amely hetente és az év során is eltérő lehet – visszapótolják, amire szükség van.

A BalanceOil Tutti Frutti egy nagyszerű alternatíva az omega-3 bevitelére azoknak a gyerekeknek, akik nehezen viselik el a hal ízét és szagát. Mivel a gyermekek jelentős része túlérzékeny lehet a különböző bogyós és egyéb gyümölcsökre, olyan ízprofilt akartunk, amely a család legtöbb tagja számára elviselhető és vonzó. A tuttifrutti egy jól ismert ízprofil, amely egyszerre biztonságos és ismerős, továbbá nem okoz allergiát.

A Multify szintetikus és természetes összetevők átgondoltan összeállított keveréke, amelyre az ízt és a minőséget egyaránt szem előtt tartva esett a választásunk. Bár nem teljesen természetes összetevőkből áll, ez a kombináció szándékos, mert egy fontos célt szolgál. Első számú célunk az volt, hogy olyan ízletes, rágható multivitamint hozzunk létre, amelyet a gyerekek mindennap szívesen elfogyasztanak. Azáltal, hogy a természetesek mellett szintetikus összetevőket is használunk, leküzdöttük azokat az ízesítés terén tapasztalt problémákat, amelyek a rágótabletták egyes természetes összetevői miatt gyakran jelentkeznek. Ez a gondos megközelítés biztosítja, hogy a Multify nemcsak az ízlelőbimbókat izgatja, hanem kiváló tápértékkel is rendelkezik, kiemelkedő választási lehetőséget képviselve a multivitaminok között.

Nem, a termék cukormentes, így nem hat negatívan a szájüreg egészségére. A benne található édesítőszerek a következők: stevia (természetes), szukralóz (szintetikus) és xilit (természetes).

Akár a gyermekének ad étrend-kiegészítőt, akár felnőttként szed ilyesmit, mindig azt javasoljuk, hogy a program első lépése egy BalanceTest legyen, mert így egyedi adagolási utasítások birtokában tud majd haladni. Ne adagolja túl a készítményt! A 2-10 éves gyermekek számára 0,2 ml-t ajánlunk testsúlykilogrammonként (40 kg-ig). Ha ennek a leírásnak nem felel meg, akkor tartsa be a 0,15 ml / kg értéket, de mindig hagyatkozzon a BalanceTest-re, és annak alapján döntse el, hogy az adagolás megfelelő-e.

Amikor omega-3-mal egészítjük ki a gyermekek étrendjét, egyedi zsírsavprofiljukon alapuló adagolási ajánlásokra van szükség a táplálkozási szükségleteik kielégítése érdekében. Egy súlytáblázat ehhez nem elégséges. Olyan egyéni tényezők, mint az életkor, a testsúly, a gyomorsav mennyisége, a genetika és még bizonyos allergiák is befolyásolják az omega-3 felszívódását. A gyermekek élettanilag másképp vannak felépítve, mint a felnőttek, gyorsabb az anyagcseréjük, éretlen az immunrendszerük és gyorsabban osztódnak a sejtjeik is, ami mind-mind hatással van az általános omega-arányukra és a zsírsavprofiljukra. Anélkül nem lehet észszerű következtetést levonni arra vonatkozóan, hogy a gyermeke vérében mennyi az omega-3 optimális szintje, hogy ismernénk a kiindulópontként szolgáló, valamint a legutóbbi omega-3-szintet. Ezt csak egy tudományosan megalapozott zsírsav-vérvizsgálat eredményének ismeretében lehet megtenni. A BalanceTest az omega zsírsavak mérésére szolgáló eszközök közül az első, amely a gyermekek omega célértékei alapján figyelembe veszi ezeket a különbségeket (legfeljebb 10 éves korú gyermekeknél). A BalanceTest részletes mérési eredményei különböző egészségügyi mutatók formájában jelennek meg, amelyek segítenek a szülőknek megérteni gyermekeik egyedi táplálkozási szükségleteit, nyomon követni az étrend-kiegészítők bevitelét, és ehhez igazítani az adagolást.

A kolin egy létfontosságú tápanyag, amely természetes módon olyan élelmiszerekben fordul elő, mint a tojás, a csirke, a brokkoli és a lazac. Régebben úgy tartották számon, hogy ez a B4-vitamin. Szervezetünk csak kis mennyiségben képes kolint előállítani, és gyakran nehéz bevinni belőle annyit, amennyire szükségünk lenne. Az Északi táplálkozási ajánlások (2023) a gyermekeket, a terhes és szoptató nőket a kolinhiány szempontjából veszélyeztetettebb csoportokként azonosították, ezért döntöttünk úgy, hogy ez a tápanyag legyen a Multify egyik összetevője.

A szervezetnek kolinra van szüksége a foszfatidil-kolin és a szfingomielin, a sejtek membránjai számára létfontosságú két fő foszfolipid szintéziséhez. Az acetilkolin termeléséhez is szükséges, amely a memória, a hangulat, az izmok kontrollálása, valamint más alapvető funkciók szempontjából fontos ingerületátvivő anyag (neurotranszmitter). A kolin számos folyamatban részt vesz a szervezetben, többek között a sejtek felépítésében, a sejtek üzenetküldésében, a zsírok szállításában és anyagcseréjében, a DNS-szintézisben, valamint az egészséges idegrendszer fenntartásában.

A Multify valószínűleg a piacon az egyik legkisebb rágótabletta. Olyan alakú, mint egy apró gomb, és biztonságosabb, mint a nagyobb méretű tabletták vagy gumicukrok! Rágós állagával kombinálva azt akartuk, hogy a Multify nagyon könnyen rágható és emészthető legyen a gyermekek számára.

Igen, a Multify 100%-ban vegán, továbbá rendelkezik a The Vegan Society tanúsítványával.

A Multify gluténmentes. Kérjük, forduljon gyermeke orvosához (gyermekorvoshoz), ha bármilyen kérdése van a különleges táplálkozási igényű gyermekek által szedhető étrend-kiegészítőkkel kapcsolatban.

Ez a termék 4 éves kortól egy életen át fogyasztható. Külön ajánlásaink vannak a 4-11 éves gyermekek, a 12-18 éves serdülők és a 18 év feletti felnőttek számára.

Nincs. Ez egy olyan rágótabletta, amit hagyhatunk feloldódni a szájban, vagy el is lehet rágni.

Szeretnénk, ha a családok maguk döntenék el, hogy mikor szedik az étrend-kiegészítőt, majd megtalálnák a legjobb időpontot arra, hogy a gyermek részt vegyen a saját egészsége megőrzésében, és magától kezdje el szedni a rágótablettát. Javasoljuk viszont, hogy az étrend-kiegészítőt étkezés közben vegye be, lehetőleg a BalanceOil szedésével egybekötve.

A Multify azért nem tartalmaz vasat, mert túlzott fogyasztása a mérgezés veszélyét hordozza, továbbá jelentősen befolyásolná a termék ízét is. A magnéziumot is kihagytuk, hogy biztosítsuk a biztonságos adagolást, és mert azt akartuk, hogy a rágótabletta kicsi legyen. A magnézium hozzáadása jelentősen megnövelte volna a méretet. A gyermekek gyakran elegendő magnéziumhoz jutnak az étrendjükön keresztül, a rágható multivitaminunkból való kihagyása megakadályozza a túlzott bevitel kockázatát, ami gyomor- és bélrendszeri problémákhoz vezethet. Ezenkívül a vashoz hasonlóan a magnézium is befolyásolhatja az ízt, ami fontos szempont a gyermekeknek szánt termékek esetében.

Úgy döntöttünk, hogy Quatrefolic legyen a Multifyban. A világ népességének egy része nem képes az élelmiszerekből vagy étrend-kiegészítőkből származó folsav feldolgozására, így hasznosítására sem, ezért a redukált folát pótlásához folyamodik. Ebben a kategóriában a Quatrefolic kiemelkedik figyelemre méltó biológiai hozzáférhetőségével és stabilitásával. Könnyen felszívódik a szervezetben, optimális hatékonyságot és jelentős előnyöket biztosítva mindenki számára. A Quatrefolic különösen előnyös olyan emberek számára, akiknek a szervezetében a folát-anyagcserét befolyásoló genetikai eltérések vannak. A folsav pótlásának ez a sokak számára előnyös megközelítése biztosítja, hogy a Multify megfeleljen a különböző igényeknek, és ezáltal megbízhatóan és hatékonyan hozza az eredményeket.

A Zinzino blog

Értékes gondolatok, tudományos megállapítások és inspiráció az egészséges életmód területén.
(Néhány blogbejegyzés csak angol nyelven érhető el.)

Egészség
Navigating ultra-processed food and children's nutrition
2024. április 30., kedd
Egészség
Choosing the right supplement for kids
2024. április 30., kedd
Egészség
Finding the Right Supplement for Growing Children and Adolescents – The ingredient that makes all the difference in the Omega-3 fish oil
2024. május 3., péntek